ko pise ovaj tekst duse ti,cu brzi od m3tuuuuuuuuga
Kako je dobar.....
ko pise ovaj tekst duse ti,cu brzi od m3tuuuuuuuuga
Nemam pojma ali znam vise od vecine ovdje..Ja za razliku od vas furaca ovdje , kad nesto ne znam podjem i pitam kumaru..Juce sam npr imao neki kvar na svog kajena i posao kod njega i nije mi bilo muka isprljat ruke i vidjet sto je..Iako mi nije problem iskesirat 300,400 eura i poc nedje na prostitutku 4,5 sati vratit se pokupit auto i doma..
Last edited by huan_galjardo; 15-03-11 at 22:12.
ja nisam moga vjerovat da, full paras (veci no trile) koji ima toliko para da vozi preskupi kajen i ladno daje 400 eura na kurve, provodi svoje preskupo vrijeme odje, a kamo li ima vremena za prepiske razne. ova kriza u japan utice na mnoge...
SVAKA PROMJENA JE DOBRA!!!
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
E sad sam siguran da jeste (ludnica kovin)
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Tri kose crtice prije tvog imena sve govore...
Your argument is invalid
mislim da je ovo vaznije vremena i pricekuku! <3
Verujemo da nema boljeg na?ina da se zapo?ne dan od pogleda na nešto lepo poput klasi?nog Porschea. Ovom prilikom nas je dizajnerska firma Singer iz Los An?elesa po?astila slikama prvog produkcijskog primerka modela Singer 911.
Ovaj povratak u prošlost automobila zadržan je isklju?ivo na nivou dizajna, dok je mehanika, ugra?ena ispod klasi?ne karoserije napravljene od ugljeni?nih vlakana, moderna. Naime, automobil na slikama pokre?e 3,8 litarski šestocilindri?ni boxer od 408KS.
Singer Vehicle Design je svoj 911 opremio Brembo ko?nicama i Bilstein amortizerima / oprugama, a unutrašnjost je o?ekivano bogata uz instrumente TAG Heuer, kožom obložena sedišta Recaro, obru? upravlja?a iz RSR-a, satelitsku navigaciju, Bluetooth konekciju i sl.
Prenos snage osigurava 6-stepeni menja? Getrag G50, a automobil stoji na to?kovima dimenzija 9J x 17 napred i 11J x 17 pozadi. Gume su dimenzija 225/45, odnosno 274/40. Cena Singera 911 bi trebalo da se kre?e oko 145.000 evra.
Prvo predstavljanje Singerovog prototipa 911 održano je u okviru Pebble Beach Concours d'Elegance-a, 2009. kada je prikazan automobil baziran na Porscheu 911 iz 1980-ih.
evo slike detaljno
http://www.netcarshow.com/singer/2011-911/
hahahaha kakva je ovo faca,ovaj galjardo![]()
možda i galjarda ima
a najbolje da nema galjarda, pa ne bi ga bzvz stavljao u nick! :roll:
(nečitko)
jel velika razlika cijena guma u okruzenju i kod nas?
Ko je Huan Galjardo i sto vozi?
TAKUMI
Huan Galjardo vozi dzipa kajen iliti tako nestonedavno je prljao ruke da popravi nesto na njega.
eo da malo uzivate u voznji legendarnog pepe-a
e ovaj bolje vozi od mene![]()
Tražio sam topic drift ali ga nema više :-( pa ću ovo odje bačit:
http://acidcow.com/video/18204-awesome_drifting.html
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks