jedno od bolje sredjenih auta definitivno..inace obozavam golfove od dvojke pa sve posle postovanje veliko..
To mi nikad nije bilo jasno... Koliko god da mi se sviđa tuđi auto ne bih ga uzeo da provozam, ni kad mi ga neko ponudi.
jedno od bolje sredjenih auta definitivno..inace obozavam golfove od dvojke pa sve posle postovanje veliko..
Vule, dobro je to kad se znate. Daću ja ti i ja ksd god oćeš, samo sipaj gorivo![]()
Moze, like V8.![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Dobar je a? ja sam odusevljen ,sto se cg tice ima jedan zeleni u ulcinj taj je odje mozda i najbolje sredjen..
jel ti pravo ime huan?
History comes to life when you get involved and do it yourself.
huan galjardo magare trkacko
Ahahahaha zeljeni je najjači
Jole citao sam tvoje postove i ukapirao kolko znas o automobilizmu,ne kapiram kako se ti necemu mozes smijat sa tvojim najblaze receno povrsnim znanjem o automobilizmu..
dzaba, prodat je, cuo sam da je lik dosao sa 3000€ u keshu, da mu ga neko drugi ne uzme, a cvx mu je davao glavu za glavu emtri na PM
cu mozda, sigurno najbolje! Alamunja!
sreca pa si ti dosao na forum da nas prosvijetlis, kako li smo do sad bez tebe? :mrgreen:
(nečitko)
a tebe sam posebno posmatrao, ti bas veze nemas ,mozes doc u servis kod moga kumare ucinjecu ti ak ooces da radis malo da te nauci ponesto..Jer pises o necemu o cemu pojma nemas..
pa kazem: prosvijetli nas! Ti si stari znalac kapitalac!
(nečitko)
Okej,javi se na pm i daj broj telefona poslacu kumari da te kontaktira..
joj meni![]()
huane opasno si zapoceo karijeru na forumu :smile:
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
a neka ne brinu necu dugo bit tu nekoliko dana samo,moram d apicim malo na odmor nedje.Ali kad vec pisem malo neka se barem ne dure ,nego neka nauce ponesto..Vidim odje se svi prepucavaju a malo ko pojma ima..
neka si nam reko!
History comes to life when you get involved and do it yourself.
a dje uan je moj idol!sa niklovanim felnama i zelenim gofom najacim u grad!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks