ovaj M3 je 30.833 za nas sto znaci da bi ga dao sigurno i za 30 (a i ispod)
carina se ne placa jer se uvozi iz EU a PDV je 17% tako da ovdje ispada 35 max
ovaj M3 je 30.833 za nas sto znaci da bi ga dao sigurno i za 30 (a i ispod)
carina se ne placa jer se uvozi iz EU a PDV je 17% tako da ovdje ispada 35 max
She is only here to annoy herself!
MP samo neka je zdravo sto se tice cijena onih polovnih auta, ja mislim da nisu nijedno prodali do sad a imali su 7-8 komada
a opet imali su novi 116i u salonu(ima klimu elektriku itd.) za 19.000 i kusur..sto uopste nije lose samo kad pogleda coek cijene golfa ili recimo..MINIja![]()
Samo ako ti prodavac izda EUR1 dokument...
Valjda....
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Moze malo objasnjenja oko tih papira.
Imaš tema i tema... Search
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
OK onda vjerovatno pogrešna info![]()
Svaki put kad vozim Caselogica imam problema sa policojom (kontrola detaljna).
Sto da radim?
TAKUMI
E sad ovako ... evo i mojih muka....
Audi 2.0 ... Po mogocnosti trazim sa S-Line opremom... Pa me zanima... Da li automatik (ka kojem vuchem) ili ipak Manual?
Zasto? Sto? Kako?
Edit: Radi se o medelu ... 2005/06/07 ...![]()
F.C.F.
Automatik naravno, ja sam pocinuo od kad sam na njega presao, a bio sam zakleti manuelashH
Imas luxuz u voznji, mozes lijepo da telefoniras dok vozis, nema cimanja, saltanja u manju, gradska voznja, nogu odmaras (atrofirace ti misic), sve u svemu moja preporuka je recena
![]()
كنت أعتقد في يا الله احمني من الشر.
Axam , hvala , hvala... ja manje vishe , nisam neki sad tip koji je zainteresovan za neka brza saltanja i cuda... naravno , sigurnost u preticanju stoji ....
Automatik mi je mnogo privlaciniji zbog lagodnosti u voznji (pricam iako ga nikad nisam ni vozio) , a jedina stvar koja me "brine" je pricha o kvarovima , servisianjima skupim i slicno?
Ima li tu koliko istine?![]()
F.C.F.
ne znam jel ovo pravo mijesto da pitam,ali zna li neko koliko se ceka na izdavanje medjunarodne vozacke dozvole i dje se to moze uzeti?(za primorske gradove)
e ovako, imam jednog ispred kuce sa dsg mjenjacem. na svakih 40000km je servis,i kosta oko 250 eura. kvarova jos nije bilo. a u voznji je bas uzivancija.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks