1.6 hdi, ne znam, ali citajuci ovo moze biti da tebi termostat dodje sa kucistem, ako je tako, originalni termostat neces moci kupiti bez kucista, a sa kucistem ce te kostat ~20e pa mozda i vise ako je na njega senzor temperature, eventualno bi mozda mogao neki termostat naci koji pase u to kuciste, ali original je original...
Last edited by Gorostas; 24-02-11 at 21:51.
Njak Njak Njak
zna li neko ima li dje, ili kod koga da se kupi cd plejer od opela corse, 2001 godiste? ovakav http://www.clubopel.com:8080/uploads..._4ojrhdpka.jpg
404 - Not Found
Njak Njak Njak
Toliko sam lud da sam trazio sliku na net
http://www.clubopel.com:8080/uploads..._4ojrhdpka.jpg
nisi stavio citavi link...
Gdje mozes naci ovo:
Na otpad
U Karal Komerc (vjerujem da moze da se naruci, jer je to opelov dio)
U Osmanagic (ovlasceni servis)
Od nekog ko je zamijenio tu muziku sa nekom od ovih aftermarket muzika
Koliko ce ga cijenit na otpade? Puno s' obzirom na starost, mogucnosti, i slabi laser koji ocita svaki 10-i cd...
Koliko ce kostati u Karal/Osmanagic? Previse, ali ce biti nov...
Razumijem ja da je fabricka muzika ljepsa, ali ima li jos koji razlog zasto bi bas htio fabricku muziku?
Njak Njak Njak
Brate,imam i ja isti problem na seat leonu! Meni je nasao gresku na kompu,i citao sam po forumima da je to fabricka "greska" na 130000km,tj zacepi se turbina,pa moze da te omete golf 2,ziva istina. auto nikud ne mrda.
pokusaj ovo,vozi dok ti ne dostigne temperaturu normalnu,pa ga ugasi i upali auto opet. i tada ce da ti vuce ko lud,ne znam zasto al tako je bar kod mene,jer mi preko 100km/h,mozes samo ako te guraju dva crnca !
ja ga vozim do 100,a i ovim nasim putevima nemas dje ni brze vozit!
planiram ovih dana da mi rade turbinu,ciscenje bla bla ostalo,pa cu te obavijestit jel sto bolje. u svakom slucaju srecno u nalazenju problema i popravci!
softverska muka na fauve , hahahha koma, svi u cg po puteva gase i pale u voznju auto, ooooo radosti oooo signrnosti na putu ................
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Turbina ne moze da se zacepi...
Jedino ako je blokirala pa si vozio 100 000 sa blokiranom turbinom.
TAKUMI
moze li neka preporuka za auto do 3500 e ?.. nesto se dvoumim izmedju skode fabije,renoa clio(1,2 ili 1,5dci ili neki drugi) i seata ibize 1.4... moze li neka preporuka,neki savjet,kvalitet.itd recimo auta gledam od 2001 godista. za po gradu i do mora ,da se ne kvari cesto... hvala
Uzmi ovu Fabiju sto se prodaje za 2800...
TAKUMI
Clio i Ibizu no no, Fabia je OK.
TAKUMI
[quote=Fabia_Elegance!;2093984]Clio i Ibizu no no, Fabia je OK
-----------preporuka dizel -benz.kubikaza ,ks, da potrosnnja neka manja.pozz
Ako ti nije do brzine onda uzmi SDI
TAKUMI
imam e36 ima plin, jutros je bilo -5 stepeni.
ranije mi je palio normalno. jutros je upalio malo teze i kad ubacim u drugu na 2500rpm pocne da trza i da smanjuje obrtaje i izgasi se...
problem? zna li ko?
No signature here.
sto da uzmem do 50.000 ?
ali da ima preko 350 ks
Originally Posted by my name is ...
Hummer h2.
TAKUMI
She is only here to annoy herself!
6.2 ima oko 390 KS.
TAKUMI
znam da stari nije imao![]()
She is only here to annoy herself!
Ma stavili su motor od GTO-a.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks