View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 341 of 942 FirstFirst ... 241291331337338339340341342343344345351391441841 ... LastLast
Results 8,501 to 8,525 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default Jadran HN - Jug (skor)

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    ja sam zadovoljan, mislim da se jadran ovaj put neće izvuć. i da ćemo ih konačno pobjedit nakon 2 i po godine neuspjeha. ali i onako je bilo skoro uvijek nerješeno.
    Pa i nije bas bilo nerijeseno ... imate tri poraza (od cega dva u Dubrovniku) i tri nerijesena meca.

No, sto rece Fidimose, vise nema Ivovica, pa mozete malo da odahnete .A i Frane Vican

Ja vjerujem da ce Jadran proci dalje ... mada puno zavisi od prvog meca, sa Partizanom ... ako bi startovao pobjedom, to bi znacilo puno ...

Pozdrav
    Doljani forever ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mito61 View Post
    Pa i nije bas bilo nerijeseno ... imate tri poraza (od cega dva u Dubrovniku) i tri nerijesena meca.

No, sto rece Fidimose, vise nema Ivovica, pa mozete malo da odahnete .A i Frane Vican

Ja vjerujem da ce Jadran proci dalje ... mada puno zavisi od prvog meca, sa Partizanom ... ako bi startovao pobjedom, to bi znacilo puno ...

Pozdrav
    s obzirom da u grupnoj fazi nema produžetaka, onda su 4 remija i dva poraza po 1 razlike
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

Bogami fino su ga izrjebali nema sta
    Sada bi se trebalo odluciti sa kog stanovista komentarisati grupe.
    Uzmimo nepristrasno npr
    Jadran, budva, jug i partizan.. na prvi pogled ne preteska grupa, ni za jednog od klubova u njoj. Ujednaceni kvaliteti, tako da ce biti zanimljivo. Svi ce ici da dobiju sve utakmice kuci, a u gostima sta se uradi. Blagi favorit bi bio Partizan, ali po igrama u dosadasnjem toku evrolige to ne zasluzuje. Poslije njega ide Jug kojemu je ovo odlicna sansa za prolaz, a budvani i jadran ce traziti neku sansu iz prikrajka.

u drugoj grupi, recca ne bih komentarisao, a po meni ce primorje otici na final four, mladost i vashash nemaju ekipu za tako nesto u trenutnoj situaciji.

p.s. zanimljivo pismo nema sta... adzic i aprcovic
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default Jadran HN vs Jug

s obzirom da u grupnoj fazi nema produžetaka, onda su 4 remija i dva poraza po 1 razlike
    Po jedan razlike? Zar nije prosle godine bilo tri razlike u HN (u drugom dijelu JL)?

Kao sto rekoh, nema Ivovica ove godine, bio bih prezadovoljan sa pobjedom od gola razlike nad vama ... jasno, bice tesko

Pozdrav
    Doljani forever ...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Novljanima sve zavisi od prvog meca (ne vidim kako mogu da se vrate u igru ako to izgube?), dok mi se cini da budvani imaju najbolji raspored. U prvo kolo u Du mogu ic' rastereceno, bez imperativa, takodje i trece u Bg, dok ako misle da idu dalje MORAJU da dobiju jadrana (drugo kolo) i Partizana (cetvrto kolo) doma. U 5. kolu bi se moglo desit da je jadran vec out, sto bi budvanima pomoglo da dobiju i u novi. U zadnjem kolu docekuju Juga i to ce bit' prava poslastica, mozda i mec za 1. mjesto u grupi i izbjegavanje Recca u 1/2 finalu...
    Budvani su jaki, imaju tim za ovaj scenario, ali govorim vec 2 godine da oni nemaju trenera. Ne samo glavnog, n'o ni pomocnog.
    Posebna prica je njihov bazen, moglo bi im se desit da u 2 meca (Partizan, jadran) bude kao da gostuju.

I nisam znao da Jug nije dobio jadrana zadnjih 6 meceva, zbilja interesantan podatak.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mito61 View Post
    Po jedan razlike? Zar nije prosle godine bilo tri razlike u HN (u drugom dijelu JL)?

Kao sto rekoh, nema Ivovica ove godine, bio bih prezadovoljan sa pobjedom od gola razlike nad vama ... jasno, bice tesko

Pozdrav
    imaš pravo:

29.10. 2008. Jug CO - Jadran CKB 7:8
    11.2. 2009. Jadran CKB - Jug CO 10:10
    11.11. 2009. Jug - Jadran HN 7 : 7
    13.3. 2010. Jadran HN - Jug 11 : 8
    7.5. 2010. Jug - Jadran HN 7 : 7 - u produžetku 8:11
    30.10. 2010. Jadran HN - Jug 8 : 8

i još podatak da je jug jedini poraz doma u euroligi doživio od jadrana 2004. u veljači

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

današnja Arena str.9 VRH!!!
    eto!
    Bog je izmisljen da bi se smirile mase!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

U prvoj grupi će bit neizvjesno do kraja ali mislim da bi Jug trebao proći. Jadran i Budva će međusobno pomoć onome kome bude trebalo, tako da bi Partizan mogao ostat bez polufinala.

Iz druge grupe Recco i Primorje, jer će Recco gurat Primorje i rukama i nogama, pa ako bude trebalo i pustit koji bod. Ionako se Mladost mučila sa Primorjem u JL tako da...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jug,partizan,recco i primorje na ff
    primorje smatram da će proći jer nisu džabe 1.u JL,a i mislim da će ih recco pogurati u zavisnosti od rasporeda.
    ma meni je raspored vrh:bu2 i jad(r)an ispadaju!!!VRH!
    patriote nek me zaobiđu!
    Bog je izmisljen da bi se smirile mase!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by UltrasTito View Post
    današnja Arena str.9 VRH!!!
    eto!
    Sta im u arenistr9, nisam u prilici da procitam?

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Strana 9 iz danasnje Arene:

Predsjednik VPSCG Srđan Kovačević dao jasnu poruku o “slučaju Darko Brguljan” i finalu Kupa

Upravni odbor je prije Nove godine već razmatrao tu temu. Konstatovano je da je za to nadležan vaterpolo
    Sud i da on treba da donese odluku. Biće kako Sud kaže.

Ne zna se kada će tačno biti održana sjednica Upravnog odbora Vaterpolo i plivačkog
    saveza Crne Gore o registraciji druge finalne utakmice Kupa između Primorca i Budve, ali se, prema izjavi koju je
    predsjednik Saveza Srđan Kovačević dao Areni, može predvidjeti njen zaključak.
    - Upravni odbor je prije Nove godine već razmatrao tu temu. Konstatovano je da je za to nadležan
    vaterpolo Sud i da on treba da donese odluku o nastupu Darka Brguljana u finalu Kupa - kazao je Kovačević. - Samo
    njih, članove Suda, možemo konsultovati.
    Budva je u dva meča u ukupnom skoru bila uspješnija od Primorca (10:8, 9:10), ali Takmičarska
    komisija nije postigla konsenzus o registraciji revanš meča u Kotoru. Loptica
    odgovornosti tada je prebačena na Odbor za vaterpolo, koji je konstatovao da Darko Brguljan
    nije imao pravo da igra i, istovremeno, predložio da UO donese odluku u postupku registracije
    pomenute utakmice, ali i da pokrene postupak opoziva Takmičarske komisije zbog nedonošenja
    odluke u prvom stepenu.

Upravni odbor još nije zasijedao, a iz Primorca su prije dva dana, na adresu predsjednika
    Saveza, uputili pismo u kojem ga pozivaju da što prije riješi dilemu
    oko pobjednika Kupa. Na kraju jučerašnjeg razgovora, Kovačević, koji nam je kazao
    da je na pomenutoj posljednoj sjednici UO, zbog nepoznavanja pojedinosti slučaja, bio neutralan,
    kratko je poručio:
    - Biće kako Sud kaže! Sud je 4. januara donio mišljenje po kojem licencirani igrači na
    osnovu odluke Takmičarske komisije VPSCG, danom pravosnažnosti odluke o licenciranju, stiču
    sva prava koja im po tom osnovu pripadaju.
    Podsjetimo, Skupština VPSCG je 14. decembra donijela odluku o uvođenju vanrednog roka za licenciranje
    u periodu od 24. do 30. decembra, a Takmičarska komisija 27. istog mjeseca poništila Brguljanovu
    licencu za Primorac i istovremeno ga licencirala za budvanski klub.
    Stoga, ako Sud ostane pri ranijoj odluci, Darko Brguljan imao je pravo igranja u finalu Kupa
    ! Ne.K.

:lolblue::lolblue:
    Last edited by cattaro; 08-02-11 at 15:26.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

blagodarim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Strana 9 iz danasnje Arene:

Predsjednik VPSCG Srđan Kovačević dao jasnu poruku o “slučaju Darko Brguljan” i finalu Kupa

Upravni odbor je prije Nove godine već razmatrao tu temu. Konstatovano je da je za to nadležan vaterpolo
    Sud i da on treba da donese odluku. Biće kako Sud kaže.

Ne zna se kada će tačno biti održana sjednica Upravnog odbora Vaterpolo i plivačkog
    saveza Crne Gore o registraciji druge finalne utakmice Kupa između Primorca i Budve, ali se, prema izjavi koju je
    predsjednik Saveza Srđan Kovačević dao Areni, može predvidjeti njen zaključak.
    - Upravni odbor je prije Nove godine već razmatrao tu temu. Konstatovano je da je za to nadležan
    vaterpolo Sud i da on treba da donese odluku o nastupu Darka Brguljana u finalu Kupa - kazao je Kovačević. - Samo
    njih, članove Suda, možemo konsultovati.
    Budva je u dva meča u ukupnom skoru bila uspješnija od Primorca (10:8, 9:10), ali Takmičarska
    komisija nije postigla konsenzus o registraciji revanš meča u Kotoru. Loptica
    odgovornosti tada je prebačena na Odbor za vaterpolo, koji je konstatovao da Darko Brguljan
    nije imao pravo da igra i, istovremeno, predložio da UO donese odluku u postupku registracije
    pomenute utakmice, ali i da pokrene postupak opoziva Takmičarske komisije zbog nedonošenja
    odluke u prvom stepenu.
    Upravni odbor još nije zasijedao, a iz Primorca su prije dva dana, na adresu predsjednika
    Saveza, uputili pismo u kojem ga pozivaju da što prije riješi dilemu
    oko pobjednika Kupa. Na kraju jučerašnjeg razgovora, Kovačević, koji nam je kazao
    da je na pomenutoj posljednoj sjednici UO, zbog nepoznavanja pojedinosti slučaja, bio neutralan,
    kratko je poručio:
    - Biće kako Sud kaže! Sud je 4. januara donio mišljenje po kojem licencirani igrači na
    osnovu odluke Takmičarske komisije VPSCG, danom pravosnažnosti odluke o licenciranju, stiču
    sva prava koja im po tom osnovu pripadaju.
    Podsjetimo, Skupština VPSCG je 14. decembra donijela odluku o uvođenju vanrednog roka za licenciranje
    u periodu od 24. do 30. decembra, a Takmičarska komisija 27. istog mjeseca poništila Brguljanovu
    licencu za Primorac i istovremeno ga licencirala za budvanski klub.
    Stoga, ako Sud ostane pri ranijoj odluci, Darko Brguljan imao je pravo igranja u finalu Kupa! Ne.K.
    ovi mora da se sprdaju, jer ovo stvarno prevazilazi sve granice normalno i paranormalnog. cudi me da neko ove godine na maskenbalu nije odlucio da se maskira u vaterpolo savez.

od ove izjave srdjana kovacevica se ne iznenadjujem jer covjek ne zna ni koliko igraca ima u bazenu, a ne ko ima pravo igranja. ali ovo je stvarno smijesno postalo.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

imaš pravo:

29.10. 2008. Jug CO - Jadran CKB 7:8
    11.2. 2009. Jadran CKB - Jug CO 10:10
    11.11. 2009. Jug - Jadran HN 7 : 7
    13.3. 2010. Jadran HN - Jug 11 : 8
    7.5. 2010. Jug - Jadran HN 7 : 7 - u produžetku 8:11
    30.10. 2010. Jadran HN - Jug 8 : 8

i još podatak da je jug jedini poraz doma u euroligi doživio od jadrana 2004. u veljači
    bez obzira sto je u regularnom dijelu bilo nerjeseno, i ovdje je jug popusio 3 razlike, a s obzirom da je cijelu utakmicu gubio, racuna se duplo. :P
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    275
    Thanked in
    108 Posts

losih li grupa...ne mogu svi mrzni timovi da ispanu

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Komentar sa FB-a:

Predsjednik Saveza kaze da nije upoznat detaljno sa slucajem. Poslije takve izjave posteni covjek bi se:
    1. Zastidio,
    2. Izvinio,
    3. Povuk'o

P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    bez obzira sto je u regularnom dijelu bilo nerjeseno, i ovdje je jug popusio 3 razlike, a s obzirom da je cijelu utakmicu gubio, racuna se duplo. :P
    nije gubio nego vodio jug cijelu utakmicu, a u zadnjoj minuti prokocko 7:5.

sada ćemo vam konačno vratit

a što se tiče ovoga citata iz arene, stvarno žalosno. prvo je žalosno da se to nije riješili u roku par dana. odma u slijeći radni dan je trebalo sazvat sjednicu saveza i onijet odluku.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    bio sam na skver za vikend, i vidio ono sto treba da predstavlja bazen. nema sumnje da ce biti prelijep (ako ga ikad zavrse). za sad imaju samo dvije tribine do pola zavrsene (citaj beton) i to je to, a na tabli i dalje stoji zavrsetak radova - decembar 2010. nije mi jasno samo zasto se niko nije oglasio da objasni zasto radovi kasne, niti je iko to pomenuo, ali nema veze, zato smo tu i gdje jesmo i zato nas svi ovako jebu u mozak, jer niko nema muda da potegne neko slicno pitanje.

s obzirom da su ovo sada jos uvijek jeftini radovi na bazenu, vidjecu kako ce napredovati kad dodju do onih skupih, jer su pola para potrosili za isplatu igraca od prosle sezone.

sve mi se cini da ce taj bazen zavrsit ko ona sportska sala u igalo, jedno 20 godina gradit.
    Što bi ti,ja sam čekao matrikulu 5 godina,ti bi bazen u roku? Biće,polako...
    Taman sa parama koje je danas potrošio Mračević u Rimu ispred Jadrana,moglo je platit nekoga da otme članove UO saveza,i da ih ubjedi da poštuju pravila!
    Last edited by minjo; 09-02-11 at 10:11.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

A napravit ce ga ne boj se.. jednog lijepog i suncanog dana ce biti iovatanje, samo se ne zna koje godine
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nije gubio nego vodio jug cijelu utakmicu, a u zadnjoj minuti prokocko 7:5.

sada ćemo vam konačno vratit
    ma mislio sam na to da je jadran gubio cijelu utakmicu, ali sam kasnije tek vidio da sam izostavio jadran iz recenice.

@minjo

ne mozes poredit matrikulu i bazen.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Imao sam prilike da gledam projekat bazena... Toliko je NABUDZENA cijena sa nepotrebnim stvarima, da je sve smijesno...
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post
    Imao sam prilike da gledam projekat bazena... Toliko je NABUDZENA cijena sa nepotrebnim stvarima, da je sve smijesno...
    za cijenu bazena na skveru se mogao cijeli komplex bazena napraviti tamo pored sportske sale u igalu. bazen na skveru je toliko skup jer tu spadaju i rusenje/ciscenje starog bazena, priprema podloge u moru, potpuno razlicita konstrukcija istocne i zapadne tribine, itd itd.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Nisam na to mislio, nego konkretno na neke nepotrebne stvari, kao npr. blizu 100.000e za osvjetljenje fasade bazena, koje nije i ne moze biti jedino osvjetljenje... To sluzi samo za efekat nocu...

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post
    Nisam na to mislio, nego konkretno na neke nepotrebne stvari, kao npr. blizu 100.000e za osvjetljenje fasade bazena, koje nije i ne moze biti jedino osvjetljenje... To sluzi samo za efekat nocu...
    nemoj me pogresno shvatiti, ali naspram 4 miliona, 100k izgleda smijesno. u pravu si, to jeste bacanje para, ali po meni je i citav bazen na toj lokaciji i po toj cijeni propala investicija.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

100.000e je samo za ovu glupost... To mi je zapalo za oko, a ostale stvari nisam ni gledao ni analizirao jer me bas nista od toga nije interesovalo...

Kad neko da tolike pare za fasadno osvjetljenje, onda je ocigledna poruka da ima dovoljno

Kupujem Nokiu e52 ?

Page 341 of 942 FirstFirst ... 241291331337338339340341342343344345351391441841 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)