Pa i nije bas bilo nerijeseno ... imate tri poraza (od cega dva u Dubrovniku) i tri nerijesena meca.
No, sto rece Fidimose, vise nema Ivovica, pa mozete malo da odahnete.A i Frane Vican
Ja vjerujem da ce Jadran proci dalje ... mada puno zavisi od prvog meca, sa Partizanom ... ako bi startovao pobjedom, to bi znacilo puno ...
Pozdrav
Doljani forever ...
Bogami fino su ga izrjebali nema sta
Sada bi se trebalo odluciti sa kog stanovista komentarisati grupe.
Uzmimo nepristrasno npr
Jadran, budva, jug i partizan.. na prvi pogled ne preteska grupa, ni za jednog od klubova u njoj. Ujednaceni kvaliteti, tako da ce biti zanimljivo. Svi ce ici da dobiju sve utakmice kuci, a u gostima sta se uradi. Blagi favorit bi bio Partizan, ali po igrama u dosadasnjem toku evrolige to ne zasluzuje. Poslije njega ide Jug kojemu je ovo odlicna sansa za prolaz, a budvani i jadran ce traziti neku sansu iz prikrajka.
u drugoj grupi, recca ne bih komentarisao, a po meni ce primorje otici na final four, mladost i vashash nemaju ekipu za tako nesto u trenutnoj situaciji.
p.s. zanimljivo pismo nema sta... adzic i aprcovic![]()
Please alowe me to introduce myself.......
Novljanima sve zavisi od prvog meca (ne vidim kako mogu da se vrate u igru ako to izgube?), dok mi se cini da budvani imaju najbolji raspored. U prvo kolo u Du mogu ic' rastereceno, bez imperativa, takodje i trece u Bg, dok ako misle da idu dalje MORAJU da dobiju jadrana (drugo kolo) i Partizana (cetvrto kolo) doma. U 5. kolu bi se moglo desit da je jadran vec out, sto bi budvanima pomoglo da dobiju i u novi. U zadnjem kolu docekuju Juga i to ce bit' prava poslastica, mozda i mec za 1. mjesto u grupi i izbjegavanje Recca u 1/2 finalu...
Budvani su jaki, imaju tim za ovaj scenario, ali govorim vec 2 godine da oni nemaju trenera. Ne samo glavnog, n'o ni pomocnog.
Posebna prica je njihov bazen, moglo bi im se desit da u 2 meca (Partizan, jadran) bude kao da gostuju.
I nisam znao da Jug nije dobio jadrana zadnjih 6 meceva, zbilja interesantan podatak.
P r i m o r a c
imaš pravo:
29.10. 2008. Jug CO - Jadran CKB 7:8
11.2. 2009. Jadran CKB - Jug CO 10:10
11.11. 2009. Jug - Jadran HN 7 : 7
13.3. 2010. Jadran HN - Jug 11 : 8
7.5. 2010. Jug - Jadran HN 7 : 7 - u produžetku 8:11
30.10. 2010. Jadran HN - Jug 8 : 8
i još podatak da je jug jedini poraz doma u euroligi doživio od jadrana 2004. u veljači
vaterpolski portal - www.dance.hr
današnja Arena str.9 VRH!!!
eto!
Bog je izmisljen da bi se smirile mase!
U prvoj grupi će bit neizvjesno do kraja ali mislim da bi Jug trebao proći. Jadran i Budva će međusobno pomoć onome kome bude trebalo, tako da bi Partizan mogao ostat bez polufinala.
Iz druge grupe Recco i Primorje, jer će Recco gurat Primorje i rukama i nogama, pa ako bude trebalo i pustit koji bod. Ionako se Mladost mučila sa Primorjem u JL tako da...
jug,partizan,recco i primorje na ff
primorje smatram da će proći jer nisu džabe 1.u JL,a i mislim da će ih recco pogurati u zavisnosti od rasporeda.
ma meni je raspored vrh:bu2 i jad(r)an ispadaju!!!VRH!
patriote nek me zaobiđu!
Bog je izmisljen da bi se smirile mase!
Strana 9 iz danasnje Arene:
Predsjednik VPSCG Srđan Kovačević dao jasnu poruku o “slučaju Darko Brguljan” i finalu Kupa
Upravni odbor je prije Nove godine već razmatrao tu temu. Konstatovano je da je za to nadležan vaterpolo
Sud i da on treba da donese odluku. Biće kako Sud kaže.
Ne zna se kada će tačno biti održana sjednica Upravnog odbora Vaterpolo i plivačkog
saveza Crne Gore o registraciji druge finalne utakmice Kupa između Primorca i Budve, ali se, prema izjavi koju je
predsjednik Saveza Srđan Kovačević dao Areni, može predvidjeti njen zaključak.
- Upravni odbor je prije Nove godine već razmatrao tu temu. Konstatovano je da je za to nadležan
vaterpolo Sud i da on treba da donese odluku o nastupu Darka Brguljana u finalu Kupa - kazao je Kovačević. - Samo
njih, članove Suda, možemo konsultovati.
Budva je u dva meča u ukupnom skoru bila uspješnija od Primorca (10:8, 9:10), ali Takmičarska
komisija nije postigla konsenzus o registraciji revanš meča u Kotoru. Loptica
odgovornosti tada je prebačena na Odbor za vaterpolo, koji je konstatovao da Darko Brguljan
nije imao pravo da igra i, istovremeno, predložio da UO donese odluku u postupku registracije
pomenute utakmice, ali i da pokrene postupak opoziva Takmičarske komisije zbog nedonošenja
odluke u prvom stepenu.
Upravni odbor još nije zasijedao, a iz Primorca su prije dva dana, na adresu predsjednika
Saveza, uputili pismo u kojem ga pozivaju da što prije riješi dilemu
oko pobjednika Kupa. Na kraju jučerašnjeg razgovora, Kovačević, koji nam je kazao
da je na pomenutoj posljednoj sjednici UO, zbog nepoznavanja pojedinosti slučaja, bio neutralan,
kratko je poručio:
- Biće kako Sud kaže! Sud je 4. januara donio mišljenje po kojem licencirani igrači na
osnovu odluke Takmičarske komisije VPSCG, danom pravosnažnosti odluke o licenciranju, stiču
sva prava koja im po tom osnovu pripadaju.
Podsjetimo, Skupština VPSCG je 14. decembra donijela odluku o uvođenju vanrednog roka za licenciranje
u periodu od 24. do 30. decembra, a Takmičarska komisija 27. istog mjeseca poništila Brguljanovu
licencu za Primorac i istovremeno ga licencirala za budvanski klub.
Stoga, ako Sud ostane pri ranijoj odluci, Darko Brguljan imao je pravo igranja u finalu Kupa! Ne.K.
:lolblue::lolblue:
Last edited by cattaro; 08-02-11 at 15:26.
P r i m o r a c
blagodarim
ovi mora da se sprdaju, jer ovo stvarno prevazilazi sve granice normalno i paranormalnog. cudi me da neko ove godine na maskenbalu nije odlucio da se maskira u vaterpolo savez.
od ove izjave srdjana kovacevica se ne iznenadjujem jer covjek ne zna ni koliko igraca ima u bazenu, a ne ko ima pravo igranja. ali ovo je stvarno smijesno postalo.
<--- leuk
losih li grupa...ne mogu svi mrzni timovi da ispanu
Komentar sa FB-a:
Predsjednik Saveza kaze da nije upoznat detaljno sa slucajem. Poslije takve izjave posteni covjek bi se:
1. Zastidio,
2. Izvinio,
3. Povuk'o
P r i m o r a c
nije gubio nego vodio jug cijelu utakmicu, a u zadnjoj minuti prokocko 7:5.
sada ćemo vam konačno vratit
a što se tiče ovoga citata iz arene, stvarno žalosno. prvo je žalosno da se to nije riješili u roku par dana. odma u slijeći radni dan je trebalo sazvat sjednicu saveza i onijet odluku.
vaterpolski portal - www.dance.hr
Last edited by minjo; 09-02-11 at 10:11.
A napravit ce ga ne boj se.. jednog lijepog i suncanog dana ce biti iovatanje, samo se ne zna koje godine![]()
Please alowe me to introduce myself.......
Imao sam prilike da gledam projekat bazena... Toliko je NABUDZENA cijena sa nepotrebnim stvarima, da je sve smijesno...
Originally Posted by Nk-001
<--- leuk
Nisam na to mislio, nego konkretno na neke nepotrebne stvari, kao npr. blizu 100.000e za osvjetljenje fasade bazena, koje nije i ne moze biti jedino osvjetljenje... To sluzi samo za efekat nocu...
100.000e je samo za ovu glupost... To mi je zapalo za oko, a ostale stvari nisam ni gledao ni analizirao jer me bas nista od toga nije interesovalo...
Kad neko da tolike pare za fasadno osvjetljenje, onda je ocigledna poruka da ima dovoljno![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks