Jeste, kupio je narandžastog cayenna taj momak. I mene namrtvo zanima kako izgleda sad onaj stari crveni, može li ko slike izbačit ??
Ruzan, kao i uvijek.
TAKUMI
u to ne sumnjam, nego me zanima before & after
Originally Posted by my name is ...
Taj udareni je valjda bio 2010godiste, i prodat je za 10 000e, taj sto ga je kupio je ulozio 18000e u djelove + ruke majstoru, dalje sto je bilo sa njim ne znam...
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Ja juče isped meguste vidjeh crvenog na BD table ali nije QQQQQ table više, mislim da je to taj. Jer crveni gts postoji samo još jedan u pg i on nema custom tablice.
Eh, tada sam imao stare brisace...
TAKUMI
gluvonijem u tuzi i djuro u tuzi ...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
ih ja sam se zanio malo![]()
![]()
ps. chuo sam i ja da su dobre ova NGK Lambde , ali ja mislim da ih nemaju u Blok . U BG sam chuo sa su po 50-60e
a na ebay in nisam mogao naci bash povoljno
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Djuro radi perfektno a i nije puno skup , gledao sam vishe kola koje je on radio a tek njegaova mmm posebno onaj dzip
ja sam se dogovorio sa njim da farbam kod njega branike u boji kola
mmmmMmmmMmmmm G klase, sa 2je vrata? Ako ima sa 4voro, baci cijenu...
3Le, ima Mladen nekog, za kojeg tvrdi da je najbolji limar u Cg a i shire, pitaj ga![]()
ima i jednu sa 4 voro uvezena je prosle godine tacno u ovo vrijeme i jos je na danske table... stric je vec pretresao, povadio sve iz nje ,imariju sredio i motor mislim, ostalo je da se lakira kod djura na proljece
mislim da je eto tako i sparco gledao tu kolekciju g klasa i range rovera![]()
Djuro radi kao fabrika jedino ako se dogovoris s njim.
Gluvi imaju limare i plasticara, i nisam zadovoljan kako rade.
TAKUMI
Glas za Marinovića sa CT, zna posa, pedantan je i nije jeftin.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks