Nehumano od Djokovica treba mu je bar set prepustit,da ne place momak opet.
Kapa dolje
Nehumano od Djokovica treba mu je bar set prepustit,da ne place momak opet.
гази мајсторе!
Rodzer Federer je seronja,nije vise znao sta ce,pa je poceo da se buni sto Novak previse tapka,prljavim trikovima se sluzi,SRAM GA BILO!Los gubitnik,treba biti veliki i u porazu i u pobjedi!
Novak je ZID,samo toliko!
bravo nole majstorrerereere !svakaa mu chast,deri dotrajalu staru palinu
![]()
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
Rodjeni Beogradjanin :mrgreen: :monkey:
kad se spusti magla na Brajice, i ptice idu pjeske...
svaka cast novaku. u***** se u termin u 9.30 ujutru, nisam moga da gledam mec. dajte prepricajte u 2 recenicezasto ljudi odje kenjaju po federeru, sto je to uradio?
this is pointless
a kako se usro nole u federera hahahaha a neka shto je nash, nego mi je milo i zbog toga shto federer ima najruzhniju zhenu. sram ga bilo kad onu vrecu mozhe karat i vodat po turnirima. pi onakva ljudina, umjesto da sheta sve manekenke ovoga svijeta on ozhenio vepra
COITO ERGO SUM
Vecinu postova ne chitam i to znash,sem par nas ovdje,a chudish me ti poshto si znalac da realno ne potvrdish da je Fed u pravu za to tapkanje ?!
Da ne duzim,Fedovo NAJGORE izdanje i MILION greshaka iz bekhenda,to je vidio chak i laik a i brojke pokazuju,pukao sam velike pare na njega danas,al eto deshava se svakome pa i njemu losh dan,pogotovo pri vodstvu u drugom setu,Djokovicu svaka chast na prikazanom,manje je grijeshio,a Fed jednostavno nije imao dan danas,no sachekajmo nedelju i finale![]()
...
Brate on moze da bude u pravu 100 puta,to smeta i ja to znam,ali to je Novakova rutina,taktika,tako radi i Nadal,ali on da ga opominje i to tokom poena je stvarno odvratno i to se ne radi,za to postoji sudija!Razlika izmedju njega i Novaka je ta sto Novak to nikad ne radi,uvijek je fer plej,ovo je bilo nisko!
Sto se meca tice,Novak ga je unistio,kako ga je razbio takticki pa to je sprdnja,kao protiv Nadala da je igra' Federer,sve mu slao baloncine na bekhend,masu spin dodavao!
Ali kad god Fed izgubi onda je to njegovo najgore izdanje,navikao sam
No eto rekose komentator Eurosporta i Mats,Djokovic je jednostavno jaci i fizicki i mentalno,ja malo prije postovah,ZID![]()
Last edited by Jakuza; 27-01-11 at 12:43.
1.set
Ludilo bez brejka, odavno nisam gledao takav tenis i jednog i drugog, mislim da je prosecan poen bio oko 10 udaraca,fantastican tenis, Novak jaci u taj brejku
2.set
Krecu turbulencije. Novak pravi brejk za 2:1, ali Federer odgovara u svom stilu i preokrece na 2:5! Novak popizdi, izpsuje svoju ložu , proradi srpski Inat (ubitacni brend) i uk.aki se u Rodzera, 7:5!
3.set
Po jedan brejk na obe strane, rezultat 4:4. Novak opet brejk i vraca se na mjesto br. 2 rang liste i ide u 4 GS finale
ne sto je najgore Federerovo izdanje, no i teren malo naginje na njegovu stranu,gravitacija je jaca pa loptice slabje odskacu a vjetar nosi lopticu, a Nole tapka li tapka... sto sve snadje co'eka danas ljudi moji...
fala za informaciju
this is pointless
Rodzer Federer stvarno nije gospodin u porazu. Najbolji igrac je, nema tu price ali ne moze da podnese da ga neko dobije, to je malo bzv.
Finale sa odvratnim Skotom, mislim da ce Novak osvojiti bez izgubljenog seta ovaj AO!
Dobar Djokovic chasti mi, nisam ovo ocekivao od njega. Presudilo je shto je citavi mec imao mentalnu snagu, pri svakom neuspjeshnom udarcu ili brejk shansi Federera sam ocekivao da pocne da se nervira i da gubi, ali to se nije desilo. Svaka chast. Dobio je Federera na nachin na koji ga je Federer dobijao 4 godine
Sa druge strane, Federer je bio na negdje 80% pune forme, a to vishe ne mozhe da prodje protiv Djokovica koji je u top formi, i koji izvanredno koristi udarce koji Rogeru ne idu (ovaj put backhand).Prije Novak nije umio iskoristiti takve stvari (jeste bolest Federera 2008, a ostale pobjede(minus US open prosli, gdje je Roger bio potpuno i kontinuirano van forme, i gdje je Novak mozhda bio chak favorit pred mec) nisu bile na slamovima koliko se sjecam), sada umije, i tu se najvise ogleda njegov napredak.
Nadajmo se da je popravio i najvazniju stvar-odustajanje od meceva. Od igre Nadala u cetvrtfinalu chovjek koji prvenstveno treba da nauci lekciju je Novak Djokovic.
Vidim da je pocela prica oko Federerove zhalbe na tapkanje loptica. Tu nema nishta nesportski, lik se pozalio sudiji da mu to smeta, fino civilizovano popricao sa Novakom i to je bio kraj. A vidim da je i vec pocelo svrshavanje na Djokovica-polako, Marej je najnezgodniji moguci protivnik(sumnjam da ce mu Ferer moci neshto), za Novaka tezhi chak i od Federera. Presudno je shto sad ima 3 dana pauze do nedelje, treba do da iskoristi da se smiri i da ne poleti u oblake. Nadajmo se da Novak to mozhe.
Inace, i dalje stojim kod izjave da je razlika izmedju Federera i Rafe sa jedne, i ostalih sa druge strane, ogromna. Ne vidim nikog ko ce moci da radi stvari koje su radili ta dvojica u proteklih 6-7 godina. I Noletov i Marejev domet je mozhda 3-4 slama u karijeri, shto je naravno za svaku pohvalu, ali ni primaci ovoj dvojici.
Last edited by Recordare88; 27-01-11 at 13:13.
Deserve's got nothing to do with it.
Ma kakvim greskama,Novak mu je iznudio te greske,razbio ga je,igrao mu je kao Marej ili Nadal sto mu igraju,pa nemoguce da samo ti vidis te greske,a ne vide ih engleski komentatori Eurosporta,bas nemoguce :???:
Dva puta uzastopno ga Novak izbaca na Slemu,tri puta u karijeri,o Mareju kad prodje,on je ZID na kvadrat,ali nece Novak ovako igrati protiv njega sigurno,ukoliko to bude on.
Odlicnna je stvar sto napokon ne gledamo u finalu Slema Nadala ili Federer...
djokovic bio bolji i dobio - kraj price. napadao je cijeli mec i bio agresivan sto je najbolja taktika anti federer.
federer mlako udarao i svaki udarac mu je bio "centralan".
bolji, u ovom trenutku, zasluzeno u finale.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Nesto se cudno desava sa Nadalom,najgore je sto ni on ne zna zasto se znoji i gubi kilograme,Fed do finala Garosa,nije nemoguce,ali ce to bas tesko ici,na Vimbldonu svakako moze/mogu![]()
Iako Fedexa obozavam, drago mi je sto je Nole dobio. Vrijeme je da polako krene ka' prvom mjestu ATP liste.
Novak Djokovic je definitivno igrac kojeg nijesam volio zbog njegovih navijaca, jer se obicno radi o okorelima SRBALJIMA, koji ne znaju ni ko su ni sta su ni zbog cega navijaju. To su ovi ko ti sto prosipaju ove budalastine tipa "Srpski inat". Nego eto, sto se vise inatite, manje vas je i manja vam je drzava, tako da samo naprijed...SRBALJI.
Fed do finala Garosa mozhe lagano ako bude u formi, jer na sljaci protiv njega teshko da mozhe da se primijeni taktika koju je danas primijenio Novak. Chak prije nego do finala Wimbledona...Mada red bi bilo da odigraju ta dvojica josh jednom, oni u kakvoj god da su formi igraju fenomenalni tenis jedan protiv drugog, bolja su bila ona dva egzibiciona mecha tu skoro nego vecina tenisa kojeg smo vidjeli na AO![]()
Deserve's got nothing to do with it.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks