Skot dobio Dolgopeva,poveo 4-0 u 4-tom setu a onda Dolgopoev poceo da igra dobro i Skot se usrao,jedva je priveo mec kraju ,mislim da se igralo do 8 a ne do 6 u setu oduvao bi ga Ukrajinac,ali kasno je poceo da igra...
---Chelsea Fc---
Sve sam mogao vjerovati ali da se david ovako izivljava, ne mislim ok i nadal je kriv sto ne preda ali david sav repertoae udaraca koji ima pogodi...
ferer lagano povede 2 - 0.. ima li rafa snage za preokret?
sto bi nadalu? vidim da je mec bio prekinut neko vrijeme?
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
nema srece coek..udje malo u formu odma povreda.
keako e ?
a ne znam jel sreca il nije,ali steta za njega i tenis uopste..
keako e ?
Zbog stila igre Nadal je već medicinski fenomen sa malim brojem povreda pogotovo na tvrdoj podlozi. U zadnje dvije godine sam, iskreno, očekivao mnogo više problema sa povredama. Međutim, one su svedene na najmanju moguću mjeru ali je zato ova došla kad ne treba. U četvrtfinalu Gran Slema. Ali, mislim da nema bojazni za njega. Tvrda podloga je još dva mjeseca. I u slučaju da se ne eksponira previše neće mnogo izgubiti jer slijedi šljaka đe je neprikosnoven još makar dvije godine i Wimbledon na kom je podloga iz godine u godinu sve sporija a on je jedan od rijetkih kome ta podloga više leži od tvrde. Njegov najbolji tenis sa US Opena će se teško ponoviti što, naravno, ne znači da ga neće osvajati. Ono što mi se danas sviđelo kod njega je to što, iako onemogućen da igra, nije predao meč. Zbog toga zaslužuje svako poštovanje.
Ujedno, Federeru se pruža prilika da ovo iskoristi jer će mu se ovakve prilike teško pružati u finišu karijere tako da, ukoliko misli da mu rekord traje, mora zapeti. Teško će to ići protiv Đokovića koji se poslije pobjede na US Openu više ni najmanje ne plaši. Federeru, u tom psihološkom dijelu, idu u prilog samo tri njihova posljednja meča koja je on dobio. Ali, GS je nešto sasvim drugo. Očekujem, u svakom slučaju, dobar meč.
Međusobni mečevi
Dick Laurent is dead!
veceras prenosimo ove meceve:
01:00 Bryan / Bryan - Butorac / Rojer (Rod Laver Arena)
02:30 Bhupathi / Paes - Mirnyi / Nestor (Margaret Court Arena)
03:30 Wozniacki - Li (Rod Laver Arena)
05:00 Clijsters - Zvonareva (Rod Laver Arena)
05:30 Rodionova / Bhupathi - Srebotnik / Nestor (Margaret Court Arena)
09:30 Djokovic - Federer (Rod Laver Arena)
http://zokbuducnost.clubme.net/
mozda je djoksu vec pala koncetracija zbog imenovanja bobe zivojinovica za novog presjednika tss
Nadam se dobrom mecu ujutro. Nadam se da cu stici ba malo da ispratim
Who let the dogs out
Svaka chast Nadalu za igru, ali nije trebalo to da uradi. Bojati se da ce sad par mjeseci imati problem sa povredom, a sa ranim odustajanjem bi se zadrzhao na nedelju dana. Ali gest kao gest je zaista izvanredan.
Federer-Marej ponovo finale, i mislim da ponovo Federer osvaja. Inace, mislim da se razlika izmedju Federera i Rafe i svih ostalih i dalje mjeri svjetlosnim godinama.
Deserve's got nothing to do with it.
Mislim da je ovo velika prilika za Novaka, ocekujem sjutra pobjedu protiv Federera.
Ovaj ženski tenis je već nekoliko godina smijurija. Izgleda da je postalo pravilo da igračica broj 1 ima 0 osvojenih Gran Slema. Ko se više i sjeća Dinare Safine i njene čelne pozicije na wta listi? Eto, JankoviCku znamo pošto nam je blizu a da nije zaboravili bi da je ikad bila broj 1. Sad Wozniacki. Događalo se i kod muškaraca. Sjećam se Riosa, ali ovoliko dugo bez GSa i toliko dugo broj 1 ne pamtim.
Dick Laurent is dead!
Nikakvo iznenadjenje shto je Karolina izgubila,chak i predvidivo, a i od kad je u vezi sa onim latino zavoddnikom sve loshije igra,no to je vec sve proshlost, Na Li je dobila sasvim zasluzeno,da se vratimo mi ovom nadam se pranju koje ce da prikaze Fed ubrzo![]()
...
bogami, Nole nikad bolje nije izgledao...vidjecemo
kako igraju ljudi,sto je ovo...
to nole,razbi ovu ljigu..
keako e ?
kakav preokret Djokovica...
Novak razara. Unapredio je citav arsenal,izbacio ucestalost drop shot-a, fizicki i psihicki je ojacao. Uozbiljio se i svim snagama krenuo ka svom cilju, biti br. 1. Ovo lako može biti njegova godina. Sto bi rekli komentatori na Eurosportu: "He's got the formula."
Da vidimo u nastavku sta Federer kaže na to...
NA SVETOGA SAVU, mladi Srbin brise patos sa najvecim igracem svih vremena. Kakva lekcija, kakva samarcina za Federera, svaka cast DJOKOVICU! Ne moze set da izgubi lol
Last edited by Astral_Projection; 27-01-11 at 11:39.
Tooooooooooooooo sineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks