Page 378 of 830 FirstFirst ... 278328368374375376377378379380381382388428478 ... LastLast
Results 9,426 to 9,450 of 20746

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Scepan View Post
    Dje se to reklamira ?
    momak je ocigledno promasio drzavu

Thanks Thanks Given 
    1,660
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Quote Originally Posted by Untouchable View Post
    Pitanja:

Sta je sa arenasport kanalima te svaki namrtvo sjecka ili mi se pojavi crvena slika na TV?
    Kad se planira vracanje PRVE, Nove itd. ?
    Kad cemo dobit arenasportHD i DiscoveryHD sto se reklamira po cio dan?

Hvala
    Problem je kod njih, rade na rjesavanju, mozda su vec i rijesili. Kada primijetis neki problem pozovi 1500 (00-24 besplatno sa fixnog).

Prva i Nova, kada/ako oni odobre da se emituju u CG.

Dje se reklamira? To mozda na samim kanalima, ali ne i kod nas (za sada).

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    20
    Thanked in
    14 Posts

Pitanja:

Kad cemo dobit arenasportHD i DiscoveryHD sto se reklamira po cio dan?

Hvala

Ovo ti je na samim kanalima koji su u SD rezoluciji. Kad se vrti logo arene, ide 1,2,3,4 i HD na kraju. Za sad, koliko mi je poznato u HD-u ide kod OPENiptv-a (Telekom Srbije) i Radijus Vektora (Srbija). Isto tako na Discoveryju se reklamira HD Showcase (ovoga imaš ovdje). Što se tiče AreneHD, ako je bugari dignu na satelit u februaru kao što pričaju, eto ti je na primorju u martu već. :hardrock:
    Neke poruke ne treba ispisivati, one dovoljno govore svojim odsustvom...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Pitanja:

Sta je sa arenasport kanalima te svaki namrtvo sjecka ili mi se pojavi crvena slika na TV?
    Ista stvar, kida do te mjere da se ne može normalno gledat utakmica

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Ova indolentnost T-coma po mnogim pitanjima pocinje da nervira, cim je Sk dostupan T-comu u Hrvatskoj i Makedoniji onda je dostupan i kod nas ali to je vec pitanje sposobnosti onih koji vode T-com... Toliko titlovanih kanala koje oni nijesu u stanju ili prosto ne zele da uvrste u programsku semu, najave novih kanala, najave Hd kanala,
    da dobijaju nove korisnike jeste tacno ali na proljece isticu ugovori nama koji smo uzeli Extra tv za 1 euro, pa da vidimo...jun, jul i avgust ionako nema fudbala, znaci za septembar se bira najbolja ponuda
    ... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo ja kao jos jedan `zadovoljni` korisnik da se `pofalim` kako mi je danas crkao jos jedan resiver, koji je zamenjen pre nove godine. Znaci izdrzao je skoro 2 nedelje. Wau!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a sto cinis s njima pa ti crkavaju svako malo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne cinim ja nista, nego nestane struja (kao jutros) i gotovo!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

imam problem sa extra tv uredjajem nece da mi snimi serijski tipa ja podesim serijsko snimanje a ono iskulira sta mu moze biti zna li ko i jeli iko imao slican problem????
    FILIP-ANDREJ i STRAHINjA tatini sinovi :)

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    968
    Thanked in
    522 Posts

to ti je generalni problem
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

Thanks Thanks Given 
    1,660
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Quote Originally Posted by milannce View Post
    imam problem sa extra tv uredjajem nece da mi snimi serijski tipa ja podesim serijsko snimanje a ono iskulira sta mu moze biti zna li ko i jeli iko imao slican problem????
    Problem je kod tih lokalnih kanala, jer STB ne moze da prepozna seriju ako su razliciti naslovi, na pr. "1001 NOC" i "SEHEREZADA" on ne moze da 'zna' da je u pitanju ista serija Radi se na otklanjanju problema, bice sredjen u narednih nekoliko dana, tj. postepeno se sredjuje kako kanali dostavljaju validnu shemu.
    Last edited by Sale; 12-01-11 at 09:54.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Marcos84 View Post
    Evo ja kao jos jedan `zadovoljni` korisnik da se `pofalim` kako mi je danas crkao jos jedan resiver, koji je zamenjen pre nove godine. Znaci izdrzao je skoro 2 nedelje. Wau!
    pa kupi stabilizator
    nama na Sv.Stasije najvise nestaje struja, pa mi evo ovaj moj traje ima skoro 3 godine, ako ne i vise...

Thanks Thanks Given 
    1,660
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Upravo je to najveci problem napon! Tj. peakovi koji sprze napajanje. STB proizvode Cisco i Motorola i odlicno su uradjeni, ali ovu nasu struju ne moze da izdrzi ni da su ruski!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni u zadnjih par dana, svremena na vrijeme, slika nestane na par sekundi pa se vrati, nezavisno od kanala koji gledam. Ne bas precesto, ali dovoljno cesto da bude iritantno.

Ne znam da li jos neko ima slican problem?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ima. Vec dvadesetak dana je tako...:mad:

Thanks Thanks Given 
    1,660
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Prijavite kada primijetite ponovo, ali tacno vrijeme i kanal na kojem ste vidjeli prekid.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mozemo se pohvaliti da smo uspjeli naci formulu dobre saradnje sa T-com.
    Naprosto ako niste zadovoljni uslugom i odnosom prema Vama kao klijentu njihovih usluga,narocito ako osjetite inferijornost i ljenost u rijesavanju Vasih problema,a to je cesta pojava u radnjama t-com-a(pojedine radnike je bas briga za Vas i Vase probleme) ili naprosto slicno iskustvo Vam se dogodi pozivom na broj 1500 ili Vam niko ne odgovara preko korisnickog e-mail-a,
    IMAMO FORMULU
    Jednostavno posaljete kratak e-mail prema "Kundenservice" na [email protected] (obavezno napisati Vas preplatnicki broj) i vidjecete zasto je T-com vodeca telekomunikacijona firma u Evropi.
    Stvari ce krenuti skroz drugim tokom,osjetice te kako zna kompanija da brine o problemima klijenata,jer su joj oni na naprosto prvom mjestu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    Prijavite kada primijetite ponovo, ali tacno vrijeme i kanal na kojem ste vidjeli prekid.
    Mislim da ovo nema veze sa kanalima, jer se isti problem desava na potpuno razlicitim kanalima.

I mogu li tu prijavu da zavrsim sa tobom preko p.m. jer mi se ne ulazi u objasnjavanje sa operaterima na 1500?

Thanks Thanks Given 
    1,660
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Vrlo je bitno da se identifikuje koji kanal i u koje vrijeme. Mozes mi poslati, ali moras prijaviti na 1500. Samo kratko im kazes da se taj i taj kanal prekinuo u to vrijeme, oni ce evidentirati gdje treba. I naravno nije samo poenta prijaviti prekid kanala, nego ce ti i parica biti provjerena, vrlo je moguce da je tu problem.
    Last edited by Sale; 13-01-11 at 11:34.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Klik servis View Post
    Jednostavno posaljete kratak e-mail prema "Kundenservice" na [email protected] (obavezno napisati Vas preplatnicki broj) i vidjecete zasto je T-com vodeca telekomunikacijona firma u Evropi.
    Stvari ce krenuti skroz drugim tokom,osjetice te kako zna kompanija da brine o problemima klijenata,jer su joj oni na naprosto prvom mjestu
    Ovo mi je više puta padalo na pamet, ali od sada ću zaista direktno da se obraćam centrali, a ove naše ću ignorisatti. Srećom, nakon nekoliko traumatičnih iskustava, počeo sam detaljno da vodim evidenciju o tome koga sam i koliko puta zvao, koliko vremena mi je trebalo da problem riješim, kao i sve druge relevantne podatke.
    Hvala za savjet

Thanks Thanks Given 
    1,660
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Jedini zvanicni nacin za prijavu problema je poziv ka 1500 i [email protected]

Ako niste zadovoljni odnosom operatera call centra ili shopova, trazite razgovor sa supervizorima i izlozite problem.

Ako ni tada niste zadovoljni, napravite prigovor u pisanoj formi, koji ce biti zaveden u shopu ili posaljite preporuceno na Crnogorski Telekom, Moskovska 29, Podgorica.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Klik servis View Post
    Mozemo se pohvaliti da smo uspjeli naci formulu dobre saradnje sa T-com.
    Naprosto ako niste zadovoljni uslugom i odnosom prema Vama kao klijentu njihovih usluga,narocito ako osjetite inferijornost i ljenost u rijesavanju Vasih problema,a to je cesta pojava u radnjama t-com-a(pojedine radnike je bas briga za Vas i Vase probleme) ili naprosto slicno iskustvo Vam se dogodi pozivom na broj 1500 ili Vam niko ne odgovara preko korisnickog e-mail-a,
    IMAMO FORMULU
    +1
    Bez ovoga nema nista, sve ostalo je gubljenje vremena i zivaca.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako niste zadovoljni odnosom operatera call centra ili shopova, trazite razgovor sa supervizorima i izlozite problem.

Ako ni tada niste zadovoljni, napravite prigovor u pisanoj formi, koji ce biti zaveden u shopu ili posaljite preporuceno na Crnogorski Telekom, Moskovska 29, Podgorica.
    Svi zvanični načini prijave su više puta isprobani, sa minimalinim ili nikakvim uspjehom. Pisao sam i zvaničan prigovor, ne da bih rješio svoj problem, već da bih ukazao na propust u komunikaciji, nakon 17 dana prepucavanja sa raznoraznim operaterima i supervizorima, i na kraju nisam udostojen ni najprostijim odgovorom - čisto da znam da je neko pročitao to što sam napisao.
    Ne zanima mene odnos operatera ili bilo koga drugog u Telekomu, već da što prije riješim problem i zaboravim na to. Ako pet dana čekam na listing poziva (ovbo je samo jedan od primjera), i pritom me kao ping pong lopticu prebacuju sa jednog na drugi broj to nema veze sa ljubaznošću, već je u pitanju potpuno nipodaštavanje klijenata. Čak sam ubijeđen da nije u pitanju loša namjera, već nedostatak opšte kulture i obrazovanja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by butters View Post
    Ovo mi je više puta padalo na pamet, ali od sada ću zaista direktno da se obraćam centrali, a ove naše ću ignorisatti. Srećom, nakon nekoliko traumatičnih iskustava, počeo sam detaljno da vodim evidenciju o tome koga sam i koliko puta zvao, koliko vremena mi je trebalo da problem riješim, kao i sve druge relevantne podatke.
    Hvala za savjet
    vjeruj tek tada se osjetis kao klijent i to t-com-a crne gore

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sudeci po nacinu pisanja cijenim da ste zaposleni u t-com Crne Gore,te bi imao samo jedno pitanje.
    Da li to Vase misljenje dijeli i gospoda Thomas Sattelberger i Manfred Balz.

Da pojasnim,
    I pored Vasih preporuka siguran sam da ste i sami svjesni kako se ponasaju i koji odnos imaju sa klijentima Vase kolege u shopovima(cast pojedincima),
    vise puta sam stekao dojam da sam ja kao klijent tu zbog njih,a ne oni tu zbog mene kao klijenta.
    Redovno placam preplatu i sve servise koje koristim i naprosto zelim da se prema meni postupa kao klijentu.Kada nakon vise bezuspjesnih razgovora i molbi vezanih za moje probleme nisam nasao sagovornika u T com CG,a imajuci izuzetnu saradnju poslovnu saradnju sa Njemackim T com-om vise godina,normalno je da odgovore na neka pitanja kod njih i potrazim.

S Postovanjem

Page 378 of 830 FirstFirst ... 278328368374375376377378379380381382388428478 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)