Ovo ti je na samim kanalima koji su u SD rezoluciji. Kad se vrti logo arene, ide 1,2,3,4 i HD na kraju. Za sad, koliko mi je poznato u HD-u ide kod OPENiptv-a (Telekom Srbije) i Radijus Vektora (Srbija). Isto tako na Discoveryju se reklamira HD Showcase (ovoga imaš ovdje). Što se tiče AreneHD, ako je bugari dignu na satelit u februaru kao što pričaju, eto ti je na primorju u martu već. :hardrock:
Neke poruke ne treba ispisivati, one dovoljno govore svojim odsustvom...
Ova indolentnost T-coma po mnogim pitanjima pocinje da nervira, cim je Sk dostupan T-comu u Hrvatskoj i Makedoniji onda je dostupan i kod nas ali to je vec pitanje sposobnosti onih koji vode T-com... Toliko titlovanih kanala koje oni nijesu u stanju ili prosto ne zele da uvrste u programsku semu, najave novih kanala, najave Hd kanala,
da dobijaju nove korisnike jeste tacno ali na proljece isticu ugovori nama koji smo uzeli Extra tv za 1 euro, pa da vidimo...jun, jul i avgust ionako nema fudbala, znaci za septembar se bira najbolja ponuda![]()
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Evo ja kao jos jedan `zadovoljni` korisnik da se `pofalim` kako mi je danas crkao jos jedan resiver, koji je zamenjen pre nove godine. Znaci izdrzao je skoro 2 nedelje. Wau!
a sto cinis s njima pa ti crkavaju svako malo...
Ne cinim ja nista, nego nestane struja (kao jutros) i gotovo!
imam problem sa extra tv uredjajem nece da mi snimi serijski tipa ja podesim serijsko snimanje a ono iskulira sta mu moze biti zna li ko i jeli iko imao slican problem????
FILIP-ANDREJ i STRAHINjA tatini sinovi :)
to ti je generalni problem![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Problem je kod tih lokalnih kanala, jer STB ne moze da prepozna seriju ako su razliciti naslovi, na pr. "1001 NOC" i "SEHEREZADA" on ne moze da 'zna' da je u pitanju ista serijaRadi se na otklanjanju problema, bice sredjen u narednih nekoliko dana, tj. postepeno se sredjuje kako kanali dostavljaju validnu shemu.
Last edited by Sale; 12-01-11 at 09:54.
Upravo je to najveci problem napon! Tj. peakovi koji sprze napajanje. STB proizvode Cisco i Motorola i odlicno su uradjeni, ali ovu nasu struju ne moze da izdrzi ni da su ruski!
Meni u zadnjih par dana, svremena na vrijeme, slika nestane na par sekundi pa se vrati, nezavisno od kanala koji gledam. Ne bas precesto, ali dovoljno cesto da bude iritantno.
Ne znam da li jos neko ima slican problem?
Ima. Vec dvadesetak dana je tako...:mad:
Prijavite kada primijetite ponovo, ali tacno vrijeme i kanal na kojem ste vidjeli prekid.
Mozemo se pohvaliti da smo uspjeli naci formulu dobre saradnje sa T-com.
Naprosto ako niste zadovoljni uslugom i odnosom prema Vama kao klijentu njihovih usluga,narocito ako osjetite inferijornost i ljenost u rijesavanju Vasih problema,a to je cesta pojava u radnjama t-com-a(pojedine radnike je bas briga za Vas i Vase probleme) ili naprosto slicno iskustvo Vam se dogodi pozivom na broj 1500 ili Vam niko ne odgovara preko korisnickog e-mail-a,
IMAMO FORMULU
Jednostavno posaljete kratak e-mail prema "Kundenservice" na [email protected] (obavezno napisati Vas preplatnicki broj) i vidjecete zasto je T-com vodeca telekomunikacijona firma u Evropi.
Stvari ce krenuti skroz drugim tokom,osjetice te kako zna kompanija da brine o problemima klijenata,jer su joj oni na naprosto prvom mjestu
Vrlo je bitno da se identifikuje koji kanal i u koje vrijeme. Mozes mi poslati, ali moras prijaviti na 1500. Samo kratko im kazes da se taj i taj kanal prekinuo u to vrijeme, oni ce evidentirati gdje treba. I naravno nije samo poenta prijaviti prekid kanala, nego ce ti i parica biti provjerena, vrlo je moguce da je tu problem.
Last edited by Sale; 13-01-11 at 11:34.
Ovo mi je više puta padalo na pamet, ali od sada ću zaista direktno da se obraćam centrali, a ove naše ću ignorisatti. Srećom, nakon nekoliko traumatičnih iskustava, počeo sam detaljno da vodim evidenciju o tome koga sam i koliko puta zvao, koliko vremena mi je trebalo da problem riješim, kao i sve druge relevantne podatke.
Hvala za savjet![]()
Jedini zvanicni nacin za prijavu problema je poziv ka 1500 i [email protected]
Ako niste zadovoljni odnosom operatera call centra ili shopova, trazite razgovor sa supervizorima i izlozite problem.
Ako ni tada niste zadovoljni, napravite prigovor u pisanoj formi, koji ce biti zaveden u shopu ili posaljite preporuceno na Crnogorski Telekom, Moskovska 29, Podgorica.
Svi zvanični načini prijave su više puta isprobani, sa minimalinim ili nikakvim uspjehom. Pisao sam i zvaničan prigovor, ne da bih rješio svoj problem, već da bih ukazao na propust u komunikaciji, nakon 17 dana prepucavanja sa raznoraznim operaterima i supervizorima, i na kraju nisam udostojen ni najprostijim odgovorom - čisto da znam da je neko pročitao to što sam napisao.
Ne zanima mene odnos operatera ili bilo koga drugog u Telekomu, već da što prije riješim problem i zaboravim na to. Ako pet dana čekam na listing poziva (ovbo je samo jedan od primjera), i pritom me kao ping pong lopticu prebacuju sa jednog na drugi broj to nema veze sa ljubaznošću, već je u pitanju potpuno nipodaštavanje klijenata. Čak sam ubijeđen da nije u pitanju loša namjera, već nedostatak opšte kulture i obrazovanja.
Sudeci po nacinu pisanja cijenim da ste zaposleni u t-com Crne Gore,te bi imao samo jedno pitanje.
Da li to Vase misljenje dijeli i gospoda Thomas Sattelberger i Manfred Balz.
Da pojasnim,
I pored Vasih preporuka siguran sam da ste i sami svjesni kako se ponasaju i koji odnos imaju sa klijentima Vase kolege u shopovima(cast pojedincima),
vise puta sam stekao dojam da sam ja kao klijent tu zbog njih,a ne oni tu zbog mene kao klijenta.
Redovno placam preplatu i sve servise koje koristim i naprosto zelim da se prema meni postupa kao klijentu.Kada nakon vise bezuspjesnih razgovora i molbi vezanih za moje probleme nisam nasao sagovornika u T com CG,a imajuci izuzetnu saradnju poslovnu saradnju sa Njemackim T com-om vise godina,normalno je da odgovore na neka pitanja kod njih i potrazim.
S Postovanjem
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks