Meni ucita stranicu, nego mi eBay da to obavjestenje. Sad cu opet probat, dako bude srece.
EDIT: Evo KONACNO uspjeh da prevazidjem tu stranicu, i dodje mi na onu dje treba da kliknem na "Confirm Payment", sto i uradim, i onda mi kaze "We were not able to process your PayPal payment because of a restriction on your account." Kakvi su to "restrictions", kad nista nisam trgovao, tek sam ga prije 2 dana napravio, i uradio sam sve sto pise odje, u prvom postu. Stvarno ne razumijem, ali me o jadu zabavise.
Last edited by _HokutoNoKen_; 04-01-11 at 19:04.
DICIOTTO
Ja sam imao prije nedje slican problem, i to je bilo jos preko entropay-a, znaci nikakve veze sa nasim karticama nema, nakon svakog pokusaja dobijao sam drugacije objasnjenje ali uglavnom nije moglo da prodje, i nakon nekih 10-15 puta mi je uspjelo, a nista nisam mijenjao podatke itd.
Evo sad druge stvari. Odoh na moj PayPal, i odjednom mi se pojavi ovo. Kao sto mozete da vidite, pise mi da imam neke limitacije na account, pojma nemam koje. Dolje se moze vidjet da sam potvrdio karticu, i sve je to obavljeno. Te ja kliknem na prvi zaokruzeni link
Onda me odvelo na ovu stranicu, dje pise razlog limitacije moje kartice. Jedina aktivnost sa tom karticom od trenutka registrovanja na PayPal je bila konfirmacija od samog PayPal-a.
Onda sam otisao na "Reslove Limitations", i odvelo me je na ovu stranicu. Kaze mi da opet moram da potvrdim karticu. Ja kliknuh tu
I onda me povelo ovamo. E sad, ja ne znam da li treba da kliknem ovo "Add Card", jer stvarno necu da mi skidaju para vise, od kad se registrovah, oljustise me, a nista ne napravih. I jos je adresa u Sloveniju, kao sto mozete vidjet. Sto mi je cinjet, zna li ko?
![]()
Last edited by _HokutoNoKen_; 04-01-11 at 19:40.
DICIOTTO
Prva kupovina preko neta mi je bila kupovina domena i hostinga. A druga opet domena.Ukucao broj kartice, kod, i gotovo. Na mobilni stigla poruka koliko je skinuto, ovamo skinuo tačan iznos, vrh. Ništa bolje od toga, a ne cimanje po pošti...
slobodno otvori novu karticu a tu zaboravi ... ista se stvar desila i meni prije sa prvom karticom pa su mi trazili molion nekoh dokaza i na kraj Q
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Nego neke stvari sto sam narucivao prije , evo prodje tacno mjesec dana a josh nisu stigle (znam da je zbog ovog nevremena i chuda) al ipak prodje dosta . dal da se sad javim ovim prodavcima da nisam dobio robu ili da cekam josh ???
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
ja bi se polako javila.....da znaju.....
"Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda
cekaj jos malo, praznici/nevrijeme... nemoj zurit, cekaj jos nedelju dana....
Meni je za sad maksimalno kasnjenje bilo mjesec i deset dana
Njak Njak Njak
Rekoh vec ugasili su je zato sto sam njihovom greskom usao u minus (tj. nisu proknjizili nesto sa neta jer je valjda sistem bio crkao ili ko zna sto je bilo) pa sam potrosio vise nego sto sam imao (a kartica je debitna) na sto mi gospodja iz PG banke rece da ja moram da pratim stanje na svom racunu da ne bih slucajno usao u minus, cije god da je vlasnistvo siguran sam da ne mogu bas da je blokiraju kako se njima oce pogotovo sto me uopste nisu obavijestili o blokiranju (kaze imaju puno klijenata pa ne stignu..), nije to seoska zadruga pa da se blokira i odblokira kako je kome cef...
She is only here to annoy herself!
Alo Stivi, što si ti učinio ? I meni kao neki restrictions sada ? što da činim ?
a koliko mozes da odes u minus sa debitnom karticom?
Jel stizalo kome sta juce i prekjuce?
Pošta Crne Gore obavještava svoje korisnike da pošte neće raditi prvog i trećeg januara 2011.godine izuzev pošte u Delta City-u koja će raditi drugog i trećeg januara od 10.00 do 22.00 h.
Poslovnice Pošte Crne Gore će četvrtog i petog januara 2011.godine raditi redovno radno vrijeme.
Za vrijeme božićnih praznika šestog, sedmog i osmog januara 2011.godine pošte u sjedištima opština će raditi sa minimalnim funkcionisanjem poštanskog saobraćaja i to u zavisnosti od grada jedan ili dva dana. Obavještenje o tome koje i kada će raditi će biti istaknuto na vratima pošta.
Njak Njak Njak
pf, moj drug bio u Utorak u postu i rekli mu "stiglo je puno poste, jos to nismo stigli da razvrstamo"
Meni u pondeljak nece doci postar, nego dedamraz sve su prilike
Njak Njak Njak
Kasni posta zbog praznika. Meni juce stigao jedan paket iz Spanije a poslato prije 2 nedelje.
Nece se osteti do ponedeljka
P.S.
Ja cekam nesto iz Kine od 14.12.2010.
ja cekam iz kine nesto od 12/06/10 , ima da se veselim u ponedeljak......
eBay Note: Don't forget to leave feedback! If there was a problem, please go to the Resolution Center by 01/19/11.
Njak Njak Njak
Hehehe, ma to tebi nije ni stiglo![]()
Ja cekam nesto sa ebay-a iz USA od 27og novembra O_o
Cisto sumnjam da ce to dolazit, jesi li obavjestio prodavaca posle 30 dana ?
Ima li ko kakva iskustva sa tracking numberom?
Ja cekam dres Redzi Milera, koji ima taj kod, onda neki steznik iz kine, i neke mEndjuse koje nisu ni oznacene kao poslate-sve naruceno 23-26.
Meni 2 paketa iz USA,poslata USPS-om, zavrshishe u Maroko! U 3pm. Sad dako poshalju ovamo ........ im
Nista nova kartica pa sve jovo na novo . jbg
i ja sam uzeo neke sitnice josh 29.11 . al su mi rekli u postu da kasne sve posiljke zbog onog nevremena i muke po evropi a josh sad ovi praznici tako da ljepota ...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks