Reci u cemu je problem, sta ti prijavljuje
ne mogu potrgovat nista na Netu bez obzira što imam para na kartici (VISA PG banka), bio sam do banke i oni kažu da su se i drugi danas žalili da imaju taj problem, jel to nešto do vize il do njih?!
She is only here to annoy herself!
Reci u cemu je problem, sta ti prijavljuje
Njak Njak Njak
kaže nema para na kartici..pođem do banke tamo na stanju ima![]()
Ja sa mojom atlas mondo master pripejd sam do prije koji dan mogao... ako ista pomaze![]()
Njak Njak Njak
druga kartica druga banka..moguce je da je neka "guzva" pred novu godinu ili administrator ima slobodne dane i zabolje ga..
U nasim bankama su prisutni racunari, koji nisu bas mocni (a ni kupljeni u ovom milenijumu), a za njima rade ko zna kakvi likovi... Eto milion razloga da je nesto "zapelo". Ako potraje, onda to moze biti iz par razloga... ali ne bi trebalo. mozda vec sad imas normalno stanje.
Nemam bas...
Koristis li cesto karticu? Za internet plaćanja? ... Mozda ti je nedje rezervisano duplo sredstava, pa stanje u banci je ok (neko od stanja), a na kartici nije, jer ceka da to bude isplaceno. Ako je pogresno rezervisano, tek kad se bude sigurno znalo da nista nije plaćeno, bice odrezervisano. Nekih 40-ak dana je praksa.
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
pokusah da promijenim expiration date posto mi je istekla kartica i evo sto dobih...
neko slicno nesto?
the World's leading dance event
Sensation
Pa jesi bio u banku da produzis karticu? Ako jesi, sacekaj 24 casa da se to procesuira pa probaj...
P.S. Ponedeljak neradni dan, utorak/srijeda ocekujemo opet postare![]()
Njak Njak Njak
Ja sam samo promijenio ex. date i sve je proradilo, uzecete ti 1 euro cisto da znas.
Ali moras sacekati da ti se kartica aktivira (kao sto je to vec rekao Gorostas).
sad provjerih da mi je expiration 07/11 znaci nije ni to uzrok..inace ne radi ni na bankomat ni provjera stanja nit mogu pare podic, u Deltu danas poslovnica radila ali se kasno sjetih dodjoh u 8 i 5 tamo oni su zatvorili u 8 (standardno za mene)
Stevane, zovni me u utorak da provjerimo sto je problem.
Hocu ali cu probat ujutru da rijesim to u Deltu prvo ako budem uspio...
Evo sam se zamrznuo sad kad se ulogovah, sto cu, jel ima ko iskustva, jel ovo cisto da potvrdim ili su vidjeli da na onaj se javlja neka baba koja ne zna engleski i vice "sta sine? "
Njak Njak Njak
ne mogu zauvijek drzat ovaj prozor otvoren????
Njak Njak Njak
probaj 00 umjesto + prije 387
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Sto ces ti ovdje covjece, ti ni nemas paypal :P
Njak Njak Njak
ima sam...
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Strpite se do oktobra, samo ne znam koje godine![]()
dans sam bio do delte i..blokirali su mi karticu wtf? kako oni uopste imaju pravo to da urade?! sjutra ujutro cu poc do glavne banke da vidim o cemu se radi..
karticu sam podigao prije 29toga i sad posle prvoga kad sam probao da promijenim expiration date dobio sam ovo.
jeli moguce da su je izdali, a da je nisu aktivirali i da ce tek posle ovih praznika? ja kako shvatih ona je aktivna posle 1.1.2011 u 00:00 ...
the World's leading dance event
Sensation
Evo 2 dana pokusavam da kupim nesto na ebay - neuspjesno. Sve sam obavio na PayPal, kao sto ovdje pise, cak sam i verifikovao karticu. Stiglo mi je da je naplaceno 1.5e sa onim kodom (koji sam ukucao da potvrdim karticu), i pokazao mi je tu transakciju na moj PayPal account. Sve to kad sam obavio, odem na My eBay, i odem na ovaj artikal koji sam stavio na Purchase, i odem na Pay Now. Tamo sve provjerim, sve je u redu, bez ikakvih problema. Onda odem dolje, na dugme "Continue with PayPal". Tu mi trazi da ukucam e-mail i password sa PayPal-a, i onda sam kliknuo Continue. Cekao malo, nadao se, i onda me vratilo na Review your Purchase, i pokazalo mi "Sorry, this page is not available at this time." To vec 2 dana, ne znam koji mu je! Opucih se, i iznervirah. Ako neko zna, pomazite, ako Boga znate
EDIT: Evo sam probao jos jednu metodu. Isao sam da platim preko PayPal-a. Otisao sam na "Send Money" tab, i ima opcija "Pay for items on eBay". Sve to obavim, i pokaze mi taj artikal sa eBaya, sve fino, i ja cekiram ono "No Shipping Address Required", posto necu da mi koristi adresu sa PayPal-a (zbog Slovenije, i sve to), i napisem mu da mi je shipping adresa ona sa eBay-a. I odem na pay, i kaze mi "This transaction cannot be completed". Odradim to opet, i onda mi kaze "This Payment cannot be funded with credit card at this time." Ne razumijem zasto, imam para na karticu, prije 5 min mi je odbilo 1.5e za verifikaciju i sve, ali nece ovo da mi odradi nikako.
Last edited by _HokutoNoKen_; 04-01-11 at 15:44.
DICIOTTO
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks