uskoro: portlandia
should be fun. carrie brownstein rulez
uskoro: portlandia
should be fun. carrie brownstein rulez
Odgledah prvu sezonu the walking dead-a (prezadovoljan)... but! Jel moguce da ima samo sest epizoda? Oce li tako i u drugoj sezoni i zna li ko kad je premijera druge sezone?
ja sam se nameracio na Curb Your Enthusiasm ...ako je slicno the office-u i arrested developmentu,ne moze da omane![]()
1993-2020
Geldate li Chuck? Ja slistih 3 sezone za nedjelju dana. Mnogo mi se svidjaju likovi. Odlicna akciona komedija.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
zavrsih life. dobra je serija, mada me ne cudi sto je ukinuta, kvalitet opada kako serija odmice. ipak, sasvim gledljiva, u rangu bilo koje od ovih detektivskih [koje su doduse skoro sve iste]. ako nista, gledanje u saru shahi nikako ne moze skodit
jel gledao neko mozda men of certain age? ray romano, andre braugher [aka det. pembleton] i scott bakula. pilot epizoda mi se svidjela.
ima li neko da preporuci neku dobru seriju tipa the walking dead?
evo ja: ne gledaj walking dead
mora da bude nesto u zombie stilu?
sta te odusevilo, ako smijem da pitam? meni je, osim prve epizode, veliko razocarenje. a polagao sam poprilicne nade u nju. nadam se da ce druga sezona biti bolja.
a sto se predloga tice... sta znam, ne pada mi na pamet trenutno nista sto bi oborilo na dupe, mogu jedino da ti predlozim nesto iz raspona od 'gledljivo' do 'dobro'.
Jedno pitanje. Vidim svi su odusevljeni Stargate-om, pa rekoh da skinem, i onda vidim da ima Stargate SG-1, Stargate Atlantis, Stargate Universe. Kojim redom to ide, i neke ocjene mi dajte, za serijale, ako nije problem. Valjaju li sto, itd.
DICIOTTO
^^ne znam da li si probao nesto od ovoga sto smo pominjali ranije, kao sto su npr. terriers iz ove sezone, ili justified [uskoro bi trebalo da ide i druga sezona]. meni se prilicno svidja men of certain age. moze komotno i life ili castle - ni jedna ni druga nisu sigurno vrhunske, ali onako lagana zabava [castle je doduse bolji].
imas npr i 6 ft under. generalno, serija je odlicna, likovi su fenomenalno uradjeni, kao u rjetko kojoj seriji, ali nije bash za neko masovno gledanje, po nekoliko epizoda za redom.
in treatment je isto super, mada nisam odusevljen kako se zavrsila treca sezona.
meni nije losha the state within. bbc miniserija, nesto slicno kao '24', samo manje zabavno, ali svejedno dobro. ili, kad smo vec kod miniserija, probaj i pillars of the earth, generation kill [mada pretpostavljam da si to gledao].
http://ln.hixie.ch/?count=1&start=1218332918
to ti je redosled, a ja sam letos poceo da je gledam od pocetka i jos nisam stigao do kraja, zavrsavam atlantis
serijal mi, generalno, odgovara, dobar sci-fi, sa odredjenom dozom humora, moze se desit da te nekad smori, ali samo odmori dva-tri dana i ponovo mozes gledat
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Meni je LOST podigao standard za serije maksimalno. Nisam vise odusevljen nijednom serijom. Skidam svake nedjelje nove epizode serija koje gledam (sve sezone su trenutno gotove) ali nema vise onog iscekivanja i one radosti kad se pojavi "download competed". Nema vise, i nece nikad vise biti. Sto se tice predloga, mozda neka akciona komedija. Meni se bas svidja serija Chuck. Gamer, radnik u prodavnici elektronske opreme (klascni nerd) sasvim slucajno postane spijun za CIU i NSA kad dobije znanje svih drzavnih tajni. Gore sam naveo da sam 3 sezone oduvao za manje od nedjelju dana. Nije kao Walking Dead. Nema bas serija slicne tematike da ja znam. Pogledaj nekoliko epizoda Chuck i batali ako ti se ne svidi.
pa tako nekako![]()
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Chuck je odlicna serija, po meni, i predlagao sam ga dosta puta, vise mi i dosadilo kolko ga pominjah, a jos yvonne
Skinuh Mad men i The Vampire diaries.. valja li to sto? Neki predlog?
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Kako je meni Mad Men crn, boze dragi... Obicno volim te drama serije, ali me ta serija tako smara, da je to bruka.
DICIOTTO
momci hvala na savjetima, skidam chuck pa cu uskoro komentarisat...
samo da se nadovezem na vanjinu pricu - ista je situacija kod mene, lost sam bukvalno skidao cim bi izasao i tih 45min gledanja potpuno bih se iskljucio i prepustio uzivanju (jeste da me je zadnja sezona po malo razocarala) ali definitivno nece biti serije koja ce je nadmasiti bar po meni. The Walking Dead me je potpuno iznenadila jer vise sam sit amaterskih serija i promasenih glumaca i na kraju prve sezone mogu joj dati visoku ocjenu. Od serija koje ja trenutno pratim (Fringe, Stargate Universe, Community, Chase, Two and a Half Men, Haven, Outsorced) Walking Dead je ubjedljivo najbolja i radujem se drugoj sezoni (mada procitah da nece prije oktobra)...
Pored humora i akcije serija mi se svidja jer su likovi zanimljivi. Moze covjek da se poveze sa njima na dosta nacina. Rijetko kad me zanimaju veze izmedju likova, cak mi ni u LOST nije bilo mnogo vazno oce li Jack zavrsit sa Kate itd. ali sam od starta navijao da se Chuck i Sara smuvaju. A Casey i Morgan su mi neprevazidjeni![]()
Last edited by VanjaTheMan; 04-01-11 at 23:15.
Chuck, entourage, blue mountain state, how i met your mother, the big bang theory, zabavi nikad kraja![]()
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks