Skini .nfo i provijeri.
kakav je kvalitet? Je li makar widescreen ili 4:3?
(nečitko)
Skini .nfo i provijeri.
\\OFL•GIC
Californication S04E02 Preair-NoGRP
Neka, neka... Ostali su duzni nakon svog ovog cekanja.
\\OFL•GIC
Valja li sto kvalitet tog preaira?
Edit: Sad vidim isto verbalni pitao
Editx2: Skinuo, ok je
Last edited by N_L; 26-12-10 at 08:20.
Samo ću reći - Doctor Who Christmas Special FTW
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Oniiii....znam da se pominjala The Corner, ali me glomazno mrzi da sad idem na search itd. :mrgreen:, pa me zanimalo kakva su iskustva. Kod mene je konačno došla na red, prvu epizodu sam odgledala na prazan želudac i malko mi je pozlilo, pa da znam treba li mi dalja psihička priprema za ostatak. The Wire je Labuđe Jezero u poređenju s ovim. Kvalitet ne sporim, dakako.
Ako se dobro sećam BGH ju je negde spomenuo, ali ne pamtim da je iko drugi ovo gledao/komentarisao...Možda grešim.
Hvala unapred.
Ne čitam s razumevanjem.
tezak je the corner. za razliku od wirea, ovdje nema predaha, nema duhovitih momenata, nista slicno. serija je strasna [mada sam imao problema da se skoncentrisem kad sam gledao, jer sam stalno razmisljao na temu 'koga je ovaj igrao u the wire']
mozda da odgledas prvo generation kill. ziggy u glavnoj ulozi![]()
Sheeeeeeeeeeeeeeeeeet, tačno sam znala da je i ostatak mučan. Niš', jedna epizoda u 5 dana, na pun stomak.
Uuu, ja sam ekčli lupala ll uz misao "ma jel' ovo....aaaaa, jeste!". :superproud:
Edit: I'm gonna check out Generation Kill, radujem se još jednoj ulozi najveće budale u TV history. :mrgreen: Thanx.
Last edited by cowgir|; 27-12-10 at 13:01.
Ne čitam s razumevanjem.
I mene to stvarno nervira i pored toga što sam horror addict mrzim Zombije. Volim karakondžule sa barem nekom mrvom inteligencije
a i romero je napravio 6 filmova u zadnje 4 godine i neka samo on neko i španci a ima i još nekih filmova sa nekim ludim,bolesnim,zaraženim nekim koktelom Ebola-Kijavica virusom zombijima
stvarno ga prećeraše
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
neka preporuka za neku seriju
posto odgledah sve moguce forenzicare i tako to...
samo da nije sf...
Boardwalk empire ili rubicon
I ja bih volio neku preporuku...
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Last edited by big giant head; 27-12-10 at 19:37.
Nije los novi Moody. Nije vala ni precerano dobar, ali nije ni los![]()
I am the one who locks.
al cemo se sad do trece epizode nacekatBTW, tradicionalno svaku prvu epizodu u sezoni zacine sa dosta golotinje :mrgreen:
(nečitko)
da nema koja dobra dushaaa da mi posalje rs linkove Curb Your Enthusiasm na pm???svudje sam trazio ali sve tvomr jeba im pas mater.e jes,kakva je serija inace?vidim svi je fale,i da je na foru the office-a.
1993-2020
Community, vrlodobar 4![]()
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Bookmarks