A kakvi su, samo brinu o nama korisnicima da nam ko sto ne zamraci.![]()
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
A što ste očekivali, neki filmski kanal? 140.000 filmova je iznajmljeno u videoteci !
Sportski? Pa već su u gov###a sa arenom zbog slabe prodaje.
Mogli su slobodno da stave onaj EzoTv sa onim kreaturama što gledaju u karte. Oni bi čak platili da budu na extraTv.
Kad već prave majmune od nas, bar neka to urade sa stilom.
Ja bi da mi to bijemo.:mrgreen:
Molim te ne pominji Ezo Tv, kad cujem ono- Goranka je slobodna, nju sad mozete nazvati, ona je ekspert za magiju ljubavi, horarni horoskop.....a evo i Dusica je slobodna, ona je isto ekspert...A kad vidis i Goranku i Dusicu, prodje te volja da znas i kakvo ce vrime sutra, a kamoli sta kazu zvizde.![]()
Rts Sat je uveden samo zbog Miris kise na Balkanu :joint:
Ma radije bi da imam crnu rupu na tom kanalu, samo da me ne je*u u zdrav mozak. Pa nakon ove bruke, umisto da ubace neki super kanal i svima nam "zacepe" usta, oni uvaljuju neki program za penzionere i domacice, ono "Znanje imanje", "Zikina šarenica" i 107 godina KUD-a " Posno žito".
Ma jebiga stvarno.
Ja imam još nepuna 5 mjeseca do kraja ugovora, sad mi je žao da otkažem uslugu, ne zato što je dobra , nego što bi u tom slučaju imali pljuvača manje na ovoj stranici
P.S. Ako neko izdvoji na ovom threadu 10 posta u kojima neko hvali T-com a da to nije dežurni prodavač magle, vodim ga na večeru.
Last edited by Tivatech; 13-12-10 at 22:46.
Pa na koliko si zakljucio ugovor? Ja se sad ne secam na koliko je moj (cini mi se da sam uzela ovaj servis negde krajem 2008), a primerak naravno nisam dobila. Moram to proveriti, mada sam ja vec svasta napisala u tom mom prigovoru, tako da ce se moja veza sa Extra TV verovatno ubrzo okoncati...
Pa jel neko izjavio da je RTS Sat uveden umjesto Nove i Prve, i neka se zavede nedje tamo da ja zahtijevam uvodjenje RTCG Sat!!!
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
I ja. Peticija za RTCG Sat i za ukidanje SVIH OSTALIH kanala. :mrgreen:
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
xaxaxaxaxaxa, to je mob, a necu skener, fala, vjerovatno bi mi i na njega dosla pretplata![]()
Sta se desava sa zakazivanjem snimanja? U zakazanim emisijama mi se pojavljuju neke koje nisam zakazao, a opet sa druge strane uopste se ne pojavljuju emisije koje sam zakazao. Pored toga u pregledu nekih zakazanih emisija pise jedan naziv, a kad udjem u tu emisiju tamo pise drugi naziv. Sve je nesto pobrkano, pa moram rucno da iskontrolisem ranije zakazana serijska snimanja. Desava li se ovo jos nekome?
Last edited by luka hn; 14-12-10 at 00:32.
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks