U prilog temi o 1%, koliko Telekom globi sve pretplatnike, evo moje prepiske sa njima. U petak sam ovo dostavio i gdji Olgi Nikcevic (Centar za zastitu potrosaca). Ne bismo smjeli da dozvolimo da se sve zavrsi na "razmjeni misljenja" na ovom forumu.
Šalje: *****[*****@t-com.me]
Poslano: 6. prosinac 2010 15:15
Prima: Kontakt Centar
Predmet: Zahtjev za umanjenje racuna
Обраћам вам се захтјевом да ми рачун за 11. 2010. умањите за 0,39 евра, колико је обрачунато под ставком "Трошкови накнадног коришћења ТТ сервиса". Како ме информисао оператeр из кол-центра, та се ставка односи на штампање рачуна.
Будући да Црногорски Телеком А. Д. не троши нити један цент на било какво штампање, већ ми рачуне мјесецима доставља путем мејла (дакле, ја трошим лист хартије и тонер), ријеч је о
неоснованом намету.
Такође, захтијевам да ми се убудуће рачуни шаљу без обрачунавања "Трошкова накнадног коришћења ТТ сервиса".
Да се Црногорски Телеком А. Д. не би излагао додатним трошковима слања поштом, одговор на овај захтјев можете послати на мејл на који већ мјесецима шаљете рачуне које уредно плаћам, одмах по приспијећу.
тел. 020******
On Thu, 9 Dec 2010 16:04:03 +0000, Kontakt Centar <
[email protected]>
wrote:
Poštovani,
S pažnjom smo razmotrili Vaš zahtjev koji se odnosi na tumačenje i brisanje stavke telefonskog računa "troškovi naknadnog plaćanja korišćenja TT servisa". Tim povodom želimo da Vas informišemo o
sljedećem: Stavka na telefonskom računu " troškovi naknadnog plaćanja korišćenja TT servisa" predviđena je Cjenovnikom usluga Crnogorskog Telekoma, gdje je definisano da se "Za pokriće troškova kreditiranja TT usluga naplaćuje 1% mjesečnog iznosa obračuna kreditnih iznosa".
Imajući u vidu navedenu činjenicu, ne možemo, nažalost, udovoljiti Vašem zahtjevu i navedenu stavku brisati sa Vaših telefonskih računa.
Zahvaljujemo Vam na dosadašnjem korišćenju naših servisa i nadamo se da ćete ubuduće biti zadovoljni kvalitetom usluga Crnogorskog Telekoma.
Pozdrav,
Crnogorski Telekom AD
Kontakt centar 1500
Moskovska 29, 81000 Podgorica
E-Mail:
[email protected]
http://www.telekom.me
Podijeli doživljaj.
Subject: Re: Odgovor: Zahtjev za umanjenje racuna
Date: Thu, 09 Dec 2010 20:49:32 +0100
From: *****<*****@t-com.me>
To: Kontakt Centar <
[email protected]>
Поштовани,
Најљепше вам захваљујем на одговору. Међутим, из њега је јасно таман колико је било и прије.
Надам се да ћете бити љубазни да ми, као вишедеценијском кориснику телефонских услуга, одговорите о чему се ту конкретно ради.
Глагол кредитирати, као што вам је познато, значи: давати на кредит, вересију, позајмити, позајмљивати коме. Такође, као што вам је познато, именица кредит значи: 1. давање робе или новца на дуг, позајмица, вересија. 2. новац, износ новца који се некоме позајмљује. Ово су
објашњења из "Великог речника страних речи и израза", аутора Ивана Клајна и Милана Шипке (Прометеј, Нови Сад).
Идентична су објашњења појмова кредитирати и кредит и у осталим доступним рјечницима страних ријечи и економским лексиконима.
Молим вас да ми одговорите кад сте подигли кредит код мене, тј. кад сам вам дао кредит, под којим условима и кад ћете ми, уз коју камату, вратити кредит.
Срдачно,
тел. 020******
Bookmarks