Results 1 to 25 of 20786

Thread: Extra TV

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Zizak View Post
    Odlican si, samo se bojim da nece biti neke vajde. Ja sam danas poslala prigovor na call.centar ali vidim da isti nisu ni procitali. Poslala sam prigovor i RDA.
    Nece biti vajde ukoliko se samo ovdje budemo jadali i bili zadovoljni ako napisemo nesto sto ce ih navodno jako iznervirati. A od rijeci zaista nema nista, bar ne ovdje gdje zivimo. Ne bismo smjeli da dozvolimo da se sve ovo razvodni. Neka nametnu novu globu, neka im i neko da saglasnost na to. Ali ovako kako je formulisano, sto bi rekao Srecko Sojic, "nece da moze". I treba da se izborimo da nam se vrati svaki evro, svaki cent koji su nam na ovaj nacin oteli. Naravno, ako nas ima...
    Mislim da bi bilo pametno:
    1. da neki pravnik napise zahtjev Telekomu, koji cemo potpisati svi zainteresovani, da odmah prekine globljenje pretplatnika po ovom osnovu (kreditiranje?!) i nadoknadi pretplatnicima stetu koju su imali u prethodnom periodu jer su prilikom placanja racuna bili dovedeni u zabludu,
    2. da Centar za zastitu potrosaca (www.cezap.org - [email protected]) pokaze da ima volje i znanja za ono cime se bavi, te organizuje potpisivanje peticije ispred tzv. T-shopova, cime bismo Telekomu stavili do znanja da necemo tolerisati i ovo njihovo nasilje,
    3. da sljedeci racun sami umanjimo za 1% i uplatimo na njihov ziro-racun putem opste uplatnice (a ne na obrascu koji nam dostavljaju elektronskom postom ili u postanskim sanducicima), i putem arhive (u tzv. T-sopovima) uz istovetan tekst propratnog pisma dostavimo fotokopije uplatnica.

Ako budemo samo ovdje jadikovali jedni drugima i(li) samo sipali teske rijeci na racun Telekoma, ako ne budemo kao gradjani nesto preduzeli, onda imaju puno pravo da i dalje obracunacaju "troškove naknadnog plaćanja korišćenja TT servisa" (cinicno objasnjeno: "Za pokriće troškova kreditiranja TT usluga naplaćuje 1% mjesečnog iznosa obračuna kreditnih iznosa"). U tom slucaju, malo im je i 1%, zasluzuju mnogo vise...
    Last edited by DraganPG; 13-12-10 at 17:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)