Page 365 of 830 FirstFirst ... 265315355361362363364365366367368369375415465 ... LastLast
Results 9,101 to 9,125 of 20746

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DraganPG View Post
    U prilog temi o 1%, koliko Telekom globi sve pretplatnike, evo moje prepiske sa njima. U petak sam ovo dostavio i gdji Olgi Nikcevic (Centar za zastitu potrosaca). Ne bismo smjeli da dozvolimo da se sve zavrsi na "razmjeni misljenja" na ovom forumu.

Šalje: *****[*****@t-com.me]
    Poslano: 6. prosinac 2010 15:15
    Prima: Kontakt Centar
    Predmet: Zahtjev za umanjenje racuna

Обраћам вам се захтјевом да ми рачун за 11. 2010. умањите за 0,39 евра, колико је обрачунато под ставком "Трошкови накнадног коришћења ТТ сервиса". Како ме информисао оператeр из кол-центра, та се ставка односи на штампање рачуна.
    Будући да Црногорски Телеком А. Д. не троши нити један цент на било какво штампање, већ ми рачуне мјесецима доставља путем мејла (дакле, ја трошим лист хартије и тонер), ријеч је о
    неоснованом намету.
    Такође, захтијевам да ми се убудуће рачуни шаљу без обрачунавања "Трошкова накнадног коришћења ТТ сервиса".
    Да се Црногорски Телеком А. Д. не би излагао додатним трошковима слања поштом, одговор на овај захтјев можете послати на мејл на који већ мјесецима шаљете рачуне које уредно плаћам, одмах по приспијећу.
    тел. 020******

On Thu, 9 Dec 2010 16:04:03 +0000, Kontakt Centar <[email protected]>
    wrote:

Poštovani,

S pažnjom smo razmotrili Vaš zahtjev koji se odnosi na tumačenje i brisanje stavke telefonskog računa "troškovi naknadnog plaćanja korišćenja TT servisa". Tim povodom želimo da Vas informišemo o
    sljedećem: Stavka na telefonskom računu " troškovi naknadnog plaćanja korišćenja TT servisa" predviđena je Cjenovnikom usluga Crnogorskog Telekoma, gdje je definisano da se "Za pokriće troškova kreditiranja TT usluga naplaćuje 1% mjesečnog iznosa obračuna kreditnih iznosa".
    Imajući u vidu navedenu činjenicu, ne možemo, nažalost, udovoljiti Vašem zahtjevu i navedenu stavku brisati sa Vaših telefonskih računa.

Zahvaljujemo Vam na dosadašnjem korišćenju naših servisa i nadamo se da ćete ubuduće biti zadovoljni kvalitetom usluga Crnogorskog Telekoma.
    Pozdrav,
    Crnogorski Telekom AD
    Kontakt centar 1500
    Moskovska 29, 81000 Podgorica
    E-Mail: [email protected]
    http://www.telekom.me

Podijeli doživljaj.

Subject: Re: Odgovor: Zahtjev za umanjenje racuna
    Date: Thu, 09 Dec 2010 20:49:32 +0100
    From: *****<*****@t-com.me>
    To: Kontakt Centar <[email protected]>

Поштовани,
    Најљепше вам захваљујем на одговору. Међутим, из њега је јасно таман колико је било и прије.
    Надам се да ћете бити љубазни да ми, као вишедеценијском кориснику телефонских услуга, одговорите о чему се ту конкретно ради.
    Глагол кредитирати, као што вам је познато, значи: давати на кредит, вересију, позајмити, позајмљивати коме. Такође, као што вам је познато, именица кредит значи: 1. давање робе или новца на дуг, позајмица, вересија. 2. новац, износ новца који се некоме позајмљује. Ово су
    објашњења из "Великог речника страних речи и израза", аутора Ивана Клајна и Милана Шипке (Прометеј, Нови Сад).
    Идентична су објашњења појмова кредитирати и кредит и у осталим доступним рјечницима страних ријечи и економским лексиконима.
    Молим вас да ми одговорите кад сте подигли кредит код мене, тј. кад сам вам дао кредит, под којим условима и кад ћете ми, уз коју камату, вратити кредит.
    Срдачно,
    тел. 020******
    Odlican si, samo se bojim da nece biti neke vajde. Ja sam danas poslala prigovor na call.centar ali vidim da isti nisu ni procitali. Poslala sam prigovor i RDA.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Zahtijevam da se prekine sa diskriminacijom pertplatnika koji se nacionalno osjecaju kao crnogorci i trazim uvodjenje kanala RTCG Sat
    Sad salu na stranu, Sport 1 (bivsi DSf) je FTA na satelitu i to na Astri, samim tim vec je dostupan pretplatnicima Total TV-a koji su pored eutelsata izabrali Astru za pracenje, dio je osnovnog paketa Max TV, postoji li mogucnost njegovog uvodjenja i kod nas?
    ps. Cinestar Tv, AXN, Sport 1, Crime&Investigation...i svi smo zaboravili na Novu i Prvu
    Last edited by citizen; 13-12-10 at 17:03.
    ... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    Novi kanal RTS Sat (16), restartujte STB
    Presrecna sam - RTS Sat umesto Prve i Nove. Meni se cini da bi Telekom trebao da poveca cijenu osnovnog paketa - ipak je uveden RTS Sat. :hammer:

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    20
    Thanked in
    14 Posts

rts1 i 2 do nove godine, poslije toga, samo Sat! :P
    Neke poruke ne treba ispisivati, one dovoljno govore svojim odsustvom...

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    1,383
    Thanked in
    375 Posts

Quote Originally Posted by citizen View Post
    Zahtijevam da se prekine sa diskriminacijom pertplatnika koji se nacionalno osjecaju kao crnogorci i trazim uvodjenje kanala RTCG Sat
    Sad salu na stranu, Sport 1 (bivsi DSf) je FTA na satelitu i to na Astri, samim tim vec je dostupan pretplatnicima Total TV-a koji su pored eutelsata izabrali Astru za pracenje, dio je osnovnog paketa Max TV, postoji li mogucnost njegovog uvodjenja i kod nas?
    ps. Cinestar Tv, AXN, Sport 1, Crime&Investigation...i svi smo zaboravili na Novu i Prvu
    To sto je neki kanal FTA ne znaci da se moze uvrstiti u ponudu i taj kanal nema sredjena prava za nase trziste,pa bi automatski bio konkurencija(nelegalna) Areni,Sport Klubu i Eurosportu...

Samo na RTS sat mozete gledati Miris kise na Balkanu
    A RTS 1 i 2 su sad zvanicno u ponudi,tako da ne vjerujem da ce biti vise price oko toga...I drzava i kablovski operatori bi masu izgubili,pa da vidim jesu li spremni da rizikuju!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Zizak View Post
    Odlican si, samo se bojim da nece biti neke vajde. Ja sam danas poslala prigovor na call.centar ali vidim da isti nisu ni procitali. Poslala sam prigovor i RDA.
    Nece biti vajde ukoliko se samo ovdje budemo jadali i bili zadovoljni ako napisemo nesto sto ce ih navodno jako iznervirati. A od rijeci zaista nema nista, bar ne ovdje gdje zivimo. Ne bismo smjeli da dozvolimo da se sve ovo razvodni. Neka nametnu novu globu, neka im i neko da saglasnost na to. Ali ovako kako je formulisano, sto bi rekao Srecko Sojic, "nece da moze". I treba da se izborimo da nam se vrati svaki evro, svaki cent koji su nam na ovaj nacin oteli. Naravno, ako nas ima...
    Mislim da bi bilo pametno:
    1. da neki pravnik napise zahtjev Telekomu, koji cemo potpisati svi zainteresovani, da odmah prekine globljenje pretplatnika po ovom osnovu (kreditiranje?!) i nadoknadi pretplatnicima stetu koju su imali u prethodnom periodu jer su prilikom placanja racuna bili dovedeni u zabludu,
    2. da Centar za zastitu potrosaca (www.cezap.org - [email protected]) pokaze da ima volje i znanja za ono cime se bavi, te organizuje potpisivanje peticije ispred tzv. T-shopova, cime bismo Telekomu stavili do znanja da necemo tolerisati i ovo njihovo nasilje,
    3. da sljedeci racun sami umanjimo za 1% i uplatimo na njihov ziro-racun putem opste uplatnice (a ne na obrascu koji nam dostavljaju elektronskom postom ili u postanskim sanducicima), i putem arhive (u tzv. T-sopovima) uz istovetan tekst propratnog pisma dostavimo fotokopije uplatnica.

Ako budemo samo ovdje jadikovali jedni drugima i(li) samo sipali teske rijeci na racun Telekoma, ako ne budemo kao gradjani nesto preduzeli, onda imaju puno pravo da i dalje obracunacaju "troškove naknadnog plaćanja korišćenja TT servisa" (cinicno objasnjeno: "Za pokriće troškova kreditiranja TT usluga naplaćuje 1% mjesečnog iznosa obračuna kreditnih iznosa"). U tom slucaju, malo im je i 1%, zasluzuju mnogo vise...
    Last edited by DraganPG; 13-12-10 at 17:40.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nece biti vajde ukoliko se samo ovdje budemo jadali i bili zadovoljni ako napisemo nesto sto ce ih navodno jako iznervirati. A od rijeci zaista nema nista, bar ne ovdje gdje zivimo. Ne bismo smjeli da dozvolimo da se sve ovo razvodni. Neka nametnu novu globu, neka im i neko da saglasnost na to. Ali ovako kako je formulisano, sto bi rekao Srecko Sojic, "nece da moze". I treba da se izborimo da nam se vrati svaki evro, svaki cent koji su nam na ovaj nacin oteli. Naravno, ako nas ima...
    1. da neki pravnik napise zahtjev Telekomu, koji cemo potpisati svi zainteresovani, da odmah prekine globljenje pretplatnika po ovom osnovu (kreditiranje?!) i nadoknadi pretplatnicima stetu koju su imali u prethodnom periodu jer su prilikom placanja racuna bili dovedeni u zabludu,
    2. da Centar za zastitu potrosaca (www.cezap.org - [email protected]) pokaze da ima volje i znanja za ono cime se bavi, te organizuje potpisivanje peticije ispred tzv. T-shopova, cime bismo Telekomu stavili do znanja da necemo tolerisati i ovo njihovo nasilje,
    3. da sljedeci racun sami umanjimo za 1% i uplatimo na njihov ziro-racun putem opste uplatnice (a ne na obrascu koji nam dostavljaju elektronskom postom ili u postanskim sanducicima), i putem arhive (u tzv. T-sopovima) uz istovetan tekst propratnog pisma dostavimo fotokopije uplatnica.

Ako budemo samo ovdje jadikovali jedni drugima i(li) samo sipali teske rijeci na racun Telekoma, ako ne budemo kao gradjani nesto preduzeli, onda imaju puno pravo da i dalje obracunacaju "troškove naknadnog plaćanja korišćenja TT servisa" (cinicno objasnjeno: "Za pokriće troškova kreditiranja TT usluga naplaćuje 1% mjesečnog iznosa obračuna kreditnih iznosa"). U tom slucaju, malo im je i 1%, zasluzuju mnogo vise...

Ja se potpuno slazem. I samo jedna peticija od strane nas korisnika bi mnogo znacila. Ako nista drugo dali bi do znanja da nismo ovce i da ne mogu tako lako da se zajebavaju. Ako nista drugo, mozda cemo im "pokvariti" planove u buducnosti, ako su mislila da taj famozni jedan posto povecaju na 2 ili nesto slicno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U prilog temi o 1%, koliko Telekom globi sve pretplatnike, evo moje prepiske sa njima. U petak sam ovo dostavio i gdji Olgi Nikcevic (Centar za zastitu potrosaca). Ne bismo smjeli da dozvolimo da se sve zavrsi na "razmjeni misljenja" na ovom forumu.

Šalje: *****[*****@t-com.me]
    Poslano: 6. prosinac 2010 15:15
    Prima: Kontakt Centar
    Predmet: Zahtjev za umanjenje racuna

Обраћам вам се захтјевом да ми рачун за 11. 2010. умањите за 0,39 евра, колико је обрачунато под ставком "Трошкови накнадног коришћења ТТ сервиса". Како ме информисао оператeр из кол-центра, та се ставка односи на штампање рачуна.
    Будући да Црногорски Телеком А. Д. не троши нити један цент на било какво штампање, већ ми рачуне мјесецима доставља путем мејла (дакле, ја трошим лист хартије и тонер), ријеч је о
    неоснованом намету.
    Такође, захтијевам да ми се убудуће рачуни шаљу без обрачунавања "Трошкова накнадног коришћења ТТ сервиса".
    Да се Црногорски Телеком А. Д. не би излагао додатним трошковима слања поштом, одговор на овај захтјев можете послати на мејл на који већ мјесецима шаљете рачуне које уредно плаћам, одмах по приспијећу.
    тел. 020******

On Thu, 9 Dec 2010 16:04:03 +0000, Kontakt Centar <[email protected]>
    wrote:

Poštovani,

S pažnjom smo razmotrili Vaš zahtjev koji se odnosi na tumačenje i brisanje stavke telefonskog računa "troškovi naknadnog plaćanja korišćenja TT servisa". Tim povodom želimo da Vas informišemo o
    sljedećem: Stavka na telefonskom računu " troškovi naknadnog plaćanja korišćenja TT servisa" predviđena je Cjenovnikom usluga Crnogorskog Telekoma, gdje je definisano da se "Za pokriće troškova kreditiranja TT usluga naplaćuje 1% mjesečnog iznosa obračuna kreditnih iznosa".
    Imajući u vidu navedenu činjenicu, ne možemo, nažalost, udovoljiti Vašem zahtjevu i navedenu stavku brisati sa Vaših telefonskih računa.

Zahvaljujemo Vam na dosadašnjem korišćenju naših servisa i nadamo se da ćete ubuduće biti zadovoljni kvalitetom usluga Crnogorskog Telekoma.
    Pozdrav,
    Crnogorski Telekom AD
    Kontakt centar 1500
    E-Mail: [email protected]
    http://www.telekom.me

Podijeli doživljaj.

Subject: Re: Odgovor: Zahtjev za umanjenje racuna
    Date: Thu, 09 Dec 2010 20:49:32 +0100
    From: *****<*****@t-com.me>
    To: Kontakt Centar <[email protected]>

Поштовани,
    Најљепше вам захваљујем на одговору. Међутим, из њега је јасно таман колико је било и прије.
    Надам се да ћете бити љубазни да ми, као вишедеценијском кориснику телефонских услуга, одговорите о чему се ту конкретно ради.
    Глагол кредитирати, као што вам је познато, значи: давати на кредит, вересију, позајмити, позајмљивати коме. Такође, као што вам је познато, именица кредит значи: 1. давање робе или новца на дуг, позајмица, вересија. 2. новац, износ новца који се некоме позајмљује. Ово су
    објашњења из "Великог речника страних речи и израза", аутора Ивана Клајна и Милана Шипке (Прометеј, Нови Сад).
    Идентична су објашњења појмова кредитирати и кредит и у осталим доступним рјечницима страних ријечи и економским лексиконима.
    Молим вас да ми одговорите кад сте подигли кредит код мене, тј. кад сам вам дао кредит, под којим условима и кад ћете ми, уз коју камату, вратити кредит.
    Срдачно,
    тел. 020******
    respect,
    šta dalje uraditi?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

La revolution :grin:

Thanks Thanks Given 
    681
    Thanks Thanks Received 
    1,188
    Thanked in
    472 Posts

A najjace je kad se prebaci na novu ili prvu srpsku,objasnjeno je da je u stvari ta mrska agencija kriva za sve,a ne neko ko je emitovao program bez licence.

Sa Novom i Prvom se mozemo pozdravit,jer ove televizije nazalost nemaju interes da se emituju kod nas(rece mi jedan coek iz T-com-a)
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

moze li mi objasnit ko koja je razlika izmedje npr prve i avale? ima li t-com licencu za avalu (posto nema za prvu) - ako nema prva koje 100x gledanije interesa u cg, kako ima avala?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by drama View Post
    respect,
    šta dalje uraditi?
    Najgori je izbor cutanje i trpljenje ovakvog nasilja. Dao sam predlog. Kopiram ga. Ako ima drugih ideja, valjalo bi ih ovdje izloziti, pa da vidimo sta nam je ciniti u borbi protiv hohstaplerskog odnosa Telekoma prema nevoljno-voljnim korisnicima njihovih usluga.

Thanks Thanks Given 
    665
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

DraganPG, zasto ne otvoris novu temu, jer ovo nema nikakve veze sa Extra tv servisom.
    If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    To sto je neki kanal FTA ne znaci da se moze uvrstiti u ponudu i taj kanal nema sredjena prava za nase trziste,pa bi automatski bio konkurencija(nelegalna) Areni,Sport Klubu i Eurosportu...

Samo na RTS sat mozete gledati Miris kise na Balkanu
    A RTS 1 i 2 su sad zvanicno u ponudi,tako da ne vjerujem da ce biti vise price oko toga...I drzava i kablovski operatori bi masu izgubili,pa da vidim jesu li spremni da rizikuju!
    Nije moja prica inspirisana time sto se Sport 1 nalazi FTA na satelitu vec time sto se nalazi u ponudi T-comove Max Tv platforme u Hrvatskoj
    ... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Emill View Post
    DraganPG, zasto ne otvoris novu temu, jer ovo nema nikakve veze sa Extra tv servisom.
    Postovani Emile, ovo POSTOVANI je zaista iskreno jer sam se nekoliko puta uvjerio u Vase veliko poznavanje posla kojim se bavite i izuzetan profesionalizam. Mnogima sam rekao da kada cuju "Emil je, izvolite..." mogu da odahnu jer ce njihov problem s funkcionisanjem nekog od servisa biti odmah rijesen. Ako je Extra TV dio paketa Extra TRIO, a mislim da jeste, onda tema i nije promasena. Ili bar ne mnogo. Uzgred, ovu temu nisam naceo ja (preporucujem Vam da pogledate prethodne postove), moglo je ranije da se reaguje na ovaj nacin. Bilo kako bilo, brisanjem ovih postova problem nece biti rijesen. Niti zataskan! Vjerujte mi, firmi u kojoj radite - i prije svega korisnicima - na najbolji nacin doprinosicete kao i do sada, svojim znanjem i profesionalizmom.

Thanks Thanks Given 
    665
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

Meni licno ne smeta da se ovdje pise, ali opet, nije joj mjesto ovdje. Pozdrav
    If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

Thanks Thanks Given 
    2,540
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Istim povodom sam se prije desetak dana i ja obratio T-comu, ali dobih nešto drugačiji odgovor.
    Evo cijele prepiske.
    -------
    Dugogdišnji sam korisnik vaših usluga. Nekad sam više, nekad manje zadovoljan, ali, nezavisno do toga, svoje račune redovno plaćam.
    Nisam sklon detaljnom izlisatvanju računa i kontrolisanju stavki koje se sabiraju u cilju ispostavljanja konačne sume za naplatu, ali mi je upalo u oči da iz mjeseca u mjesec plaćam stavku za koju objašnjenje (obrazloženje) glasi "Troškovi naknadnog korišćenja TT servisa". Ne radi se o velikoj brojci, ali je razumljivo što želim znati šta plaćam.
    Molim Vas da mi odgovorite šta ta stavka predstavlja?
    S poštovanjem

--------
    Postovani,

ova stavka obuhvata, ima znacenje

su troškovi obrade računa, štampanja i dostave. Obračunavaju se po svakoj stavci, osim po pretplati i potrošnji, vrijednost im je 1% iznosa računa za tu stavku (npr. IPTV paket, IPTV instalacija, telegram itd.). Na računu se pojavljuju sabrani u jedan ’Troskovi nakanadnog placanja TF racuna’ .
    Visina zavisi od visine računa.

Pozdrav,

Crnogorski Telekom AD
    Kontakt centar 1500

-------

Poštovani,

primio sam vaš odgovor, na čemu vam zahvaljujem. No odgovor nije razriješio moju nedoumicu i nije u potpunosti odagnao sumnju da me, namjerno ili ne, ne znam, sistematski varate ili potkradate. Možda teška riječ, ali ne nađoh prikladniju, pa ne zamjerite.
    Evo obrazloženja.
    Prvo: troškova oko štampanja mog računa nemate, jer mi ga dostavljate u elektronskoj formi.
    Drugo: slanje računa putem elektronske pošte ne iziskuje angažovanje dostavljača, pa samim tim ni eventualne troškove.
    Treće: neuvjerljivo mi zvuči da samo sabiranje stavki odnosno obradu računa možete naplaćivati. No, čak i da je tako, kako ta stavka može biti u zavisnosti od visine računa. Da li to znači da različite softvere ili različite ljude angažujete za obradu manjih, a različite za obradu većih računa?
    Molim Vas da me uvjerite da se radi o nepažnji, nesmotrenosti, inerciji... jer ja ću i dalje ostati korisnik vaših usluga i neću vam za zlo uzeti navedeni propust.

S najboljim željama

-------

Na poslednji dopis nisam dobio odgovor. Možda zbog par teških riječi, zbog kojih sam se odmah i izvinio.
    Ne znam da li je pravi odgovor (objašnjenje) stiglo meni ili DraganuPG, ali čini mi se da nijedan ne opravdava stavku koja nam se javlja u računu.
    Ukoliko postoji neko drugo mjesto na ovom forumu gdje bi bilo prikladnije o ovome diskutovati molim moderatora da cijelu diskusiju "preseli".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja koristim samo Extra TV (ne koristim ni fiksni telefon, ni internet) i osim sto mi je totalno out ovo ukidanje kanala, imam takodje problem sa ovim fakturisanjem "necega" iako redovno placam racune. Umesto da me stimulisu kao redovnog platisu, oni jos "deru" dodatno.
    Ulozila sam prigovor zbog ukidanja kanala, pri cemu dodah i par stvari oko "zamracivanja" i zahtev za raskid ugovora ukoliko ne misle da mi smanje pretplatu, pa cu bar znati da nemam nista da gledam, ali bar necu placati (jer i sad skoro da nemam sta da gledam, a placam).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Stradivari View Post
    Istim povodom sam se prije desetak dana i ja obratio T-comu, ali dobih nešto drugačiji odgovor.
    Evo cijele prepiske.
    -------
    Dugogdišnji sam korisnik vaših usluga. Nekad sam više, nekad manje zadovoljan, ali, nezavisno do toga, svoje račune redovno plaćam.
    Nisam sklon detaljnom izlisatvanju računa i kontrolisanju stavki koje se sabiraju u cilju ispostavljanja konačne sume za naplatu, ali mi je upalo u oči da iz mjeseca u mjesec plaćam stavku za koju objašnjenje (obrazloženje) glasi "Troškovi naknadnog korišćenja TT servisa". Ne radi se o velikoj brojci, ali je razumljivo što želim znati šta plaćam.
    S poštovanjem
    --------
    Postovani,

su troškovi obrade računa, štampanja i dostave. Obračunavaju se po svakoj stavci, osim po pretplati i potrošnji, vrijednost im je 1% iznosa računa za tu stavku (npr. IPTV paket, IPTV instalacija, telegram itd.). Na računu se pojavljuju sabrani u jedan ’Troskovi nakanadnog placanja TF racuna’ .

Pozdrav,

Crnogorski Telekom AD
    Kontakt centar 1500

-------

Poštovani,

primio sam vaš odgovor, na čemu vam zahvaljujem. No odgovor nije razriješio moju nedoumicu i nije u potpunosti odagnao sumnju da me, namjerno ili ne, ne znam, sistematski varate ili potkradate. Možda teška riječ, ali ne nađoh prikladniju, pa ne zamjerite.
    Evo obrazloženja.
    Prvo: troškova oko štampanja mog računa nemate, jer mi ga dostavljate u elektronskoj formi.
    Drugo: slanje računa putem elektronske pošte ne iziskuje angažovanje dostavljača, pa samim tim ni eventualne troškove.
    Treće: neuvjerljivo mi zvuči da samo sabiranje stavki odnosno obradu računa možete naplaćivati. No, čak i da je tako, kako ta stavka može biti u zavisnosti od visine računa. Da li to znači da različite softvere ili različite ljude angažujete za obradu manjih, a različite za obradu većih računa?
    Molim Vas da me uvjerite da se radi o nepažnji, nesmotrenosti, inerciji... jer ja ću i dalje ostati korisnik vaših usluga i neću vam za zlo uzeti navedeni propust.

S najboljim željama
    -------

Na poslednji dopis nisam dobio odgovor. Možda zbog par teških riječi, zbog kojih sam se odmah i izvinio.
    Ne znam da li je pravi odgovor (objašnjenje) stiglo meni ili DraganuPG, ali čini mi se da nijedan ne opravdava stavku koja nam se javlja u računu.
    Ukoliko postoji neko drugo mjesto na ovom forumu gdje bi bilo prikladnije o ovome diskutovati molim moderatora da cijelu diskusiju "preseli".
    Ja sam zato odmah napisala da ne zelim odgovor tipa troskovi stampanja racuna, jer ga dobijam mejlom, kao i tipa da sam zakasnila sa placanjem - jer nisam (poucena informacijama koje su dobili ljudi kada su ih zvali ili im pisali). Eto, videcemo sta ce meni odgovoriti, sta ce smisliti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Thumbs down

E ciganske li firme :hammer: :burp: uveli RTS Sat :twisted: . A sad na 17 ti kanal nek se uvede RTCG Sat a pretplata nek se poveca radi poboljsavanja platforme ovaj put ne za 10 %kao prosli put ,vec za 50% minimum . Jer uveli ste kanale koji su free na satelitu . E žalosti ....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

cus rts sat?!? pa rts sat postoji za one koji nemaju pristup rts 1 i rts 2! niko normalan nece upalit taj kanal (na kome nema bukvalno nista) kad vec ima pristup rts1 i rts2, sad me ovo dovodi do pitanja - da li je ovo najava moguceg iskljucenja rts1 i rts2 u skorijoj buducnosti ili im je ovo "adekvatna" zamjena za dva kanala koja je nemoguce zamijeniti?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Nece se gasit rts1 i 2 , na spisku su kanala za koje t-smece ima kakav takav ugovor. Pazi adekvatnu zamjenu , totalno smece od kanala koje niko nece pratit ...

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by Stradivari View Post
    Evo cijele prepiske.
    -------
    S poštovanjem

--------
    Postovani,

Pozdrav,

Crnogorski Telekom AD
    Kontakt centar 1500

-------

Poštovani,

Evo obrazloženja.

S najboljim željama

-------

Ovo je potvrda mog navoda u prethodnom postu, tu stavku ni oni sami ne znaju kako da protumače jer je "izmišljena" nedifinisana, nejasna ili čisto palamuđenje što bi rekli po naški! Čuj, troškovi obrade računa, LOL, uđeš u restoran, večeraš i konobar ti donese račun,
    Lignje na žaru
    x1 ...12,00
    Hljeb
    x2 ....2,00
    Pivo Nik
    x1 ..............1,80
    Troškovi obrade
    x1 1,00
    Štampanje računa
    x1 0,33
    Korišćenje WC-a
    x2 ................1,00

Hvala na posjeti
    Dođite nam opet
    resToran
    prc prc

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Scepan View Post
    Nece se gasit rts1 i 2 , na spisku su kanala za koje t-smece ima kakav takav ugovor. Pazi adekvatnu zamjenu , totalno smece od kanala koje niko nece pratit ...
    cak je gori i od montene, elmaga, mbc i sun-a... iako sam mislio da ne mozemo dobit gori kanal od navedenih.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sport89 View Post
    cus rts sat?!? pa rts sat postoji za one koji nemaju pristup rts 1 i rts 2! niko normalan nece upalit taj kanal (na kome nema bukvalno nista) kad vec ima pristup rts1 i rts2, sad me ovo dovodi do pitanja - da li je ovo najava moguceg iskljucenja rts1 i rts2 u skorijoj buducnosti ili im je ovo "adekvatna" zamjena za dva kanala koja je nemoguce zamijeniti?
    Koliko zanam RTS sat je uveden da bi se neki programi i serije mogle gledati jer u ugovorom sa RTS moraju zatvarati rts 1 kad te serije daju na 1 a na SAT se mogu slobodni gledati

Page 365 of 830 FirstFirst ... 265315355361362363364365366367368369375415465 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)