Ao... U velikoj sam nedoumici. Zadovoljan sam Totalom u svakom smislu osim po pitanju nedostatka Arena paketa. Imao sam ga u septembru i onda raskinuse ugovor... Poludjeh... Uzeo bih Extra Tv samo zbog ovoga paketa...
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
Imas probno prvih mjesec dana, pa ...
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
nema sto da trazi napismeno, na ugovor koji potpise stoji tacan datum potpisivanja![]()
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Od aktivacije servisa, provjereno upravo.
Da... Ali aktivacija servisa kod nas, a ne kod korisnika![]()
Pretpostavljam da se tu javljaju moguce greske, zavrsi se proces, a oprema se jos ne instalira kod korisnika. Mozda je to taj 'hmmm fenomen'![]()
Aaaa eto ... to je kvaka22, od aktivacije kod vas a ne kod korisnika, koja uvijek kasni zbog "opravdanih" razloga, manjak ljudi, opreme itd..
I kad se jadnik nakon, hmmm...40 dana pojavi sa opremom ... trt Milojko, zakasnio si 10 dana! Ali ja sam gledao 30! Nisi no 40, evo vidi u kompjuter kad ti je aktivirana usluga. dvaesosmog čoeče , jesi ti lud, kakvih 30 dana?
Epilog:
Klient = :shock:
T-uvaljivač =:dring:
- Čuj, došao da vrati ExtraTv...
30 dana probni period tece od potpisivanja ugovora, a kod samoinstalacije to znaci kada korisnik preuzme opremu, jer tada potpise ugovor. Naravno da ne moras cekati posljednji dan.
sta se ovo novo uvodi sto nesta svega?
ne znam, nemam, ne mogu, necu
evo rekose da je generalni problem...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Kome radi extra tv (ka mene sto radi) neka ne dira risiver
Edit: trt, ne radi sad ni meni, propustih ove golove TOTNAMA![]()
Last edited by Emill; 22-11-10 at 19:14.
Ne restartujte STB![]()
Meni ipak radi, samo Elmag ne radiDobro ga ne restartovah...
Kakvo je ovo njesra, svako malo neke gluposti, malo radi malo ne radi, malo ima po pet frejmova u sekundi pihhhhhhhh
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks