Da, zbog Pink Kids ću da izbijem ExtraTV iz glave najviše...
Kao prvo druže, malo smiri živce, ne znam ništa o ExtraTV-u, i zato sam i došao ovdje da se raspitam o njemu.
Ali vidim da je ovaj forum i dalje pun pametnjakovića koji su toliko pametni da je to čudo jedno, prosto zadivljujuće!
Elem, ovaj tvoj spisak je jako interesantan!
Na njemu je spisak kanala koji imaju BBM i TotalTV
zajedno, tako da tvoja tvrdnja stoji jedino ako uvedem i Total i BBM zajedno! :monkey:
S' obzirom da sam nezadovoljan Totalom kao što sam već rekao, a ne buši mi se eloksirana bravarija da sprovodim kabal za zemaljsku antenu, ostao mi je BBM kao rešenje.
I onda sam uzeo da ispitam ovaj tvoj spisak, i evo što je ispalo!
Ovo što sam boldovao uopšte nema na BBM-u, dok ovo što je crveno boldovano je u dodatnom paketu koji se plaća još 7eur pored osnovnog od 10eur!
Dok Pink paket koji navodiš na Totalu košta 20eur, pa ko voli ne izvoli...
Tako da sledeći put kad nekog savjetuješ da uradi nešto i milijardu posto si siguran da je to tačno, ipak razmisli još jednom i preispitaj da li je sve tako kao što ti misliš!
Nemoj samo da bude da si čuo negdje i da prenosiš dalje, i kuneš se u to, a to nije tačno!
U životu mislim, a za forum ćemo lako...
P.S.
ipak mi se ne sviđa ovo sa ExtraTV-om zato što vidim da on ipak utiče na net, a to ne valja nikako!
U svakom slučaju, postoji mogućnost try and buy jel tako, mjeseca dana da se proba pa da se vrati sve ukoliko ne odgovara?
Bookmarks