Jel ovo neka greska ili je uveden BN umjesto Prve?
Ako je tako onda je to mnogo lose!
Stvarno umjesto Prve(Fox) ubaceno ovo gov.o od BN-a![]()
Sale jel to za stalno ili privremeno ili je neka greska ?
Bako, jebeš li što?
Na bulsatcom paketu prva tv je zamijenjena (na kratko) sa BN, sigurno Extra tv prenosi taj isti signal, dok na Total tv ide normalno PRVA TV
Konacno je Extra tv uhvacena da nelegalno prenosi prvu tv
Ček da vidim da li sam te dobro shvatio, ukoliko samo gledam tv onda neću imati nikakvo usporenje neta?!
Gledanjem HD kanala da se ne zamaram, pošto ih svakako nema...
Manju brzinu surfa/download-a i problem sa pingom/sleep-om ću imati samo ukoliko snimam nešto, i gledam neki kanal istovremeno?
Da li je ovo tačno?
Odmah da kažem, nemam nikakvu potrebu za snimanjem sadržaja koji se prenosi, a ni sa prebacivanjem tog sadržaja kasnije na neki drugi medij!
Vidio sam da nekima smeta to, meni to ne predstavlja problem uopšte... Čak i to snimanje pa valjda gledanje toga kasnije kad to poželiš, ni to mi nije previše bitno...
Znači treba mi najobičniji tv!Koji će imati neke osnovne kanale (strane i domaće) i prenositi ono što je trenutno aktuelno... (bilo da je liga šampinjona pa sve do survivora)
Da li bi mogao ti, ili neko drugi, da mi navede koji su to najveći nedostaci ExtraTV-a?!
Kao što sam rekao u nekom predhodnom postu, nisam neki zahtjevni gledalac i ne trebaju mi ni HD kanali ni snimanje, kopiranje, prerađivanje, premotavanje,
samo da mogu da pogledam koju tekmu, kakav dobar film i neku muziku, ništa više!
Trenutno na totalu mogu da gledam samo vijesti i reklame, sve ostalo je skremblovano ili ga uopšte nema!!![]()
Nedostaci? Salis se sa nama ili? U pitanju je ubjedljivo najgora platforma po svim mogucim parametrima. Naslabiji izbor sportskih kanala, filmskih kanala, dokumentarnih kanala, sta je jos potrebno? Korisnicki servis, ako ti ikad zatreba(a hoce) neces NIKAD dobiti, ali ponavljam, ono sto je osnovno, a to je ponuda kanala, kod njih je KATASTROFALNA. Primjecujem da se zalis na nedostatak lokalnih kanala u Total tv platformi, ako je toliki problem da nakacis zemaljsku antenu, zasto ne uzmes u obzir i BBM? Oni imaju sve lokalne cg kanale u ponudi, imaju i Arene a imaju i Sport klubove kojeg Extra takodje nema.
Po n-ti put, evo spiska kanala kojih nema u Extra Tv ponudi a IMA kod Totala i BBM-a:
Viasat Nature
AXN
E!
Viasat History
Viasat Explorer
History
Investigation Discovery
DoQ
Fox Life
Fox Crime
SciFi
Film+
Cinemania
TV1000
MGM
Pink Family
Sport Klub
Sport Klub+
Motors
Golf Klub
Fishing & Hunting
Disney
Ultra
Pink Action
Pink Movies
Pink Film
Pink Srbija
Pink BH
Pink Music
Pink Kids
Ako ti ovo nije dovoljno da izbijes iz glave pomisao da uvedes Extra, onda ne znam sta da ti kazem.
Last edited by neptune; 17-11-10 at 19:49.
Ne , problem sa pingom ćeš imati konstantno, čim ti promjene profil , znači čak i kad ti je stb isključen iz struje. Ako lažem neka me neko demantuje.
Ako ti to NE SMETA , onda ćeš biti u onih 5% zadovoljnih korisnika.
Evo, žena prati na Novu onu seriju Najbolje godine, nije niti na jednu epizodu dočekala kraj. Što reći nego pos€r€m ti se na takvog provajdera, koji se nemoćno skriva iza ARD i autorskih prava.
Ne razvlači mi se po sudovima , kraj ugovora i T- van iz moje kuće, vala svaki provajder u CG je bolji od njih!
Kakav BN? Mozda su kolege provjeravali zasto nema signala, pa slucajno upao taj kanal, jer je na istom transponderu. Izgleda da ne radi njihova primarna satelitka distribucija preko koje i ETV dobija signal.
Last edited by Sale; 17-11-10 at 20:41.
@sales
Linijska brzina na parici je za sada dovoljnih 8.5 Mbps, tako da ako ti je ukljucen STB, jedan SD kanal povlaci oko 3-3.5 Mbps, pa za Internet ostaje 5 Mbps. Uz neke kompresije u samom ADSL 2+ standardu, to je pri surfovanju cak i vise, tako da opusteno. Kada bi slusali sto prica Tivatech niko ne bi koristio ni ADSL ni Extra TV :hammer:
Svakako imas 30 dana try-and-buy period, pa probaj, ako ti se ne svidi - vratiNaravno, cim primijetis neki problem, pozovi 1500 i prijavi, jer samo tako i tada ce se rijesiti.
Last edited by Sale; 17-11-10 at 20:49.
netacno
da postoji pravna drzava davno bi vas ugasili tuzbama , pplacamo 5 ili 7 megabita i extratv ali nigdje u ugovoru ne stoji da iimata manje od 2 megabita ako ukljucte tv i snimanja a tek ako ukljucite onaj najcuveniji hd kanal
sila moze sto hoce ALI NE MOZE DOKLE HOCE
T0tal ima svoj sat uplink, a i preuzimaju ih lokalno u bgd...
Mislim da Flat 7 za sada ne moze da se uzme uz Extra TV, svakako su u ponudi Extra Trio Flat 2 i 5.
Inace u ugovoru stoji http://www.t-com.me/fajlovi/634014914609234675.pdf
7.2.
ponuđene vrijednosti brzina ADSL paketa se odnose na maksimanlnu (»up to«) brzinu između korisničkog uređaja i opreme u administrativnom domenu Davaoca usluga,
LOL !
ponuđene vrijednosti brzina ADSL paketa se odnose na maksimanlnu (»up to«) brzinu između korisničkog uređaja i opreme u administrativnom domenu Davaoca usluga.
Da nijesi slučajno pogrešan član izvukao?
Mogu li da snimam, gledam drugi kanal i imam 5oo kb/s sa downloadzone.me koji je u administrativnom domenu Davaoca usluga?
I još jedno pitanje, koliko je izmjena pretrpio korisnički ugovor od prve do verzije koja je sada u opticaju? Ne mislim na gramatičke i pravopisne.
Last edited by Tivatech; 17-11-10 at 21:55.
Da, zbog Pink Kids ću da izbijem ExtraTV iz glave najviše...
Kao prvo druže, malo smiri živce, ne znam ništa o ExtraTV-u, i zato sam i došao ovdje da se raspitam o njemu.
Ali vidim da je ovaj forum i dalje pun pametnjakovića koji su toliko pametni da je to čudo jedno, prosto zadivljujuće!
Elem, ovaj tvoj spisak je jako interesantan!
Na njemu je spisak kanala koji imaju BBM i TotalTV zajedno, tako da tvoja tvrdnja stoji jedino ako uvedem i Total i BBM zajedno! :monkey:
S' obzirom da sam nezadovoljan Totalom kao što sam već rekao, a ne buši mi se eloksirana bravarija da sprovodim kabal za zemaljsku antenu, ostao mi je BBM kao rešenje.
I onda sam uzeo da ispitam ovaj tvoj spisak, i evo što je ispalo!
Ovo što sam boldovao uopšte nema na BBM-u, dok ovo što je crveno boldovano je u dodatnom paketu koji se plaća još 7eur pored osnovnog od 10eur!
Dok Pink paket koji navodiš na Totalu košta 20eur, pa ko voli ne izvoli...
Tako da sledeći put kad nekog savjetuješ da uradi nešto i milijardu posto si siguran da je to tačno, ipak razmisli još jednom i preispitaj da li je sve tako kao što ti misliš!
Nemoj samo da bude da si čuo negdje i da prenosiš dalje, i kuneš se u to, a to nije tačno!
U životu mislim, a za forum ćemo lako...
P.S.
ipak mi se ne sviđa ovo sa ExtraTV-om zato što vidim da on ipak utiče na net, a to ne valja nikako!
U svakom slučaju, postoji mogućnost try and buy jel tako, mjeseca dana da se proba pa da se vrati sve ukoliko ne odgovara?
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks