Ne bih da se prepucavam sa narodom, i nemojte me svatit da se nešto ističem kao genetski ludak il da lažem.....ali...:
-imam radio sam u 2. i 3. srednje dosta intenzivno, sklekove, vratilo, razboj...Intenzivno al većinom ljeti/kraj proljeća/početak jeseni Gorica, il neki park i to je to...
-igrao basketa kao ludak cijelu srednju
-posle sam malo nešto izolaciju sa koljena, sa nekim bučicama od betona što pravih al skoro beznačajno mali period
-onda posle trećeg sve manje i manje...na fax prve dvije god ništa sem svako 3-5 mjeseci, po 3-4 dana na vratilo-razboj il kaki sklekovi
-masa mi se dosta držala od 3ceg...polako i rasla...ak znam...
-sad sam četvrta godina, prošle god uđoh prvi put u teretanu, naučih tu mehaniku vježbi sa težinama, bio sam u Jul i Oktobar 2009-te,
onda malo ljetos vratilo razboj u park kod Hotela CG,
i evo Oktobar i Novembar 2010 do danas, u M&Ster sam trenirao...
__________________________________________________ ___________________
Što dođe oko 8-10+ mjeseci kvalitetnog rada vratilo razboj - sklekovi u dužem vremenskom periodu (srednja)
+1mjesec ukupno ovo kad mi je padalo na pamet da radim vratilo-razboj-sklekove, posle srednje, maximum 2 mjeseca kad se dani saberu
i
+3ipo mjeseca teretane, dosta kvalitetnog rada (uz partnera izvlačenje rep-ova)...
Cijelo vrijeme ishrana je Kravica, riba...jaja,+ dosta ugljenih hidrata....
-inače me mrzi da jedem, vjerovatno bi bio i veći....; ne spavam kak treba; jedem slatkog i masnog ka konj, metabolizam mi je takav da se ne vata...
volim čaj, zeleni, valjda pomaže tome što sam suv...
Vozim biciklo dosta...što moram, ne što volim....
Masa mi se dosta drži, znalo mi se po 8 mjeseci ne treniram, i posle neđelju dana sam skoro kao prije pauze...
evo se raspisah...al eto, valjda će zanimat još koga....ak ima još što da koga intresuje, pitajte! Da pomažemo jedni drugima i dijelimo exp![]()

Reply With Quote
Bookmarks