Nema pun si fora, ne brani mi niko da pjevam, a da sluchajno pocheh kakvu pjesmu na nekoj drugoj utakmici skochila bi horda razjarenih ultrasa da se bije lol... Mrzan termin, zajebavash li me to...? Bila su dva od tri choeka koji su do sad vodili navijanje... Je li im ispod nivoa da vode navijanje kad nije puna tribina...? Vazhno je da se razvije shal england-montenegro i da se proziva grgur... Svaki put kad su bilo shta zapjevali svi su ih pratili iz sveg mozga, vidjelo se da su ljudi doshli da navijaju, nego se fino posrashe po nama... Kako da se o$eca neko ko je pobjegao ili se izvukao sa posla da dodje na $ever...? Kako da se o$eca neko ko je doshao iz drugog grada po ovom usranom vremenu i u ovom terminu da navija, da bi ga na tribini dochekao muk...? Daj ako "velikim vodjama" nije stalo ja cu vodit, ne umijem da pjevam, ne umijem da dignem masu ali mi je bar stalo...
Ne prigovaram ja na brojnosti, na jugu je bilo manje ljudi pa su pjevali svo vrijeme...
Za toma me iskreno zabolje ona stvar, isto kao shto su oni iz zajebancije prozivali na utakmici tako i ja iz zajebancije ovo stavljam...
TOMO OSTANI...

Reply With Quote
..sad bez sale, vrlo mrzan termin je bas uticao na sve..gomila ljudi sa Sjeverne tribine (ne djece) radi i tesko da se nesto ozbiljnije moglo organizovat, mrzna kisa nije bila problem naravno!!Ne znma sto ti toliko smeta prozivka Celebica, pa svi klubovi u CG imaju po jednog takvog i treba ih "cerat" dje god stignes!!Ni navijaci Bronbija, Radnickog, Iraklisa nemaju veze sa FK Buducnost pa su istakli po parolu zarad solidarnosti u borbi protiv takvih mrcina, niije valjda problem i navijaci reprezentacije Crne Gore to da rade!!Sta se desava sa Sutjeskom, ko tamo "kroji" recimo....oko nekih stvari sve grupoe trebaju bit solidarne bez obzira na razlike koje postoje!!naravno niko te ne cera da budes na Sjeveru..imas na Jugu mjesta koliko oces!!
ipak je to friendly match..bla, bla, da ne meljem dalje!!Ja prvi stigoh na drugo i zavrsih na zapadu jer nisu pustali..pa opet jesu nedje kasnije itd...dosta ljudi je zbog kasnjenja od raznoraznih obaveza zavrsilo na zapadu...a tim ljudima jeste stalo, inace se ne bi "bavili" tribinom uopste i to sto su pjevali bilo je AJd Da SE Malo Javimo tako da te oko toga razumijem u potpunosti!!

Bookmarks