Steta sto ne mogah na sjever, morao sam na zapad radi tate ***** mu sve..
Luka Pejovic me odusevio nevjerovatno al iistinito.Beciraj dokazao klasu i da treba da igra sa Vucinicem u napad od prvog minuta.Kako je odigrao pa nevjerovatno kako se gradi kako je brz,odbijaju se igraci od njega.Sve u svem unajvise mi je milo radi Beca koji je pokazao Cicu zasto ga mora\ u prve stavit.
Vukcevica bi doma ispratio da se izivljava u neku balon salu sa ishitrenim sutevima i driblinzima.
a da,ako ne preskoči jarbol sa zastavama ka da ga nije ni proslavio
Po meni, niko gol ne umije proslavit' ka' Srbin...
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
je li realno da je onako malo ljudi bilo? znaci bruka... nema opravdanja ni vrijeme ni kisa nista... ocigledno je da odje ljudi dolaze da gledaju druge repke a ne crnu goru... posle svega sto su uradili momci su zasluzili pun stadion... no standardno, kao i ranije kad igra albanija azerbejdzan i sl. nidje nikoga...
i jos jedna stvar: skandiranje tomu celebicu je sramotno na utakmice repke... on sa repkom nema bas nista... pa kad igra buducnost radite sto ocete...
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Nije fora što su dobili Azerbejdzan nego što su dobro odigrali utakmicu da im ovi nisu šutnuli na go!!!Meni lično nije bitan protivnik nego koliko organizovano mi odigramo utamicu a još ako se neki igrač koji nije u prvih 11 istakne dobrom igrom onda je to vrh!!!Doće i jače utakmice (neke su skorije bile) pa mi sa istim tempom odradismo to kvaltetno...i više nego kvalitetno...EXTRA![]()
deuscroix
GreatMontenegro
Nekad sam srecniji sa 30 pravih ljudi oko sebe nego ovih hiljadu sa opstinskim kartama![]()
#fakenews
Mrzno vrijeme, mrzni termin...dosta ljudi stiglo na poluvrijeme..fudbal dobar..celebic prozivan jednom iz sprdnje ciste, nista strasno dechkibeciraj dokazao "majstorima" ...simon..uh, malo gushi ali igracina definitvno..BASHA ZID!!!Lagana pobjeda i zajebancija na tribinama
![]()
luka pejovic dao gol, e propalo se sve
vukcevic kao i uvijek ima ptez vise i usere sve onda...
AJMO CRNA GORO !!!
AJMO CRNA GORO !!!
Crna Gora i dalje 26. na fifinoj ljestvici, a Srbija pala za tri mjesta pa je sad 25. i ima samo jedan bod više od CG. Ovom pobjedom ih sljedeći mjesec prestižete.
http://www.fifa.com/worldfootball/ra...llranking.html
Last edited by bracodubrovnik; 17-11-10 at 14:42.
Montenegro vs Azerbaijan (Friendly International) - Highlights (17 novemb. `10)
kao da ti je neko branio da pjevas cijelo vrijeme..ili treba neko da ti kaze..sad bez sale, vrlo mrzan termin je bas uticao na sve..gomila ljudi sa Sjeverne tribine (ne djece) radi i tesko da se nesto ozbiljnije moglo organizovat, mrzna kisa nije bila problem naravno!!Ne znma sto ti toliko smeta prozivka Celebica, pa svi klubovi u CG imaju po jednog takvog i treba ih "cerat" dje god stignes!!Ni navijaci Bronbija, Radnickog, Iraklisa nemaju veze sa FK Buducnost pa su istakli po parolu zarad solidarnosti u borbi protiv takvih mrcina, niije valjda problem i navijaci reprezentacije Crne Gore to da rade!!Sta se desava sa Sutjeskom, ko tamo "kroji" recimo....oko nekih stvari sve grupoe trebaju bit solidarne bez obzira na razlike koje postoje!!naravno niko te ne cera da budes na Sjeveru..imas na Jugu mjesta koliko oces!!
Luka Pejovic je odigrao utakmicu zivota. Sad moze u penziju
Basa odlican, Fatos takodje.
Bijo si poziw koi se neodbija
I ova utakmica ce donijet koji bod i osta i Srbija iza nas-trenutno imaju samo bod vise i 25. su. Sad jurimo Hrvate i tako to :-)
http://www.cafemontenegro.com/index....17&news=144687
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks