Ja sam to platio oko 10, ali cijena mu je inace 13,50 u Castellanu.
To je superiska ulje, zajedno sa Mobil 1 0-40.
Sa tim uljem racunaj potrosnju oko 1 litar dolje.
TAKUMI
Je li postoji neka fora kod Mercedesa da bi se aktivirao onaj "phone cradle"?
Kada su mi uvezli auto iz njemacke u njemu je bila Nokia 6310 sa onim cradle-om za telefon koji je montiran u naslonu za ruke izmedju vozaca i suvozaca. Kada stavim telefon, on se puni ali na displayu od auta pise "NO PHONE"
Ovako izgleda
![]()
Last edited by djiha; 07-11-10 at 20:47.
Koju polir pastu mi preporucujete da kupim???
Nisam imao nikad susreta sa njima a zelio bih neke sitnice da malo ispoliram...
ahahaha alo momak neka prozivke!
tico?OVDE!
a sto znam..nema odje pasti da valja bez 3m..i to su obicno za masinsko poliranje a i mislim da ne bi dao 30ak eura za nju...
imas one turtle wax ali to su voskovi koji se u pg krste kao paste za poliranje...oni ti popune to i posle nekolko kako se skida vosak vrace se ogrebotina...
daj slikaj to da vidimo![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Bio kod Makija,ocistio dizne,on nije ubijedjen da ce to rijesiti problem. Ako ne upali sledeci korak mijenjanje svecica. Rezultate cemo znati kad mi se oledi golaf.
Ako koga zanima cijena, 20e skidanje + 10e ciscenje. Ceka se 2 ure...
Turtle Wax (svudje ima) polir paste koje se mogu rukom nanosit i slabo su abrazivne a sadrzhe filere koji popunjavaju sitne ogrebotine...preko toga vosak i trajace ali ne dugo...Koju polir pastu mi preporucujete da kupim???
Druga varijanta je prava stvar....korekcija laka tj mashinsko poliranje, prvo cut tj. skidanje mikro sloja laka (ujedno i ogrebotina) i drugi poliranje do visokog sjaja...Za to ti je potrebna mashina, cut pasta i sundjer i polish pasta i sundjer...i znanje
?? Ne prave se pakovanja ispod 1L a cijene su 30-35€ zavisi koja je Cut Plus, Ultrafina itd...Ima u one boje i lakove preko puta elektro shkole, sundjeri su po 8€3m plava i bijela 15e je cijena
Ima i Farecla (na NK put odma poslije semafora prva kuca - boje i lakovi), 0.5L G10 (polish) je ~15-20€ a 0.4L G3 (cut) je isto tako neshto...sundjeri su im 12-13€
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
A koliko kosta masinsko poliranje,da mi to neko odradi???I dje je najbolje?
e ne znam ja sam platio 15e litar kod lakirera sad dje ih je on uzimao pojma nemam
ovako izgleda
http://www.aquafax.co.uk/images/prodimages/7-09376.jpg
ja mislim da je oko 150e da se dobro odradi
a cuo sam da neki mucic dobro to radi
Last edited by simkee; 08-11-10 at 15:17.
10 eure po dizni ili 10 eura ukupno?![]()
Originally Posted by my name is ...
Je li moguce da se i dalje ovako rjesavaju problemi kod nas ?
Promijeni ovo ... aha nije
....
...
..
Promijeni ovo ... eto ga !
Ukupni troskovi 465,45 EUR
Zadnja promjena 24 eura.
Za ove ostale pare sam kupio rezervne djelove?
Svako je danas majstor
Njak Njak Njak
Koliko KS ima motor od fiat ritma 1.5 fabricki ?! Zna li neko mozda ... sto moze na juga saraf na saraf... ne znam godiste...
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Na zalost ima dosta takvih "majstora" :mad:
Ali isto mi nije jasno kako neko dozvoli da mu takvi rade auto
Meni da pocne tu pricu "da prvo mijenjamo ovo-ono" momentalno bih makao auto odatle,i naravno ako je u medjuvremenu nesto zamijenio a nije rijesio problem zbog kojega sam mu ostavio auto ne bih mu platio
oce li mi ko reci...ako krenem da izadjem na auto put u hr prema splitu...je li lakse da idem kroz BIH, pa da se spustim na dubrovnik...do sad sam isao dva puta ali preko debelog brijega....ima li mozda jos koja varijnata???![]()
imam ford mondeo 99 godiste. poceo je da trosi glicerin strasno. svakih par dana ostane gez kapi skoro.kad ostane bez glicerina ne mogu da saltam nikudj!!!
vodio sam kod majstora on ne moze da vidi gdje curi. ne znam kakve veze ima ulje za kocnice sa saltanjem brzina ali cim mu dospem glicerina i nadrukam kocnicu, salta sve normalno. zna li ko o cemu se radi?
Valjda i kvacilo koristi glicerin, afaik
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks