potonji south park i modern family jebavaju majku.
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
Šteta što nema nikakvu gledanost...
@verbalni: meni je drago što je loš leak, neće biti fijasko kao peta sezona The Wire kad je pola epizoda u full-u iscurelo prije. Definitivno ću pogledati opet kad izađe prava epizoda, ono je stvarno.... nemam riječi.
@sport89: thepiratebay, naravno.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
ili warez-bb
A nisam siguran da je leak slucajan, dobar nacin da se podigne hype prije same premijere, ipak oni nemaju para za zesci marketing.
(nečitko)
pogledah pilot walking deada. dobar je, mada me nije oborio na dupe. mislim da su mogli vise strpat u tih sat vremena. takodje, ono kad se budi u bolnici je prakticno isto kao u 28 days later.
ali svejedno, mislim da ce biti kickass. kad zvanicno pocinje, 31.?
josh jednom podsjecanje, ove nedelje pocinje i in treatment![]()
Taj koncept je toliko izraubovan de je tesko vise nesto novo staviti na sto. Al eto, vidjecemo.
vrijedi li gledati ovu Blue mountain state? Cini mi se shitty ali trenutno je vrlo malo gledljivih komedija.
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
sta znam, meni je npr. onaj razgovor o zenama na pocetku bio malo usiljen. mada, *****, sve ukupno je vrlo dobro, a meni je rjetko koja serija bash kickass na osnovu samo pilota. a mislim da ce ovo biti veoma cool.
hm, nesto mi se chinilo da su pominjali da ce ici na halloween. doduse, prva epizoda koju smo vec gledaliOsmog, valjda.![]()
a sto znam,nije loshe za prekratit vrijeme,humor je dosta usiljen,gluma...no ajde kad nemash sto gledat
najjaci lik tamo mi je onaj thad,kad pocne da vristi umirem mu od smijeha,josh njegove ideje...ahhahha!!!nego,kako mi krivo sto se zavrsi rubikon...
vrhunska serija,bez greske!
1993-2020
Gleda li iko odavde "An Idiot Abroad" ?!
Dokumentarna serija o putovanjima, urnebesno smiješna (makar meni). Karl Pilkington je čovjek koji mrzi da putuje i šalju ga na razne egzotične destinacije gdje se upoznaje sa kuturom, tradicijom, itd... Ništa mu se ne sviđa. Kakav Englez.
Za sad izašlo 5 epizoda. :thumbs_up:
You know the first rule of combat? Shoot them before they shoot you.
Gledam ja, simpaticno je![]()
Otkazaše Capricu... neka, taman da više ne slušam priče oće li neće li.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
a neka su vala, ova poslednja epizoda nije bila losa, ali ove prethodne, dosada ziva
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Jos nema valjanog torrenta za novu epizodu TBBT. Tsk,tsk.
DICIOTTO
torrentz tu vala mora bit
Entourage. Johnny Drama.
I am the one who locks.
ima li ko kakav link đe se može pogledati serija Indija, što se emituje sad na tv vijesti? niđe ne mogu naći preko 80.epizode, a interesuju me zadnjih 20 epizoda.. naravno sa titlom..
Last edited by kimi pg; 29-10-10 at 12:22.
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks