gleda li ko sanctuary, amanda tapping glumi?
gleda li ko sanctuary, amanda tapping glumi?
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Ja sam gledao prvu sezonu, bzvz je serija, cisto da se ubije vrijeme, mada ima nekih zanimljivih momenata nego da ne spoilujem sad... I da ne zaboravim http://www.imdb.com/name/nm2422305/ <3
caprica me bas smorila...mislio sam da ce biti mnogo bolja...jos napravise pauzu poslije 8 epizoda sad kad sam gledao ove 2 epizode pola se nijesam mogao sjetiti sto je bilo prije koliko je zanimljiva :/
btw house se vraca u formu...dobre zadnjih par epizoda![]()
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
odgledah sad "season finale" rubicon i svasta li nazivaju season finale ....
u epizodu se prakticno nista nije desilo, i zasto dodjavola david nije poslao onaj cd u motor willu no je morao sve preko zagonetki i sifara da mu salje....i sto bi oni koristili crosword puzzle ako su se redovno sastajali o.O....
btw zna li iko sto je fora sto se ne izbaca prijevod (eng)za it's always sunny no tek 5 dana poslije sto izadje epizoda...
meni je super epizoda bila. hvala bogu da nije klasicno finale, sa spektakularnim obrtima i slicno, bilo bi potpuno over the top i ne-rubikonski. ovako je skoro savrseno. jedino mi se nije svidjelo sto je andy nekakav agent.
Ja odgledah veronicu mars, vidjeh da je BGH preporucivao, ne mogu da vjerujem da se serija onako zavrsila, ne bih je ni počinjao da sam znao, pih -_-
i nije se zavrsila fo' real, bila je canceled. treca sezona je svakako bila slabija od prve dvije, ali mogli su odraditi i tu josh jednu sezonu da se zaokruzi prica![]()
zna li ko snima li se ili oće li se snimat peta sezona prison breaka?
Stvarno.. Nagrdili su seriju, nema potrebe da snimaju više.
Are you suggesting coconuts migrate?
mislis generalno, ili te zbog neceg konkretnog iznervirao? meni je skroz ok. povremeno malo over the top [kao sto je i citava serija, jer je ipak polu-teen serija]. ali generalno, super su mi svi likovi, jedino sto je zadnja sezona bila slabija, jer je [kao i kod mnogih serija] bilo centralno pitanje s kim ce se veronica smuvati. s obzirom da to necu biti ja, ne zanima me narocito.Ali moram da bacim hate na keith-a, volio bih da je lik totalno drugaciji, ni malo mi se ne svidja, nije cool
anyhoo, the event. ova zadnja epizoda je bila toliko dosadna da je ne znam stvarno vrijedi li ovo vise gledat. vjerovatnije da cu ostavit da se nakupe, pa onda kad zavrsi sezona sve odgledat odjednom.
mene nasuprot, 1.5 pocinje da lici na nesto! Bar nema onih (meni izuzetno smornih) scena "ja sam robot - prelaz - ja sam Zoe"...
znam bar 2-3 ljudi koji tvrde odgovorno da postoji S5! :blah: Radnja? Skofild je prevario sve da je mrtav, i skriva se nedje![]()
(nečitko)
ja bobami stigoh do druge sezone six feet under. istina, nije bash za gledanje vise epizoda odjednom, ali sve u svemu odlicna serija. likovi su fenomenalno uradjeni, kao u rjetko kojoj drugoj seriji.
ne znam, to "poigravanje" dje Zoe prikazuju kao robota, onda se kamera rotira oko nje, prodje iza nekog stuba, i odjednom je ona djevocica, yeah, shvatamo paralelu, ali don't ovedo it, sto su upravo radili. Plus je neuvjerljivo (osobe koje razgovaraju sa njom cas gledaju nju "metar i zilet" u ochi, chas robota (jedno 2 i po metra, sudeci i po onome sto sam imao priliku uzivo da vidim u Universal Sci Fi sitiju i dijelu posvecenom BSG, ou jea! :hardrock: )
(nečitko)
Procurela je pilot epizoda The Walking Dead... kakvo LUDILO. Samo ću to reći.
samo cu reci da se vec skida i gleda za pola sata, vjerujem ti na rijec![]()
(nečitko)
Hmmm... Izgleda da ce AMC da efikasno izvuce ovu godinu sa svojim projektima.
Just to slip the skin...
AMC se opasno priblizava HBOu po broju veoma kvalitetnih serija.
moram iskoristit priliku da josh jednom pohvalim terriers. bash dobra serija, odlicna gluma, odlican scenario, u velikoj vecini slucajeva izbjegavaju klisee, likovi izgledaju skroz realno i ljudski. topla preporuka![]()
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Bookmarks