zamolio bih administraciju da pravila na forumu primjenjuje podjednako za sve ucesnike, konkretno pricam o SIGNATURE-u
naime, nidje ne pise da je zabranjeno postaviti link ka svojem oglasu, u par navrata mi je receno od strane administratora da to ne smije da se radi i prepravio sam svoj potpis da ne sadrzi link ka oglasu
primijetio sam da je administracija izbrisala linkove iz potpisa i drugim forumasima, medjutim, postoji jos mnogo clanova na forumu koji u potpisu drze link ka oglasima, ako cete da primjenjujete pravila foruma radite to kako treba i neka svi ucesnici budu ravnopravni!
fala!
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
cita li iko ovo sto pisemo odje?!?!?!?!
pored ovoga sto sam gore napisa, primijetio sam da se clanovi foruma sve vise medjusobno vrijedjaju, a administracija nista ne cini u vezi toga!!!
two things are infinite:
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Samo mi nije jasno, zašto ne može link do sveojeg oglasa koji je na CDM -u. U pravilima lijepo piše da ne smije reklamiranje. Reklamiranje nije ako se obavlja u okviru iste kuće, već samo obavještenje...
ne daj Boze da si komicar, ne bi se leba najeo
izgleda da ne citate ni teme u ovome podforumu ili citate "selektivno" :monkey:
nemam sto da prijavljujem ljude koji krse pravila, nije to moj posa, nego vas, mene i jos nekolicini forumasa je obrisan link iz potpisa, a ostaloj vecini i dalje stoji, a u pitanju su aktivni forumasi koji dnevno dosta post-uju, tako da nema sanse da administraciji to moze da promakne
nemam nista protiv tih ljudi i to je jos jedan od razloga zasto necu da ih "prijavljujem", da ne bi bilo poslije "ovaj ljubomoran, ovaj zavidan, ovaj ovakav, ovaj onakav...", a glavni razlog je to sto to uopste nije moj posa, nego administracije :mad:
upravo tako Bugi, a jos nidje ne pise u pravilima da je to zabranjeno![]()
two things are infinite:
i jos nesto, pored rastucih vecih prepirki i vrijedjanja na forumu, primijetio sam da je sve vise oglasa u cijem naslovu samo stoji po jedno slovo "P" ili "K" i non-stop se ti oglasi refresuju, neki stoje i mjesecima, dok se ovamo dopunjavaju pravila post-ovanja da obavezno bude cijena navedena u oglasu, postoje pojedni oglasi koji u naslovu nemaju naziv onoga sto se prodaje... nonsens...
two things are infinite:
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
sto se tice ovoga necu se vise zalit, ne brini, jednom je dovoljno da kazem svoje misljenje, a oce li ko reagovat ili ne, ne zavisi do mene, nego do vassamo kazem da nije moguce da ne primijetite krsenja tog pravila (koje, opet napominjem, nije nidje istaknuto u cuvenom pravilniku postovanja) kad su ti oglasi vecinu vremena na prvoj strani?!?!
two things are infinite:
e sad jedan predlog:
Htio bih da predlozim da oglasi koji imaju preko 100.000 citanja budu stavljeni pod STICKY!!! Konkretno u ovom podforumu sasa.mne zasluzuje da mu je oglas koji se odnosi na prodaju racunarskih komponenti pod sticky jer coek trenutno ima 122.551 Views!!! Ima svoj oglas preko 3 godine i mislim da je dokaza da je korektan i posten trgovac, a to moze da bude jedan od nacina da administracija nagradi forumase koji obilato doprinose popularnosti foruma!!!
two things are infinite:
na prvih 6 strana ja ne vidjeh nijedan takav oglas , moguce da bi trebalo traziti dalje ali i sam znas da je svaki od tih oglasa mogao ostati samo tako sto bi pao na 7-8 stranu pa da ga neko od nas ne vidi a ja te molim da das link prema tim oglasima jer ces svima nama olaksati posao
zanimljivo kako se nekima prijeti banom ako neodredjeno pomene da "neki clanovi vole da palamude", a drugi mogu da nekaznjeno prijete batinama, spamovanjem svih buducih oglasa ili kidanjem prstiju, a da administracija ne odreaguje ni kad se odradi "report post", ni na PM?Jel trebaju linkovi?
![]()
(nečitko)
Zasto mi je obrisan oglas sto sam juce stavio,jel zato sto nisam uplatio pare na ziro racun?
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Pitanje za administratore molicu odgovor na PM! Kolkiko treba da imam postova da bih moga da postavim svoj oglas da se ne brise i da ne dobijem Ban sa foruma. HVALA
Nek se dimi nek se zna TDI vozim ja
Greskom napisah puno Prodajem umjesto P:![]()
primjetio sam da mi je oglas obrisan pa bih objasnjenje zbog cega je to uradjeno...valjda je red!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks