Page 9 of 21 FirstFirst ... 567891011121319 ... LastLast
Results 201 to 225 of 509

Thread: Pravila postovanja / FAQ

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    32 Posts

rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by N_L View Post
    pokusah preko pretrage,preko svih postova i ne nadjoh ga,hvala i pozzzzzzzzz
    smile if you fucked today

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zanima me, kako da dopunjavamo/mijenjamo svoju ponudu u oglasu, kad se poslije 10 dana zakljucava edit na post?
    Quote Originally Posted by Balsa View Post
    OŽIVLJAVANJE TEME

Samo dva puta u 24h se tema može "oživjeti", tj post-ovati samo sa ciljem da se tema podigne na vrh ovog dijela foruma.
    Ukoliko ste zaboravili navesti neke činjenice u vezi sa temom, to možete uraditi tako što ćete izmijeniti vaš prvi post i tako ga dopuniti.
    Do you boys have any money for this expedition?

Thanks Thanks Given 
    1,983
    Thanks Thanks Received 
    803
    Thanked in
    363 Posts

zamolio bih administraciju da pravila na forumu primjenjuje podjednako za sve ucesnike, konkretno pricam o SIGNATURE-u

naime, nidje ne pise da je zabranjeno postaviti link ka svojem oglasu, u par navrata mi je receno od strane administratora da to ne smije da se radi i prepravio sam svoj potpis da ne sadrzi link ka oglasu

primijetio sam da je administracija izbrisala linkove iz potpisa i drugim forumasima, medjutim, postoji jos mnogo clanova na forumu koji u potpisu drze link ka oglasima, ako cete da primjenjujete pravila foruma radite to kako treba i neka svi ucesnici budu ravnopravni!

fala!
    two things are infinite:
    the universe and human stupidity;
    and I'm not sure about the universe

Thanks Thanks Given 
    1,983
    Thanks Thanks Received 
    803
    Thanked in
    363 Posts

Quote Originally Posted by jakov_ct View Post
    zamolio bih administraciju da pravila na forumu primjenjuje podjednako za sve ucesnike, konkretno pricam o SIGNATURE-u

naime, nidje ne pise da je zabranjeno postaviti link ka svojem oglasu, u par navrata mi je receno od strane administratora da to ne smije da se radi i prepravio sam svoj potpis da ne sadrzi link ka oglasu

primijetio sam da je administracija izbrisala linkove iz potpisa i drugim forumasima, medjutim, postoji jos mnogo clanova na forumu koji u potpisu drze link ka oglasima, ako cete da primjenjujete pravila foruma radite to kako treba i neka svi ucesnici budu ravnopravni!

fala!
    niko nista?
    two things are infinite:

Thanks Thanks Given 
    1,983
    Thanks Thanks Received 
    803
    Thanked in
    363 Posts

cita li iko ovo sto pisemo odje?!?!?!?!

pored ovoga sto sam gore napisa, primijetio sam da se clanovi foruma sve vise medjusobno vrijedjaju, a administracija nista ne cini u vezi toga!!!
    two things are infinite:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

cita li iko ovo sto pisemo odje?!?!?!?!

pored ovoga sto sam gore napisa, primijetio sam da se clanovi foruma sve vise medjusobno vrijedjaju, a administracija nista ne cini u vezi toga!!!
    Mogao bi svoju nevidjivost da iskoristis u neke kriminalne svrhe
    "Ti ne budi ništa!", rekao mi je Bog kad me stvorio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

fala!
    ne citamo misli, tako da ako imas da kazes da neko krzi pravila, link od tog profila i sl
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,627
    Thanked in
    2,731 Posts

Samo mi nije jasno, zašto ne može link do sveojeg oglasa koji je na CDM -u. U pravilima lijepo piše da ne smije reklamiranje. Reklamiranje nije ako se obavlja u okviru iste kuće, već samo obavještenje...
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    1,983
    Thanks Thanks Received 
    803
    Thanked in
    363 Posts

Quote Originally Posted by Madzi View Post
    Mogao bi svoju nevidjivost da iskoristis u neke kriminalne svrhe
    ne daj Boze da si komicar, ne bi se leba najeo

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    ne citamo misli, tako da ako imas da kazes da neko krzi pravila, link od tog profila i sl
    izgleda da ne citate ni teme u ovome podforumu ili citate "selektivno" :monkey:

nemam sto da prijavljujem ljude koji krse pravila, nije to moj posa, nego vas, mene i jos nekolicini forumasa je obrisan link iz potpisa, a ostaloj vecini i dalje stoji, a u pitanju su aktivni forumasi koji dnevno dosta post-uju, tako da nema sanse da administraciji to moze da promakne

nemam nista protiv tih ljudi i to je jos jedan od razloga zasto necu da ih "prijavljujem", da ne bi bilo poslije "ovaj ljubomoran, ovaj zavidan, ovaj ovakav, ovaj onakav...", a glavni razlog je to sto to uopste nije moj posa, nego administracije :mad:

Quote Originally Posted by Bugi View Post
    Samo mi nije jasno, zašto ne može link do sveojeg oglasa koji je na CDM -u. U pravilima lijepo piše da ne smije reklamiranje. Reklamiranje nije ako se obavlja u okviru iste kuće, već samo obavještenje...
    upravo tako Bugi, a jos nidje ne pise u pravilima da je to zabranjeno
    two things are infinite:

Thanks Thanks Given 
    1,983
    Thanks Thanks Received 
    803
    Thanked in
    363 Posts

i jos nesto, pored rastucih vecih prepirki i vrijedjanja na forumu, primijetio sam da je sve vise oglasa u cijem naslovu samo stoji po jedno slovo "P" ili "K" i non-stop se ti oglasi refresuju, neki stoje i mjesecima, dok se ovamo dopunjavaju pravila post-ovanja da obavezno bude cijena navedena u oglasu, postoje pojedni oglasi koji u naslovu nemaju naziv onoga sto se prodaje... nonsens...
    two things are infinite:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nemam sto da prijavljujem ljude koji krse pravila, nije to moj posa, nego vas, mene i jos nekolicini forumasa je obrisan link iz potpisa, a ostaloj vecini i dalje stoji, a u pitanju su aktivni forumasi koji dnevno dosta post-uju, tako da nema sanse da administraciji to moze da promakne

nemam nista protiv tih ljudi i to je jos jedan od razloga zasto necu da ih "prijavljujem", da ne bi bilo poslije "ovaj ljubomoran, ovaj zavidan, ovaj ovakav, ovaj onakav...", a glavni razlog je to sto to uopste nije moj posa, nego administracije :mad:
    onda se ne zali molim te, kad vidimo da je neko prekrsio pravilo reagujemo, a do tad ako ti nesto smeta fino prijavi, a nemoj da optuzujes da necemo da reagujemo
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    1,983
    Thanks Thanks Received 
    803
    Thanked in
    363 Posts

onda se ne zali molim te, kad vidimo da je neko prekrsio pravilo reagujemo, a do tad ako ti nesto smeta fino prijavi, a nemoj da optuzujes da necemo da reagujemo
    sto se tice ovoga necu se vise zalit, ne brini, jednom je dovoljno da kazem svoje misljenje, a oce li ko reagovat ili ne, ne zavisi do mene, nego do vas samo kazem da nije moguce da ne primijetite krsenja tog pravila (koje, opet napominjem, nije nidje istaknuto u cuvenom pravilniku postovanja) kad su ti oglasi vecinu vremena na prvoj strani?!?!
    two things are infinite:

Thanks Thanks Given 
    1,983
    Thanks Thanks Received 
    803
    Thanked in
    363 Posts

e sad jedan predlog:

Htio bih da predlozim da oglasi koji imaju preko 100.000 citanja budu stavljeni pod STICKY!!! Konkretno u ovom podforumu sasa.mne zasluzuje da mu je oglas koji se odnosi na prodaju racunarskih komponenti pod sticky jer coek trenutno ima 122.551 Views!!! Ima svoj oglas preko 3 godine i mislim da je dokaza da je korektan i posten trgovac, a to moze da bude jedan od nacina da administracija nagradi forumase koji obilato doprinose popularnosti foruma!!!
    two things are infinite:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sto se tice ovoga necu se vise zalit, ne brini, jednom je dovoljno da kazem svoje misljenje, a oce li ko reagovat ili ne, ne zavisi do mene, nego do vas samo kazem da nije moguce da ne primijetite krsenja tog pravila (koje, opet napominjem, nije nidje istaknuto u cuvenom pravilniku postovanja) kad su ti oglasi vecinu vremena na prvoj strani?!?!
    na prvih 6 strana ja ne vidjeh nijedan takav oglas , moguce da bi trebalo traziti dalje ali i sam znas da je svaki od tih oglasa mogao ostati samo tako sto bi pao na 7-8 stranu pa da ga neko od nas ne vidi a ja te molim da das link prema tim oglasima jer ces svima nama olaksati posao

Thanks Thanks Given 
    1,983
    Thanks Thanks Received 
    803
    Thanked in
    363 Posts

Quote Originally Posted by mr View Post
    na prvih 6 strana ja ne vidjeh nijedan takav oglas , moguce da bi trebalo traziti dalje ali i sam znas da je svaki od tih oglasa mogao ostati samo tako sto bi pao na 7-8 stranu pa da ga neko od nas ne vidi a ja te molim da das link prema tim oglasima jer ces svima nama olaksati posao
    sto se mene tice to je gotovo, necu izigravat milicajca nego, evo dolje predlog za razmatranje

Htio bih da predlozim da oglasi koji imaju preko 100.000 citanja budu stavljeni pod STICKY!!! Konkretno u ovom podforumu sasa.mne zasluzuje da mu je oglas koji se odnosi na prodaju racunarskih komponenti pod sticky jer coek trenutno ima 122.551 Views!!! Ima svoj oglas preko 3 godine i mislim da je dokaza da je korektan i posten trgovac, a to moze da bude jedan od nacina da administracija nagradi forumase koji obilato doprinose popularnosti foruma!!!
    two things are infinite:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sto se mene tice to je gotovo, necu izigravat milicajca nego, evo dolje predlog za razmatranje
    da ne spamujemo ,ako nam promakne oglas budi "milicajac" za dobro svih nas , ne samo ti nego svi koji su na forumu da olaksamo preglednost ovog dijela foruma

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

zanimljivo kako se nekima prijeti banom ako neodredjeno pomene da "neki clanovi vole da palamude", a drugi mogu da nekaznjeno prijete batinama, spamovanjem svih buducih oglasa ili kidanjem prstiju, a da administracija ne odreaguje ni kad se odradi "report post", ni na PM? Jel trebaju linkovi?
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bugi View Post
    interesuje me ovo,sta znaci na forumu "reklamiranje"?
    ima li negdje o tome,jer nemogu naci?

Thanks Thanks Given 
    639
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    408 Posts

Zasto mi je obrisan oglas sto sam juce stavio,jel zato sto nisam uplatio pare na ziro racun?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Randy Orton View Post
    Zasto mi je obrisan oglas sto sam juce stavio,jel zato sto nisam uplatio pare na ziro racun?
    jer nisi stavio cijenu, a to je po pravilniku obavezno
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    639
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    408 Posts

jer nisi stavio cijenu, a to je po pravilniku obavezno
    Nisam u naslovu,ali jesam u prvom postu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pitanje za administratore molicu odgovor na PM! Kolkiko treba da imam postova da bih moga da postavim svoj oglas da se ne brise i da ne dobijem Ban sa foruma. HVALA
    Nek se dimi nek se zna TDI vozim ja

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Greskom napisah puno Prodajem umjesto P:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

primjetio sam da mi je oglas obrisan pa bih objasnjenje zbog cega je to uradjeno...valjda je red!

Page 9 of 21 FirstFirst ... 567891011121319 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)