pa napisao sam da su skinuti...zato ne znam sad o cemu se radi
Maknite te kineske xsenone, sjeba je modul brisaca![]()
treba da se resetuje ecu na autu...mozda i josh nesto...
eeee lako je pricatsvi su ga eletricari gledali...a ovamo samo pucamo pare...preko 500eur je dato samo zbog xenona kojih nema na autu...
imaju, znaju da prave elektromagnetne smetnje koje prouzrokuju razne probleme s elektronikom...
ima ih i koji imaju zashtitu, tj ne prave takve smetnje...Svi su kineski, svakako...
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Fabia nije stigao na faxu do elektromagnetike
mada je mozda nesto naucio na osnovama elektrotehnike![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Kakva je EMS kod pumpe za pranje sofersajbne koja je tacno ispod fara/balasta, koja ima ful tanke namotaje?
P.S. nisam stigao do magnetike, a kakve to veze ima?
TAKUMI
struchnjaci, da vas chujem:
planiram da stavim, umjesto postojecih 13'', 15'' fondmetal, 195/50 R15. u pitanju je alfa 33. poshto su postojeci sharafi prilichno kratki i dovoljno debeli da se ne mozhe normalno kljuchem zavidat, koju duzhinu sharafa da trazhim, i koji oblik? vidio sam da postoje one varijante imbus, klasichne i te fore: http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_t...All-Categories
savjeti, preporuke, zhelje i chestitke?
dje da povede drug BMW na servis , ko je kod nas od ovih majstora dobar ... da mu se ne usere u auto u pitanju je 3-ka 2005god.
ps. cuo je za nekog momka iz BR. pa ako ima neko neka posalje neki kontakt il nesto ...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
dje da nadjem platine za nisan micru 90god,980ccm?
Kad sam bio u BMW Centar Vukcevic da pokupim M-a... Radio je M6... Uvijek sam bio zadovoljan uslugom i Mijo zna posao... E sad... Da li radi on ili mu radnici ne znam... Svakako... Uvijek sam bio zadovoljan uslugom, a chini mi se da mi auto nije bas prejednostavan za odrzavanje i servisiranje.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks