lol i jednom i drugom
pa i za Casea, lol
Ima li nedje da se da se nadje cjenovnik guma,da vidim odnose cijena?
Danas zaboravih kljuceve u vrata od kola i neko ih ponese (kljuceve, ne kola)... I to ispred moje zgrade. Tako da sad ja i jos neko imamo kljuceve od mojeg auta.
Sto mislite, hoce li htjeti na otpadu da se mijenjamo za brave i kljuceve ako imaju isto auto?
Samo zivotinje nose krzno
hahahahahahahhahahahahhahahahahhahahahahahhahahhah ahahhahah ne zna se sta se desava !![]()
067-123456
Hahahhahahaha
Ove nedjelje mi je pun raspored, iduce nedjelje u 15:00 se vidimo svi na kombinat i ako bude 1 osoba koja rece da joj je ljepsi bilo koji izduvni zvuk od ovoga UDUVNOGA moga ja cu zapalit auto. Odma.
Poz.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Nije da spushtam Hondu dje joj je mjesto, ali pozajmicu od komshije Yugo 45 bez filtera i katalizatora, dovoljan ce bit da zapalish auto![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Al se bar nije kvarila do sad ka neki....
Nissan Primera, '92, dje imaju da su uzmu djelovi za njih? Do sad sam uzimao u Essem auto, ali su u krv. Vele da kod Scekica na Zabjelo ima djelova za njih. Nisam gledao, ali cu provjerit cijene. Takodje, potrosnja mu je ka' da je AMG, a ne 1.6 benzinac na karburatorZnate li nekoga ko bi mogao da mi regulise potrosnju, zakopa me, posra se u mene?
Ima li neko iskustva sa gumom Michelin - ENERGY SAVER jer planiram da mijenjam gume a one su mi za sad favorit???
koji je to amg, c30cdi?![]()
She is only here to annoy herself!
iskustva sa zimskom yokohama 195/50 r15?
ajmo da vidimo ima li ko rjesenja za ovaj problem....na golfa 5 stavljeni XENONI...po stavljanju istih...crkava motor brisaca, nakon njega odmah i drugi...skinuti su xenoni i stavljen jos jedan motor...doslo ljeto pa i nisu koristeni brisaci puno...a sad opet isti problem...odjednom stali...
zna li ko sta moze biti problem????
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks