eto ja kad sam rekao 2000 dolazi...bio sam opomenut :P za dezinformaciju..eto omanuo sam za par stotina![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
eto ja kad sam rekao 2000 dolazi...bio sam opomenut :P za dezinformaciju..eto omanuo sam za par stotina![]()
:)
Kranjčar (izjava za stampu) - Na pobjedu protiv Švajcarske!
England squad
Ben Foster (Birmingham City), Robert Green (West Ham United), Joe Hart (Manchester City)
Ashley Cole (Chelsea), Phil Jagielka (Everton), Glen Johnson (Liverpool), Rio Ferdinand (Manchester United), Joleon Lescott (Manchester City), John Terry (Chelsea), Stephen Warnock (Aston Villa)
Gareth Barry (Manchester City), Joe Cole (Liverpool), Steven Gerrard (Liverpool), Tom Huddlestone (Tottenham Hotspur), Adam Johnson (Manchester City), Aaron Lennon (Tottenham Hotspur), Jack Wilshere (Arsenal), Shaun Wright-Phillips (Manchester City), Ashley Young (Aston Villa)
Darren Bent (Sunderland), Peter Crouch (Tottenham Hotspur), Kevin Davies (Bolton Wanderers), Wayne Rooney (Manchester United)
Last edited by [kinetic]; 04-10-10 at 14:41.
DIDI a i vi ostali javite mi na pm ako budete u prilici da mi nadjete barem 4-5 karata za mec protiv svajcaraca (samo nemojte da me derete mnogo) po mogucnosti, zapad ili istok.
ne javljaju se.izgleda da su budžovani sve pokupili pa za narod ne ostaje ništa
![]()
ljudi, pustite utakmicu s engleskom andjeli s vama. imamo mi vaznija posla trenutno.
Utakmica u petak je, do sad, najvaznija utamica CG reprezentacije. isto kao sto ce ona u junu protiv Bugara mozda biti odlucujuca u borbi za plasman na Euro 2012.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Operisan Jovetić
Crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić je po drugi put operisao ligamente.
Podsjetimo, 20-godišnji napadač Fiorentine je tokom ljeta na treningu povrijedio koljeno - stradali su mu ligamenti i meniskus. Jedna intervencija je već izvršena (na Ortopedskoj klinici u Firenci) a nakon pauze i rehabilitacije uslijedio je i glavni zahvat - rekonstrukcija prednjih ukrštenih ligamenata i artroskopija. Prema navodima mesija Stevan će na klinici u njemačkom Augsburgu ostati pet nedjelja, gdje će otpočeti proces rehabilitacije.
Italijanski klub je saopštio da je sve proteklo u najboljem redu a operaciju je izvršio doktor Beniš, koji je operisao i Ljubomira Fejsa.
Nakon ovog zahvata slijedi oporavak i rehabilitacija, a Jovetić bi na teren mogao za nekih šest meseci, dakle u finišu sezone...
Ja mislim da se stevan vrace na teren mnogo ranije, zivi bili pa vidjeli (by Zeljko Joksimovic)A sto se utakmice tice, mislim da smo previse poleceli, treba strpljivo igrat, ne zalijetat se glavom bez obzira, cuvat go, pa gledat zavuc koji iz polukontre, kontre, prekida itd...Ugl ni bod ne bi los bio ni malo, al naravno ide se na sva 3...AJMO CRNAA GOROOO!
![]()
“people will judge you on what you can build, not what you destroy"
Ne bi valjalo da se Stevan vrati prije vremena ..takva je priroda povrede bolje da se potpuno oporavi
Ma kakvi prije vremena. Neće on igrat ove sezone. I bolje da ne igra, nego da se fino potpuno oporavi! Forsiranje je najgora moguća stvar za ovakve povrede.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Bice tapkarosi od hotela CG ,do stadiona ,ka protiv Italije ccc
Vezano za Stevana, znam da je bio kod Radunovica fizioterapeuta jedno vrijeme dok je bio u pg, i isao na tretmane svaki dan, i takodje znam da je covjek rekao da ce se vratit mnogo ranije na teren nego sto se ocekuje... Ne bih volio bas da se oduzi, izgubi godinu coek :/
“people will judge you on what you can build, not what you destroy"
Imam dva pitanja, i posto ne mogu kopati po postovima, bilo bi fino da neko da tacne i provjerene informacije kao odgovore, hvala
1. Cuo sam da se karte prodaju u Sportskom i onoj trafici kod stadiona. Je li to istina?
2. Ako jeste, u koliko sati pocinje prodaja?
evo ti iz arene odgovor:
Ono što je ostalo naći će se u prodaji od utorka, na šalterima Sportskog centra „Morača“, dok će se na dan utakmice moći kupiti na biletarnici kod zapadne tribine Gradskog stadiona.
a u koliko sati nek ti neko drugi odgovori...
To je vrlo vazan dio odgoovahvala u svakom slucaju. inace, planiram da odem stvarno ranije, zato mi treba vrijeme.
Koliko kostaju karte? Prastajte ako je bilo, mrsko mi prevrcati topic...
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Svajcarcima se oporavio Benaljo.
ja uzeh za sektor A, red 23, sjedista 4,5,6,7.... prodjoh super, i jedva ziv![]()
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks