Ako dobijemo svajcarce, onda se na Wembley ide u stilu Decica danas pod Goricom. Ono, najzdravija moguca doza rasterecenosti.
Ukoliko dobijemo Švajcarsku onda možemo lagodnim i relaksirajućim razmišljanjem da otputujemo za Englesku i tražimo dobru igru. Priznajem i respektujem Englesku, ali ne dajem za pravo da su totalni favoriti - kazao je Kranjčar.
kad pocinje prodaja karata?
dobro je sto je vucinic odigra samo 20 minuta i nije se povrijedio.
Last edited by laciale; 03-10-10 at 16:06.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Svaka cast!! Igracina i po! :dring:
bravo evo i beco krenuo
zar je moguce da nece biti prenosa na RTCG sat?!?!
moguce je da nece igrati golman benaglioprotiv nas jer se povrijedio sada u ligu
Na Engleze treba ici sa bunkerom kakvi planeta vidjela nije...Sa bunkerom 10-0.
Izbijati loptu, krljati igrace i nadati se tom bodu. To je bod koji moze odluciti. To je bod koji bi nacerao Englesku da UGAZI sve ostale posle. A to nama odgovara.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
znao sam da ce se naci neki duhoviti forumas koji ce ovo rec
inter je imao igraca manje a i da smo bili kompletni, nije nikakva sramota braniti rezultat na zivot ili smrt.
sto se tice ovog meca, jednostavno NE SMIJEMO izgubit ako mislimo u te kvalifikacije... a protiv engleza sto bog da!
protiv engleza je mozda jedini nacin parkirati autobus ispred gola.
A pustite se Intera odje,svega vam.
Za nas su najvazniji ovaj i mecevi sa Velsom i Bugarskom u junu.
Po 3 boda odje protiv Svice i Bugara i eto nas baraGe.
Bijo si poziw koi se neodbija
Ajde kad ste vec zapeli za Engleze,ako neko moze da mi objasni cime su oni zasluzili toliko strahopostovanje(posebno ako budu igrali bez pola tima,kao sto sad izgleda da hoce)?
Dobice nas vjerovatno,ali nece to bit bas kako neki odje zamisljaju.Uostalom,ako ste toliko sigurni u njih,eto vam kladionica,hendikep,pa se napunite para.
blizi nam se jedan od najvaznijih meceva do sad,a svi vec pricaju o Engleskoj?!!!?!?!?!?
ne bih brinuo o igračima, znaju da je jedini način da bez 'treme' istrče na Vembli - pozitivan rezultat protiv Švicarske.
bice osjecaj da je invarzija krava u podgorici kada ovi svajcarci dolaze
1300 svajcarca ce doc, a imaju dosta navijacke pjesme kao i mi samo na svajcarski
dobro je ako ih nindža kornjače na ulaz ne išklapaju zbog čaktara![]()
Ako sam dobro vidio cifru, oko 1700 ih dolazi u Podgoricu.
Zestoko.
Bijo si poziw koi se neodbija
Kranjcar najavio da ce da iskoristi Vukcevica iza spiceva,kako bi bio opasniji.
Ako bude na kladionici da se igra,stavljam da Simon daje gol,vrijeme je vise.Mora.
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks