Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 51 to 66 of 66

Thread: Sandzak za Tursku, Banja Luka i Podgorica Srbiju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    To da li ima ko razloga da navija protiv Srbije ostavićeš svakome da sam procijeni. Ne brini ti o tome... Isto tako ni Crnogorci ne trebaju učit domaće Srbe za koga će oni navijat .
    A što se tiče tvog identiteta, iskreno, bez ikakve želje da te uvrijedim, ali neko ti je nedavno uputio odličan odgovor vezan za način kako si nam se ovđe predstavio nick-om "Italia", turskim satom i kliktanjem da je Kosovo srce tuđe države i onda se ne čudi načinu kako te ljudi u većini doživljavaju...
    oćeš reć satom koji je simbol Podgorice? Jednom sam odgovorio na to pitanje, administracija je obrisala post i ne pada mi na pamet da opet odgovaram...a i ne vidim razlog zašto bi neko mislio da sam italijan:mrgreen: zato što mi je nick italia, ima mnogo drugih razloga za to, a uostalom to je samo nick na nekom forumu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sve što znam jeste da si pobrojao sve crnogorske okupatore "Crnogorac"... No nije važno... Stavi još koji znak uzvika na tu parlolu možda dozoveš Marka Kraljevića ili vilu Ravijojlu te srede tamo stvar... Da kojim slučajem vjeruješ u to što si zacrvenio, pošto su putevi prohodni, pošao bi do Prištine da klikneš to ka pravi rodoljub...Ovako ti je bez veze malo...A i to što ne pišeš sve ćirilicom...Shvataš,..nekako ti hvali autentičnosti...
    Sve ti je nekako ko da si neka pocijepana ličnost...No, ne ljuti se...Samo ti piši i dalje...
    Last edited by El Re; 15-09-10 at 18:01.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Sve što znam jeste da si pobrojao sve crnogorske okupatore "Crnogorac"... No nije važno... Stavi još koji znak uzvika na tu parlolu možda dozoveš Marka Kraljevića ili vilu Ravijojlu te srede tamo stvar... Da kojim slučajem vjeruješ u to što si zacrvenio, pošto su putevi prohodni, pošao bi do Prištine da klikneš to ka pravi rodoljub...Ovako ti je bez veze malo...A i to što ne pišeš sve ćirilicom...Shvataš,..nekako ti hvali autentičnosti...
    Sve ti je nekako ko da si neka pocijepana ličnost...No, ne ljuti se...Samo ti piši i dalje...
    Pa e, cilj mi je da dozovem Marka Kraljevića, čuo sam da s'vremena na vrijeme posjeti ovaj forum.

Jeste, ja sam pocijepana ličnost, no se ne ljutim, pišem i dalje...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Mnogi su ovdje pomijesali loncice.
    Ne radi se o navijanju protiv drugih drzava, vec protiv drzave u kojoj si rodjen, odrastao i dje zivis. Cak sta vise, x-koljena u nazad preci su ti iz iste drzave.
    Ne moze se izjednacavati Crnogorac koji navija protiv Srbije, sa Crnogorcem koj navija protiv Crne Gore. Ovaj prvi nosi neku vrstu kompleksa, rane, ili prosto ne voli ikonografiju navijacha Srbije dok je ovaj drugi bolestan covjek.
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by Moracikus View Post
    Ne radi se o navijanju protiv drugih drzava, vec protiv drzave u kojoj si rodjen, odrastao i dje zivis. Cak sta vise, x-koljena u nazad preci su ti iz iste drzave.
    Ne moze se izjednacavati Crnogorac koji navija protiv Srbije, sa Crnogorcem koj navija protiv Crne Gore. Ovaj prvi nosi neku vrstu kompleksa, rane, ili prosto ne voli ikonografiju navijacha Srbije dok je ovaj drugi bolestan covjek.
    Mogao si kao primjer naci Albance. Listom su navijali protiv Crne Gore, i usput citavo vrijeme vrijedjali onoga Beciraja.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Naravno, tu spadaju svi ukljucujuci i Crnogorce iz Lovcenca.
    Ali to je samo moje msiljenje, navijajte vi slobodno iz za Antartik ako hocete
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    8,756
    Thanks Thanks Received 
    3,887
    Thanked in
    2,321 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Mogao si kao primjer naci Albance. Listom su navijali protiv Crne Gore, i usput citavo vrijeme vrijedjali onoga Beciraja.
    Notorna laz,lichno dosta drugova imam medju crnogorskim Albancima i ne znam niti chuh od jednog da je ovako bilo,naprotiv,Albanci iz Albanije kojih je bilo dosta na stadionu navijali su za svoje,toliko o tome,drzi se istine ako vec ne mozesh da navijash za drzavu u kojoj zivish i imash sva moguca prava !
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sam rodjen i odrastao u drzavi koja se zvala SFRJ. Kada se ona raspala, opredjeljujem se da navijam za reprezentaciju drzave koja najvise reprezentuje naciju kojoj pripadam. Ja ne navijam protiv Crne Gore, niti protiv bilo koje drzave. Potpuno mi je prirodno da Turci koji zive u zapadnoj evropi, generacijama cak, navijaju za Tursku. Potpuno mi je prirodno da Crnogorci ili Bosnjaci koji zive u Srbiji navijaju za reprezentacije drzava koje smatraju da njih najvise reprezentuju. Ako neko od njih navija za reprezentaciju drzave u kojoj zivi, takodje podrzavam. Pravo je svakog pojedinca da navija za koga hoce, i da uziva u trenucima pobjede i tuguje kada dodje do poraza.

Nemojmo od navijanja i sporta praviti politiku.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Tema je posvecena ljudima sa problemom da navijaju protiv zemlje u kojoj su rodjeni i zive.
    Ti Hukmunu ne spadas u tu kategoriju. Barem se tako predstavljas
    Last edited by Moracikus; 16-09-10 at 13:27.
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tema je posvecena ljudima sa problemom da navijaju protiv zemlje u kojoj su rodjeni i zive.
    Ti Hukmunu ne spadas u tu kategoriju. Barem se tako predstavljas
    Ja ne vidim da navijanje za bilo koga moze da predstavlja problem. Ja razumijem da je problem u tome sto mnogi ovdje smatraju da bi svi stanovnici jedne drzave trebalo da navijaju za tu reprezentaciju te drzave. To je po meni prirodno, ali ne i obavezujuce. Ukoliko se neko identifikuje sa drugom reprezentacijom, njegov izbor treba postovati i ne smatrati ga izopacenim.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Ali to je samo moje msiljenje, navijajte vi slobodno iz za Antartik ako hocete
    Taman tako. Ne možemo ljude naćerat da navijaju za državu koju ne smatraju ni matičnom ni svojom. Ima srećom sasvim dovoljno i Crnogoraca, Srba, Bošnjaka, Albanaca, Muslimana, Hrvata koji je smatraju. Čak znam ljude kojima je prva zemlja Crna Gora iako ne potiču odavde već su izbjegli tokom rata. Ima puno pozitivnih primjera. Nemojmo odmah na negativne.
    I niko ne spori ljudima da navijaju za Crnu Goru, Srbiju, BiH, Hrvatsku, Zimbabve, Šri Lanku, Austro-Ugarsku ili što veli Moracikus Antarktik.
    Primjećujem mali napredak kod ljudi da se makar za početak ne navija protiv Crne Gore što mi je stvarno nenormalno. To je dovoljno za početak. Ništa ne može preko noći i za sve treba vremena. Još kad bi politika imala manje upliva bila bi to sreća za sve nas.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Ja samo jednu stvar ne mogu da shvatim. Kako nekome moze da bude miliji uspjeh druge zemlje, nego zemlje u koju su rodjeni, zive, odrastaju, ciji hleb jedu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Igor R View Post
    Ja samo jednu stvar ne mogu da shvatim. Kako nekome moze da bude miliji uspjeh druge zemlje, nego zemlje u koju su rodjeni, zive, odrastaju, ciji hleb jedu.

Moras prihvatiti cinjenicu da smo mi narod koji je dugo bio bez drzave. Treba vremena da se naviknemo na to da imamo drzavu. Ovo je sitnica u odnosu na to da recimo jos uvijek postoje grupe koje poricu crnogorski jezik, zastavu, a sto se tice himne mnogi je i neznaju kopmletnu. ( a i nemaju dje da je cuju). U drzavi u kojoj sam ja studirao skolska nedelja je pocinjala uz nacionalnu himnu i istom se zavrsavala. İ sad je nemoguce uporediti to dijete i nase dijete. Za sve treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Igor R View Post
    Mozda zato sto se ne osjecaju ravnopravno?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Hokmun View Post
    Mozda zato sto se ne osjecaju ravnopravno?
    Kako se to ne osjecas ravnopravnim?
    Sto to ja imam a da ti kao Srbin ne mozes da dobijes jer si Srbin?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Kakva je ovo legenda

Nego, jesi li ti jedini koji je tu noc navijao za Crnu Goru?

El Re, Zukorlic ce ici toliko daleko koliko mu se kaze. Nista ovdje nije samoniklo, da neko drugi sa strane ne vodi igru. A, sad je idealno stanje, NP posle sverca od prije 20-ak godina propada, narko klanovi rade sta hoce, politicari koji su vodili glavnu rijec, Ugljanin i Ljajic su objektivno izgubili podrsku. Ode su off
    Ja navijam za Srbiju, i ne vidim kako ce se to promijeniti. POsle referenduma je kod vecine nas bila otvorena mrznja prema ekipama iz CG. Sad nesto ne vidim da je bas tako. Ja licno ne pratim, a neke ekstreme smirujem da ne navijaju protiv jer ce jednog dana ovo(opet) biti nase
    Vidi se da si onaj tipicni Niksicki grobar koji bi volio da je Srbin. Pusti ti Crnu Goru i nase nacionalne manjine. Te Kosovske frustracije lijeci na JNA kad dodjes.

Zlatno li je nekad bilo..Ako "navijas" protiv CG, neko ti skine glavu, donese je na Cetinje i dobije orden, ili kasnije, "navijas" protiv Juge, odma na "Goli otok". IZDAJNICI, SPIJUNI, NESOJI.
    Last edited by MrveZ; 16-09-10 at 14:24.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)