[quote=Dude;1825476]Ja sam albanac ali ne bi nikad mogao navijat za albaniju protiv crne gore kao sto je to bio slucaj od prije 2 mjeseca. Navijati za drugu drzavu tj protiv svoje drzave u kojoj kao manjina imas sva prava ovog svijeta, zadovoljan svojim zivotom, super odnosi sa vecinskim stanovnistvom, znaci to moze samo covjek bez karaktera.

A to da simpatises npr tursku koja je npr muslimanska drzava ili albaniju ili bosnu ne vidim nista lose.

Lose bi bilo npr navijati za srbiju od koje je balkan vjekovima samo zlo imao posebno albanci muslimani i naravno crnogorci u cg.

Brate,vidim koliko postujes neke stvari,posebno ako su vezane za tvoje politicko misljenje...zasto ne navijati za Srbiiju?????????? Kako mozes da kazes da treba simpatisati tursku,ili ne znam ti ja koju drugu drzavu a ne simpatisati drzavu sa kojom si do juce zajedno zivio!!!! Oviom recenicom necu da se dovacem politickih pitanja,nego mi je malo BZV da pises na taj nacin (jer previse je tebi dobro odje) zato i imas takav stav...Treba navijati za drzavu u kojoj zivis,i to je realnost ali prosipati price o nekakvim odnosima sa albanijom,turskom (navijati za Njih) a ovamo govoriti da imas samo zlo od srbiej je totalno nenormalno...moje misljenje