Page 307 of 321 FirstFirst ... 207257297303304305306307308309310311317 ... LastLast
Results 7,651 to 7,675 of 8018

Thread: Iz raznih novina

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by milovan View Post

Zamisli , nema ambalaze, kod toliko plastike koja plovi po Skadarskom Jezeru, kod toliko ekoloshkih shuma, niko se nije shetio da pokrene pogon sa preradom plastike ili gajbi od drveta bez crveta, da pochisti imanje koje je djed ostavio i podigne staklenik ili plastenik sa grijanjem iz potoka koji izvire na 300 metara iznad imanja, i moze da pokrece generator od 100 kW., kao onaj u Lijevoj Rijeci,
    mi smo izchashenog kreativnog mozga,
    samo BIROKRATIJA & PARTIOKRATIJA CVJETA I RASTE KA`KOPRIVE.
    Što bih ja to radio kad mogu imanje prodat i kupit džipa...
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Što bih ja to radio kad mogu imanje prodat i kupit džipa...
    Radio ne radio, svira nam radio,
    kome se radi, o glavi mu se radilo,
    ne mogu mene malo platit, koliko ja mogu malo radit,
    dhjeca ti nece zahvalit,
    to slusham shest decenija,
    i imam strashan posa, nishta ne radim a primam platu i ide mi radni staz.

Zato i ostadoh na privremeni rad u Dansku, chetiri decenije.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Brzo je Djukanovicevo okruzhenje stopiralo ovo,izgleda.Naravno,sad ce da se pojavi neko tipa Ranka Krivokapica da kazhe da su sve ovo zlonamjerne insinuacije Srbije,i da CG otezhe ne zato shto shtiti kriminal,nego zbog nekog uzvishenog drzavotvornog razloga.

Naravno,ovo pishem pod uslovom da je vijest tachna,shto je za sada josh neprovjereno.Vrijeme ce pokazati.
    A jesi li pomislio možda da je razlog za to što ovo "neće brzo biti potpisano" i to što Srbija insistira da se sporazum odnosi "samo" na kriminalce ali ne i za ratne zločince, budući da mi potražujem kuhara Menzalina, i još 5-6 njih za Kaluđerski Laz.

Pa nešto ne vidim da se ta "poštena inteligencija" ili "ugledni mediji" tipa Blic polomiše da objasne koji je interes Srbije da štiti osumnjičene za ratne zločine (u drugoj zemlji, čiji su državljani bili u vrijeme izvršenja zločina) od pravde, ali se vrlo upinju da dokažu da CG štiti kriminalce.

Nadam se da će se isti aršini (i medijski i Malovićki) primijenit i prema bratskoj Rusiji čije državljanstvo su dobili Karaći, budući da ih u SRB optužuju za privredni kriminal.
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by OSCAR View Post
    A jesi li pomislio možda da je razlog za to što ovo "neće brzo biti potpisano" i to što Srbija insistira da se sporazum odnosi "samo" na kriminalce ali ne i za ratne zločince, budući da mi potražujem kuhara Menzalina, i još 5-6 njih za Kaluđerski Laz.
    Ta dva pitanja nemaju nikakve veze jedno sa drugim. Borba protiv organizovanog kriminala regionalni je interes,i u skladu sa tim se zakljuchuju sporazumi.

Ukoliko Hrvatska nije insistirala na tome(a rat izmedju Srbije i Hrvatske je iznjedrio malo vishe ratnih zlochinaca,na obije strane, nego shto ih mi potrazujemo), ne vidim shta se mi tu petljamo.Mozhe se uputiti zahtjev Srbiji, naravno, pa da se posebno pregovara.

ALI, koriscenje problema ratnih zlocinaca da bi se odugovlacilo sa potpisivanjem sporazuma o kriminalu mozhe da ukazhe samo na potrebu rezhima u CG da se sa tim odugovlaci shto je duzhe moguce. Iz kog razloga,sam zakljuchi.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ta dva pitanja nemaju nikakve veze jedno sa drugim. Borba protiv organizovanog kriminala regionalni je interes,i u skladu sa tim se zakljuchuju sporazumi.

Ukoliko Hrvatska nije insistirala na tome(a rat izmedju Srbije i Hrvatske je iznjedrio malo vishe ratnih zlochinaca,na obije strane, nego shto ih mi potrazujemo), ne vidim shta se mi tu petljamo.Mozhe se uputiti zahtjev Srbiji, naravno, pa da se posebno pregovara.

ALI, koriscenje problema ratnih zlocinaca da bi se odugovlacilo sa potpisivanjem sporazuma o kriminalu mozhe da ukazhe samo na potrebu rezhima u CG da se sa tim odugovlaci shto je duzhe moguce. Iz kog razloga,sam zakljuchi.
    Mene ne interesuje odnos Srbije i Hrvatske, ni Bosne i Hrvatske i tako redom. To što oni rade je njihova stvar, zbog njihovih Ustava se desilo da Glavaš slobodno šeta Hercegovinom, ili onaj doktor iz Rijeke što je osuđen za korupciju na 9 godina.

Ali ajde da postavimo stvari ovako. Da li je za tebe, kao građanina Crne Gore, prioritetnije da se susjednoj zemlji (makar to bila i Srbija) izruče ljudi koje oni sumnjiče za kriminalna djela, ili da se Crnoj Gori izruče osumnjičeni za ratne zločine počinjene na terotoriji Crne Gore od strane crnogorskih građana prema građanima drugih država (Hrvatima i Albincima)?

I tu nema "kasnijih" dogovora. Za nas su prioritet osumnjičeni za ratne zločine, za njih oni koji su se bavili kriminalnim radnjama druge vrste. I ne vidim što bi za naše ministarsvo pravde (o kojem mislim sve najgore, da napomenem) zaključivalo ugovor kojim se ispunjava želja Srbije, a ne ispunjava želja CG.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bas,sto je toliki problem da se to sve zajedno zakljuci?Ako Srbija ovo ne prihvati gubi svako pravo daljeg moralisanja(koje nije ni dosad imala,al ajde...).

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by milovan View Post
    Radio ne radio, svira nam radio,
    kome se radi, o glavi mu se radilo,
    ne mogu mene malo platit, koliko ja mogu malo radit,
    dhjeca ti nece zahvalit,
    to slusham shest decenija,
    i imam strashan posa, nishta ne radim a primam platu i ide mi radni staz.

Zato i ostadoh na privremeni rad u Dansku, chetiri decenije.
    Mojih par kolega imaju blizu 86 godina, supruge mladje od njih 4o-50 god, djecu i od 5 godina, i josh u penziju ne misle ic. Naravno, radi se o USA..
    A isto tako poznajem neke penzionere u CG od 36 -38god.. posijedili, pricaju da su ostarali, ponasaju se ko zene- ali ne kao domacice nego one neudavane, minuo im zivot kazu.. sve im je "crno".."josh samo djecu da smjeste ".. i tome slichno..
    Meni se chini da ovi Ameri imaju pozitivniji duh, i ne placu sto moraju da rade.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

...

I tu nema "kasnijih" dogovora. Za nas su prioritet osumnjičeni za ratne zločine, za njih oni koji su se bavili kriminalnim radnjama druge vrste. I ne vidim što bi za naše ministarsvo pravde (o kojem mislim sve najgore, da napomenem) zaključivalo ugovor kojim se ispunjava želja Srbije, a ne ispunjava želja CG.
    Dakle nije zelja Crne Gore da se izrucuju osumnjiceni za organizovani kriminal? I nije nam to prioritet? A Srbiji i Hrvatskoj jeste?

To i jeste nas problem, sto se postavljamo kao da nekom cinimo uslugu boreci se protiv mafije, a ne da je to nasusna potreba same Crne Gore.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by GreatMontenegro View Post
    Bas,sto je toliki problem da se to sve zajedno zakljuci?Ako Srbija ovo ne prihvati gubi svako pravo daljeg moralisanja(koje nije ni dosad imala,al ajde...).
    Citava prica o ukljucivanju potpuno nepovezanog pitanja (ratnih zlocina) je toliko providno odugovlacenje sa nase strane da to nije ocigledno samo onome ko ne zeli da vidi.

Ako su Hrvatska i Srbija potpisale dogovor o izrucivanju mafijasa, ako su i hrvatski i srpski predsjednik posjetili CG i trazili da se i ona pridruzi, ako smo obecali da hocemo - onda je postavljanje naknadnih novih zahtjeva samo pokusaj odlaganja izrucivanja ljudi koji bi ispricali razne neprijatne stvari po stranim sudovima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Da su Srbi pritisli Rusiju, kao CGu,
    da isporuchi Miru, Zutoga, S.Subotica, Karica ja bih odustao od zahtjeva za isporuku RATNIH ZLOCHINACA i ostavio SIGURNOJ KUCI ZA RATNE ZLOCHINE DA PLANDUJU U SESTRI SRBIJI,
    ali je ovaj JEDNOSTRANI ZAHTJEV uvredljiv za CGu,
    isto kao i povlachenje ambasadora samo iz CGe,
    kad smo priiznali Kosovo, a Jameriku ljube u gospodsku ...... .
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ali ajde da postavimo stvari ovako. Da li je za tebe, kao građanina Crne Gore, prioritetnije da se susjednoj zemlji (makar to bila i Srbija) izruče ljudi koje oni sumnjiče za kriminalna djela, ili da se Crnoj Gori izruče osumnjičeni za ratne zločine počinjene na terotoriji Crne Gore od strane crnogorskih građana prema građanima drugih država (Hrvatima i Albincima)?
    Naravno da je prioritetnije da se izruce osumnjiceni i optuzheni za organizovani kriminal, kao i da se takvi slucajevi iz Srbije i Hrvatske izrucuju nama.

Organizovani kriminal je mnogo veci problem,akutni problem,dok su ratovi zavrsheni. Meni, kao gradjaninu ove drzhave, mnogo vishe utice na zhivot organizovani kriminal, jer cini institucije neefikasnim,pogorshava bezbjedonosnu situaciju i kochi integracije,izmedju ostalog. Da ne pricham o pospjeshivanju bolesti zavisnosti,i tako dalje i tako dalje.

A nisi mi odgovorio ni na drugu stvar-kakva je veza izmedju ova 2 pitanja? Ukoliko je CG u interesu da potpishe sporazum za organizovani kriminal( a vlast sama kazhe da jeste),kakva je potreba da se potpis tog sporazuma vezuje za pitanje ratnih zlocina? Kao shto vec rekoh, CG nishta ne sprecava da ponudi sporazum o izruchenju ratnih zlocinaca Srbiji, Hrvatskoj ili bilo kom trecem.

I shvati , nije u pitanju ko ce kome ispuniti zelju, jer se ovdje ne radi o djeci od 13-14 godina,koja se nadgornjavaju, nego o drzhavama. I josh vazhnije, o gradjanima koji zhive u tim drzhavama, koji ispashtaju zbog realnog problema organizovanog kriminala. Ili tebi mozhda nije zhelja da se CG bori protiv organizovanog kriminala? Mozhda ga ti smatrash za pozitivnu pojavu sa kojom treba saradjivati? Mozhda su perjanice mafije izuzetno moralni ljudi,kao shto reche drzhavni tuzhilac...
    Last edited by Recordare88; 20-08-10 at 09:24.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post

Ako su Hrvatska i Srbija potpisale dogovor o izrucivanju mafijasa, ako su i hrvatski i srpski predsjednik posjetili CG i trazili da se i ona pridruzi, ako smo obecali da hocemo - onda je postavljanje naknadnih novih zahtjeva samo pokusaj odlaganja izrucivanja ljudi koji bi ispricali razne neprijatne stvari po stranim sudovima.
    Upravo tako. Ali objasni ti to SDP domobranima,prepaid crnogorcima i ostalim "patriotama".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

cg nije interes da potpise sporazum o izrucivanju kriminalaca jer je ovo sigurna kuca za njih pocev od glave koju traze i javni tuzioci zemalja eu, ali neka radice oni onako kako im narede iz eu, kao da je srb samoinicijativno donela zakon o zapleni imovine,kako ti ga jaci skroje
    smile if you fucked today

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zanimljivio i koristno vidjenje situacije.

The New York Times Aug. 19, 2010

Montenegro, with a population of about 670,000, is located in southeastern Europe between the Adriatic Sea and Serbia. The country headed by Prime Minister Milo Djukanovic achieved independence only in 2006. With its boundless mountains that drop straight into the Adriatic, Montenegro is, as Lord Byron once declared, very much the ''most beautiful merging of land and sea.''
    As part of the plan to lure investors from around the globe, Mr. Djukanovic, announce in August 2010 that any person willing to invest 500,000 euros or more could become a citizen of Montenegro. The government's supporters say that in a competitive investment world, small countries like Montenegro need to pull out all the stops to attract foreign capital.
    But Mr. Djukanovic's ambitious plan to leverage the country's stunning natural assets to attract foreign investment has drawn plenty of criticism.
    Many say that Mr. Djukanovic's pell-mell salesmanship is itself a reflection of an unseemly mix of business and politics here that highlights the potential for corruption and shady dealings. Critics have long claimed that the prime minister and other parliamentarians supplement their low salaries via a web of outside business interests.

Mr. Djukanovic, is a crafty political survivor of the breakup of Yugoslavia who steered Montenegro to independence after years of aligning himself with Serbia and its former president, Slobodan Milosevic. Mr. Djukanovic has a grip on Montenegro dating to 1991, long before it was an independent country. He has been in one top position or another for most of that time and is serving his sixth term as prime minister.
    In its 2009 report on Montenegro's status for entry to the European Union, the European Commission, the E.U.'s executive arm, said, ''corruption remains prevalent in many areas and continues to be a serious problem.''
    But despite the red carpet rolled out for wealthy foreigners, Montenegro is not an easy place to make money. Besides the risks associated with most emerging markets in Europe, the country can give investors pause because of its small size and tight group of insiders.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo i citav tekst koji se prije svega odnosi na Porto Montenegro:
    http://www.nytimes.com/2010/08/19/bu..._r=1&src=busln

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Potrci ti da objasnis ljudima da se odnosi prvenstveno na Porto Montenegro a da nije oko polovine teksta posveceno optuzbama za korupciju i kriminal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Naravno da je prioritetnije da se izruce osumnjiceni i optuzheni za organizovani kriminal, kao i da se takvi slucajevi iz Srbije i Hrvatske izrucuju nama.

Organizovani kriminal je mnogo veci problem,akutni problem,dok su ratovi zavrsheni. Meni, kao gradjaninu ove drzhave, mnogo vishe utice na zhivot organizovani kriminal, jer cini institucije neefikasnim,pogorshava bezbjedonosnu situaciju i kochi integracije,izmedju ostalog. Da ne pricham o pospjeshivanju bolesti zavisnosti,i tako dalje i tako dalje.

A nisi mi odgovorio ni na drugu stvar-kakva je veza izmedju ova 2 pitanja? Ukoliko je CG u interesu da potpishe sporazum za organizovani kriminal( a vlast sama kazhe da jeste),kakva je potreba da se potpis tog sporazuma vezuje za pitanje ratnih zlocina? Kao shto vec rekoh, CG nishta ne sprecava da ponudi sporazum o izruchenju ratnih zlocinaca Srbiji, Hrvatskoj ili bilo kom trecem.

I shvati , nije u pitanju ko ce kome ispuniti zelju, jer se ovdje ne radi o djeci od 13-14 godina,koja se nadgornjavaju, nego o drzhavama. I josh vazhnije, o gradjanima koji zhive u tim drzhavama, koji ispashtaju zbog realnog problema organizovanog kriminala. Ili tebi mozhda nije zhelja da se CG bori protiv organizovanog kriminala? Mozhda ga ti smatrash za pozitivnu pojavu sa kojom treba saradjivati? Mozhda su perjanice mafije izuzetno moralni ljudi,kao shto reche drzhavni tuzhilac...

Za mene ka "pripejd Crnogorca (C je veliko), domoljuba i patriotu" je puno bitnije da se kazne neko ko je ubio nekoga zbog druge vjere i nacije (pogotovo ako je ubio dijete od 6 godina ka u Kaluđerski Laz) no što neko švercuje tonu kokaina da bi otvorio diskoteku u koju i ti ideš.

I to je osnovna razlika između mene i tebe (Skoja, Spara i sličnih). Što ne mislim da ubica bilo čijeg đeteta treba da uživa u Beogradu, kao ni prodavac droge i u Beogradu i u Pljevljima. Ti bi uhapsio prodavca droge, a ovaj drugi je "patriota" (za vas svu trojicu) pa nek odmara ili postane doktor alternativne medicine, nema veze.

I još jednom na zahtjev publike ...puca mi **** za to što su se Srbija i Hrvatska dogovorile oko bilo čega!!! Sad će standarde odnosa među zemljama postavljati te dvije zemlje, jel?! Koje su fantastično uredile odnose sa svim zemljama u okruženju u važe za primjer multietničnosti i suživota?

Ako se traži rješenje, nek se sporazum odnosi na "sva lica za koja postoji optužnica koja može rezultirati minimalnom kaznom od jedne godine". Fair enought?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Dje će ti dusa da tako pricas o patriotama koji su branili svoj narod

Thanks Thanks Given 
    2,333
    Thanks Thanks Received 
    5,877
    Thanked in
    2,048 Posts

Ne bih da se mijesam Oskaru u koncepciju ali i ovi drogaši su listom podržavaoci lika i djela pomenutih patriota

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Ne bih da se mijesam Oskaru u koncepciju ali i ovi drogaši su listom podržavaoci lika i djela pomenutih patriota

Ma ne došli ti meni da im određujem potencijalnu kaznu, koliko su mi mili i zbog osnovne djelatnosti i zbog ovih dodataka

Thanks Thanks Given 
    3,407
    Thanks Thanks Received 
    1,727
    Thanked in
    948 Posts

Za mene ka "pripejd Crnogorca (C je veliko), domoljuba i patriotu" je puno bitnije da se kazne neko ko je ubio nekoga zbog druge vjere i nacije (pogotovo ako je ubio dijete od 6 godina ka u Kaluđerski Laz) no što neko švercuje tonu kokaina da bi otvorio diskoteku u koju i ti ideš.

I to je osnovna razlika između mene i tebe (Skoja, Spara i sličnih). Što ne mislim da ubica bilo čijeg đeteta treba da uživa u Beogradu, kao ni prodavac droge i u Beogradu i u Pljevljima. Ti bi uhapsio prodavca droge, a ovaj drugi je "patriota" (za vas svu trojicu) pa nek odmara ili postane doktor alternativne medicine, nema veze.
    Ne bih isao toliko daleko i tvrdio da su za njih trojicu ratni zlocinci patriote i manje gori od dilera drogom. I jedni i drugi su kriminalci i trebaju bit kaznjeni. I ne vidim sto je problem da se potpise sporazum za mafijase i ostale sa srbijom sad pa onda da se pita srbija o razmjeni osumnjicenih i osudjenih za ratne zlocine. Sto ovo sad ne zavrsimo?
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    Ne bih isao toliko daleko i tvrdio da su za njih trojicu ratni zlocinci patriote i manje gori od dilera drogom. I jedni i drugi su kriminalci i trebaju bit kaznjeni. I ne vidim sto je problem da se potpise sporazum za mafijase i ostale sa srbijom sad pa onda da se pita srbija o razmjeni osumnjicenih i osudjenih za ratne zlocine. Sto ovo sad ne zavrsimo?
    Zato što im Srbija ne bi ni davala državljanstva da su mislili da ih izruče CG kao optužene za ta djela.

Thanks Thanks Given 
    3,407
    Thanks Thanks Received 
    1,727
    Thanked in
    948 Posts

Sto znaci da srbija nece da nam da te optuzene? Ok imaju pravo na to.
    Ali zasto mi ne prihvatimo bar ovu jednu stvar? Zasto ne zelimo da izrucujemo kriminalce? Zato sto nisu dovoljno okrutni kao ratni zlocinci? Nisu dovoljno vazni?
    Bolje je i jedno (izrucenja ovih iz organizovanog kriminala) nego nista.
    Bar po meni.

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    Sto znaci da srbija nece da nam da te optuzene? Ok imaju pravo na to.
    Ali zasto mi ne prihvatimo bar ovu jednu stvar? Zasto ne zelimo da izrucujemo kriminalce? Zato sto nisu dovoljno okrutni kao ratni zlocinci? Nisu dovoljno vazni?
    Bolje je i jedno (izrucenja ovih iz organizovanog kriminala) nego nista.
    Bar po meni.
    Pa misliš li da meni ka građaninu ove zemlje odgovara da osumnjičeni za rasturanje tona kokaina slobodno šetaju po CG? Ali ako ćemo da pravimo sporazum i ako je interes da se svi osumnjičeni dovedu pred lice pravde, ne može ta priča bit jednosmjerna, jer se postavlja pitanje iskrenosti i validnosti optužnica i protiv ovih rasturača droge ako se ne pristaje na to da sporazumom budu obuhvaćeni osumnjičeni za ratne zločine.

Jer ispada da se sporazum potpisuje iz namjere dokazivanja pred domaćom javnošću, a ne da bi se napravila dobra osnova za saradnju sa susjednom zemljom radi suzbijanja svih formi kriminalnog ponašanja...

Thanks Thanks Given 
    3,407
    Thanks Thanks Received 
    1,727
    Thanked in
    948 Posts

Kako ja to vidim oni su nam ponudili ovo za kriminalce.
    Mogli bi to da odradimo, i razmijenimo mafijase, a onda da mi njima ponudimo sporazum za ratne zlocince. Ako ne prihvate njima na savjest.
    Ali sad mislim da je bolje da prihvatimo ovo sto nam nude nego da ustrajavamo na necemu sto nije izgledno da cemo dobit za kratko vrijeme (sporazum o ratnim zlocincima). Zavrsimo prvo sa kriminalcima, pa onda krenimo u pregovore za ratne zlocince.
    Meni se to cini kao logicno rjesenje.

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Page 307 of 321 FirstFirst ... 207257297303304305306307308309310311317 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)