Ok, taman da odmorimo, vala smo pretjerale... Ja cu objaviti svoju veceras, pa ako se budete takmicile objavite je jer necu sjutra biti tu skoro cijeli dan.
Cmok za glasace! :* :mrgreen:
Ok, taman da odmorimo, vala smo pretjerale... Ja cu objaviti svoju veceras, pa ako se budete takmicile objavite je jer necu sjutra biti tu skoro cijeli dan.
Cmok za glasace! :* :mrgreen:
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
Nesto sam razmisljala kako to da nemam srca da ove modele obucem onako kako ne bih sebe i ... mada je za drugu temu, smatram da smo upale u standarde koje nam zadaje okolina. Bas prije neku noc sjedimo u jednoj basti, kad prolazi djevojka sa onim malenim rajf-sesiricem + neki super top i suknjica, bas neobicno i ... vec snimam reakcije: gurkanje laktovima, podsmijesi... Kod nas ljudi preziru mastovito obucene djevojke.
Eto, ako se slazete (za razonodu) dajem predlog da se opustite i napravite najludje kreacije koje mozete da zamislite u cilju shokiranja okoline. Naravno, poslije maturskih haljina. I slobodno zalijepite slicice kao samar na svako hahaha i buuuaahahahaa. :wink:
Moja maturska je gotova.
nije vam fora ovakav sistem, dovoljno je po jedno takmicenje dnevno, i ljudi ce imati vremena da glasaju svi.
Nadam se da ce Flame_S do 12 okaciti maturantkinje, pa da se glasa do 21h.
Bilo bi ok da glasaju svi (M i Z) osim nas "stilistkinja" ocjenama od 1 do 5 (moze vise puta ista ocjena) i da je obavezno da se glasa za sve modele.
Pobjednica zadaje novu temu i tako... dan za danom dok ne skapamo odje :shock: Ovo je u sustini super razonoda (za kancelariju pogotovo) ali smo se preforsirale.
Ujutru lakse kombinujem garderobu (!) ha-ha...sto ti je praksa...........
Meni nije nikakav napor da po cijeli dan kreiram, naprotiv, nego mi oci ispadaju od lapa kad cijeli dan zaglavimo ovdje...
A uvijek je tako bilo za jutro, mozak je odmorniji.
I moja haljina je postavljena jos sinoc.
S obzirom da dolazim tek posle glasanja veceras, ako opet pobijedim :mrgreen::mrgreen::-P neka sledeci zadatak bude ono sto je rekla _Ingrid_ - otkacena kreacija:mrgreen:
Salim se, evo necu vise, ioanko me sigurno mrzite![]()
Slazem se za bodovanje, taman neka se daju poeni: 1, 3 i 5.
Postavila sam i ja ovu moju :]
Do kada moze da se postavi? Tema je maturska haljina?
Od smijeha pravim saksofon,
od sunca pravim put,
a ti si moj šofer.
Ocemo jednom dnevno kreacije se salju do 18 casova tog dana ... proglasenje je naredni dan u 9:00 ... I ocjene koje se daju 5 3 i 1 ?
Imate neprijatelje? Odlicno! To znaci da ste se borili za neki sopstveni stav u zivotu!
rano je za proglasenje u 9.. svi spavamo. neka proglasenje bude u 12![]()
Ne bojkotujem nego mi je neinspirativna tema
razmisljam ocu li pravit sta nego sad nemam vremena pa cu kasnije malo
potrudite se vi da zavrsite do 18h ja cu postavit![]()
Weakness of attitude becomes weakness of character.
Mogu li da glasaju i "stilistikinje" za sve kreacije, osim sopstvene?
Mislim da bi tada glasanje bilo realnije.
od sunca pravim put,
a ti si moj šofer.
evo ti moja za danas na brzinu sklepana i pozdravljam vas odoh na teren :*
ps. ako ti treba Flame da pomognem oko slika i kacenja prije i poslije slobodno jer ionako ja ustajem rano ujutro
Imate neprijatelje? Odlicno! To znaci da ste se borili za neki sopstveni stav u zivotu!
Do kad je glasanje?
Ja necu moci da glasam prije 23h veceras.
Flame, moja ti je pod nazivom 'Matursko'![]()
Flame_S, znas koja je moja (ona a ne neka druga). Vidimo se sjutra, odoh malo da zivim kao domacica.
Ja sam svoju postavila pod nazivom prom night.
Od kada pocinje glasanje, da budem tu?
od sunca pravim put,
a ti si moj šofer.
E brzo cu okaciti jer smo cini mi se sve zavrsile
do 5 ce biti okacenoi startuje glasanje, predlazem da budu po tri ocjene 1-3-5 da bi olaksali posao i tesko da ce doci do izjednacenog rezulatata
![]()
Weakness of attitude becomes weakness of character.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks