Originally Posted by
Flame_S
Da li trosite mnogo novca na garderobu (obicnu, firmiranu, dizajnersku)
Da li ste tip briga me sta cu obuci ili provodite mnogo vremena u izboru odjevne kombinacije
Da li ikad kupite nesto sto vam se mnogo dopalo a znate da ga nikad necete obuci negdje (nesto za svoju dusu mozda presvecano isl)
Da li poklanjate paznju detaljima (nakit, uskladjenost boja, boja laka za nokte isl)
Da li imate posebnu prostoriju za garerobu ili nemate ali vam je potrebna
Da li vam je sve slozeno po boji ili nabacano tako da se i sami izgubite sometimes
Na sta najvise generalno trosite( obuca, tasne, haljine, marame, donji ves...)
Sta ne volite da vidite na nekom (prekratko, preusko, presiroko...)
Trosim onoliko koliko imam. :mrgreen: Uglavnom, skoro sve ide na garderobu, a ja opet nemam sta da obucem... Klasika.
Kad se god postavi pitanje "Sta bi uradila da dobijes toliko i toliko novca?", moj odgovor je uvijek: "Shoppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing!" :joint:
Ne patim od toga da kupujem markirano, samo u slucajevima kad me to odusevi a mogu ga priustiti. Recimo, obozavam David Jones-ove torbe (mada su cijene pristupacne).
Imam istu sa posljednje slike, samo sto je moja potpuno braon.
Uvijek mi je bilo stalo sta cu obuci. Jeste da najcesce jedva cekam da se uvucem u nesto lezerno ali to ne znaci da me briga u sto sam. Boje uvijek moraju da se slazu, to je kod mene opstepoznato.
Vecinom se vrlo brzo odlucim sta da obucem.
Naravno... Recimo za Novu, uvijek kupim neku svecanu haljinicu koju ne mogu obuci za neku drugu priliku jer bi me bio blam.
Previsoke stikle me redovno zeznu. Ne mogu da im odolim.
Dobro je ako se par puta obuju...
Detaljista sam. Vec sam pomenula sklapanje boja. Jedno vrijeme je kod mene preovladavala maslinasta boja, a i sada znam da je nosim. Medjutim, vec nekoliko godina ljubav prema braon boji ne prestaje.
Kad me pitaju za misljenje o kupovini, najcesci odgovor je "Steta sto nije braon!" :joint:
Uvijek sam se divila djevojkama koje su imale hrabrosti da kombinuju stotinu boja, ali ja jednostavno ne mogu, jace je od mene. To mora da se slaze. 
Lak isto mora da se uklapa. Ne bih sebi dozvolila da imam recimo crveni lak i rozu majicu...:mad: Inace, lakiram nokte od kad znam za sebe i vrlo su rijetke situacije kad nemam lak. Cak na slici iz prvog osnovne imam nalakirane nokte. :oops: Sta cu kad volem. 
Nakit takodje mora da se slaze sa bojom i tipom odjevne kombinacije.
Nemam posebnu prostoriju za garderobu. Imam veliki ormar koji me o jadu zabavi jer bi valjalo imati jos jedan, s obzirom da u ovaj jedva sve staje... U njemu je sve slozeno ali nije po bojama (ne vidim svrhu?), bitnije mi je da su pantalone, suknje, farmerice, majice za kroz kucu, majice za trening, majice za posao, majice za grad itd. na svom mjestu i tako se odmah snadjem. 
Ne mogu da procijenim na sta najvise trosim s obzirom da sam luda i za cipelama/sandalama i za vesom i za raznoraznom odjecom i za torbama... Bice da je taman ovim redosledom. 
Ne volim da vidim: preuske majice, farmerice/pantalone na momcima, starije zene obucene kao pjevacice, djevojke koje naglase i grudi i noge, djevojke/zene koje ne umiju da hodaju na stiklama... Uglavnom, ne volim kada neko uopste ne vodi racuna o svom oblacenju i kada nema ukusa.
Bookmarks