MUSKARCI koji ocenjuju treba da znaju da ovde ne postoji preveliki izbor sto se tice vesa ili razlicitih oblika i boja... dato je sta je dato tako da mi uradimo najbolje od toga sta imamo pa tako i ocenjujte najbolje od ponudjenog i to je to.
MUSKARCI koji ocenjuju treba da znaju da ovde ne postoji preveliki izbor sto se tice vesa ili razlicitih oblika i boja... dato je sta je dato tako da mi uradimo najbolje od toga sta imamo pa tako i ocenjujte najbolje od ponudjenog i to je to.
Opasnica je spremna za nastup. A sto se tice 1. bracne noci moja maNJekenka je htjela da razbije klisea ujedno je pravo umjetnicko djelo koje nosi poruku - nista ljepse od djetinjstva... hahahaaa.....
Ja imam vec napravljenu opasnicu od juce, bice stavljena za koji minut.
Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaraaaaaaaaaaaaaaaaazeeeeeeeeeee oveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
Edit: niko ne prokomentarisa moj look za bracnu noc, nego nema veze, znam vec komentar :mrgreen:
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
Nece muskarci da je komentarisu pa ne znam sto je problem :roll:
Ali jedva nadjoh tange tamo hahahhahahahahahah
Ja nisam mogla pristupiti looklet-u, morala sam preko moje slike uci sad...
Samo da se razjasni, dangerous look, moze recimo kao da smo krenule na proslavu Nove, moze li?![]()
Po tvom osjecaju da je dangerous
molim `kompetentne` muskarce da ne komentarisu na zadate teme ako vec nece da daju ocjene.
Kao sto rece Oljce ograniceni smo izborom garderobe za modele pa bi mogli pomalo da shvatite umjetnicke slobode![]()
Weakness of attitude becomes weakness of character.
Ja se zovem Olivera i zavisnik sam o Looklet-u...![]()
1.
2.
3.
4.
5.
![]()
Last edited by Flame_S; 09-08-10 at 11:09.
Bodovi su od 1 do 4 je li tako? Smije li se komentarisat?
1. 2 boda podsjeća malo na Laru Croft iz Tomb Ridera. Lično ne volim tetovaže,
2. 3 boda, malo futuristički za moj ukus, ali je izvlači kratka firzura, jedna od rijetkih kojoj lijepo stoji ali mi se ne svidja koža nikako
3. 4 boda - perfektna. Zakopčana do grla, mnogo lijepo i jednostavno.
4. 1 bod - frizura joj je kao da je iza mlaznog aviona koji uzlijeće bila, ali mi ne ide kombinacija izbucanog jeans-a i šupljikave majce sa ovolikim čizmama.
Praštajte ako nijesam stručno iskomentarisao i ako sam koga od kreatorki uvrijedio![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Najbolje da se vredjamo zbog ovoganego tema je DANGEROUS LOOK ...
Nego sto bi ovim momcima te padose?
Ajte da glaaaaasaaaaaaate! :-P
@Hercules: Bas ti hvala sto si se ukljucio![]()
E i to sto kazes
vala ni da mi Michael Kors dodje da komentarise ne bi se uvrijedila a ne nasi kopetentni forumasi :mrgreen:
btw sve je to subjektivni dozivljaj, eto meni je recimo najpribliznije ono sto radi puppy i svidja mi se skoro svaka njena kreacija
a ni ostale nisu lose uglavnom, osim kad odluce da se nasale kao madam_m sa prvom bracnom noci![]()
hajde... Cestitam![]()
Ajde daj nesto inspirativno i komplikovano
i nemojte odmah da zavrsite za 5 minuta, imam ja i precih stvari u zivotu danas je radni dan![]()
Ja sam zavrsila, ostale cekam, ne zurite Miss Luc. konkurises sad za Novogodisnju noc...
Zavrsila...
Lagano samo da pojedem sladoled pa cu pocet da kreiram
A dje nam je miss lucifer jel registrovana?
ovaj komp /monitor na poslu mi podeblja manekenku +15 kg pa im nista ne stoji :???:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks