potpuno se slažem sa autodiagnostikom
sve Tolkinove knjige su isprepletane što im daje vjedodostojnost
NAUKA SE NE BAZIRA NA TVRDNJI DA BOG POSTOJI VEĆ NA ČINJENICI DA NE POSTOJI
matematika,fizika,hemija nisu od boga date već od čovjeka kao nauke koje imaju za cilj objašnjavanje poretka stvari
a da ja počnem da filozofiram mada to ne volim jer se ne radi o činjenicama već o nečijim ličnim osjećanjima
Da li si ikada pomislio na to da je Anjštajn "vjerovao" u boga jer je bio Jevrejin i da se jednostavno bojao da kaže bilo šta drugo jer su mu sunarodnici fanatici (a Jevreji to i jesu bili prema svojima)
a osim toga kada si se ufatio za kvantnu fiyiku kao pijan plota to je još uvjek mlada grana u kojoj ima još dosta posla i otkrića
Neću da googlam i da se foliram da znam ko je bio Hajzenberg,ali i to je Jevrejsko prezime
sad će Darwud reći da je za nastanak nauka zaslužan jevrejski lobi
nisi mi odgovorio Maroviću
na prosto pitanje da mi navedeš punokrvnu religiju koja poštuje neistomišljenika
Dodao bih još da mi navedeš vjeru preispituje svoje tvrdnje i traga za odgovorima
mislim da si ti u stvari pripadnik Hrišćanizma
svi smo mi nastali od riječi
otac je rekao majci "hoćemo li" i dobio odgovor "aj kad si navalio":-o

Pokoravamo se Onom ko je jedini vrijedan pokoravanja. Nevjernici se pokoravaju političkoj partiji, šupkaju se ljudima da bi napredovali u poslu, pričaju o timu za koji navijaju, lijepim ženama (muškarcima), sve bi uradili za pare, jer im je to najveća vrijednost sa kojom mogu da priušte užitke itd. Bog će odlučiti ko je dobar a ko loš, samo će gore proći oni koji ga nisu za života priznali. Ateisti su najviše degradirane ličnosti, jer je njihovo uvjerenje najčešće da je sve dozvoljeno.

Bookmarks