E ove godine su zaisto nasli RUPU bolid im je isto kao iz GP2 serie
E ove godine su zaisto nasli RUPU bolid im je isto kao iz GP2 serie
Ljudi u McLarenu su odlučili da zadrže produvani difuzor tokom celog vikenda-po meni je ovo katastrofalna greska mislim da ovaj novi sistem lose funkcionise na njihovom bolidu
Hamilton tvrdi da je McLaren treća najbrža momčad
Lewis Hamilton smatra da McLaren nije dovoljno brz u Hockenheimu te se zadovoljio trećim startnim redom kojeg je izborio na današnjim kvalifikacijama.
"To je ono što vam govorim već dugo, samo mi nitko nije htio vjerovati: mi smo trenutno treća momčad i nismo dovoljno brzi," rekao je Britanac.
Hamilton će u sutrašnju utrku krenuti s tek šeste startne pozicije, s gotovo sekundom zaostatka u odnosu na Vettela.
Dobra mu je ribica dobra dobra
MSWT Kart
fabia skidaj ovo![]()
Sto je to? Daj link...
A jel to mozda DEDA u karting?
TAKUMI
Evo jos 1000 eura u nepovrat:
Michael Schumacher has received a fine of 1,000 euros (840 pounds) by Formula 1 governing body the FIA for speeding in the Hockenheim pit lane during Friday’s second free practice session.
The speed in question was recorded just two minutes into the 90-minute period, with the Mercedes driver clocked at 64.1km/h (39.8mph) when the practice speed limit is 60km/h (37.3mph).
The final sum of Schumacher’s fine is calculated as every kilometre over the limit equates to 200 euros, with the final 0.1km being rounded up.
TAKUMI
evo Vitmars kaze da ce MKL samo profitirati od kopiranja RB sistema izduva u narednim trkama, te da ce to im donijeti 0.25 po krugu zato nijesu odustali, inace vidjeh da Barikelo na lijevom koljenu ima ZAVOJ kojim kontrolise f-duct![]()
barikelo kontrolise f-duct,na sta je dosla ova formula...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks