sjutra ocekujem dobru trku.Vetel - Alonso uh uh uh uh
sjutra ocekujem dobru trku.Vetel - Alonso uh uh uh uh
pa oni su i na prethodnim trkama bili blizu ali nijesu imali ni gram srece, uz katastrofalne startove Alonsa. Sjutra ima sansu za lidersko mjesto vec u prvom zavoju posto GP2 trka u Hokenhajmu je pokazala da strana staze ovdje ne igra ulogu , pol pozicija je izgubljena vec na startu !
sjutra ce na prvo mjesto da se pripne schumar
Na prvo od pozadi...
TAKUMI
Izveštaji u Autosprintovom web-site-u, auto.it, otkrivaju da tim Red Bull-a ima specijalan elektronski sistem za svoj Renaultov motor, koji im omogućava konstantan pritisak izduvnih gasova.
Kada je sistem uključen, gasovi konstantno prolaze iz izduvnog sistema kroz difuzor, čak i kada vozač Red Bull-a ne pritska gas.
Ovaj sistem im na taj način povećava downforce i pri sporijoj vožnji.
Ovaj sistem je, na svom blogu, otkrio britanski novinar, James Allen, gde je takodje naveo da Red Bull koristi pažljivo ovaj sistem, uglavnom samo na Q3, jer je, navodno, štetan za motor.
Ma ja sam slusao Zalosnog prije neki dan na BBC News da su radili i da se nadaju naslovu jer sad imaju novi sistem bofovanja i to.
TAKUMI
http://www.formula1.com/results/season/2010/833/6758/
meni se cini da ovo pokazuje da su i u Silverstonu bili blizu zar ne![]()
kimi odgledaj trku sjutra i sve ce ti biti jasno moze li ili ne.Nije ni ovaj RB sa MARSA pao neko mora prekinuti njihovu dominaciju.
Norbert Haug čvrsto veruje da je Michael Schumaher idealan timski kolega za Nico Rosberga u Mercedesu za sezonu 2011.
Povratak Schumachera u F1 ove godine dosta je kritikovan, medjutim Haug je izjavio za nemačke novine da je zadovoljan trenutnom postavom vozača u timu.
"Do kraja godine Michael će se koncentrisati na postizanje apsolutno najboljih rezultata, a sledeće sezone će ići na osvajanje titule", izjavio je Haug za Kicker magazin.
"Ne želim ni jedan drugi sastav osim Michael Schumahera i Nico Rosberga", insistirao je.
Što se tiče kritika, nedavno upućenih na račun Michaela, Haug je izjavio: "Smatram da nije potrebno da se sedmostruki šampion sveta brani".
"S druge strane, ja isto tako razumem sve diskusije koje su vodjene, ali odgovor na pitanje da li Michael ostaje sa nama, sasvim je jasno - da", dodao je Haug na kraju.
KIMI prisjeti se kako je BRON bio dominantan prosle godine pa je na pola sezone stao,ali su do tada napravili dobar posao.Tako ce i ove godine neko prekinuti i RB a nadam se da ce to bit FERRARI.
U Bahrein su imali srece jer tada su svi mislili da su u kurcu s gumama, ovi su imali srece sa dvostrukom pobjedom jer je Vettel imao problema sa spuljom. Inace od tad su bili u totalnom kurcu.
TAKUMI
vidjecemo sjutra sve,mada ja mislim da su red bulovci pogotovo vettel jos uvijek nedostizni
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks