Jas očekujem udes Kubice i Masse na prvu krivinu jer su ove godine dosta puta imali takav plasman da je Massa (evidentno brži na startu) izbjegavao kontakt i da će ovog puta biti uporan u namjeri da dodje do jedne pozicije preko starta...to je moje predvidjanje ali vidjećemo...
deuscroix
Tako je,fino,vidis kako sad pazis na gramatiku
Sto se F1 tice,NEMAS POJMA![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Kubica objasnio neke stvari![]()
deuscroix
je li realan mark webber?????????? majkuuuuuuuuuu mu jebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem, pa je li normalan covjek? zasto svaki put ide samoubilacki protiv vettela???? pa waljda su u istom timu jbt shta je ovo...
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
A da malo objektivnije sagledas stvari?
Webber ga razbija,objasnjava mu kako se vozi i to je to![]()
jes, pogledaj ko je vise puta bio prvi u kvalifikacijama, ko je imao brze krugove na gotovo svakoj stazi od pocetka... to shto je ovaj ***** spreman na sve, samo da bi osvojio titulu, pa i da gazi preko klupskog kolege, to je sramno...
Ko je bio vise puta prvi u kvalifikacijama?
Nema veze sto su u istom timu,Mark oce da se trka i to svako treba da postuje,trenutno je bolji,tu nema price!
Kubica se zajeba što je kočio onako da udje pravilno u šikanu a moga je kao Alosno da je presječe i nikakve kazne ne bi bilo i on ne bi sjebao bolid...sledeći put neka vodi brigu o tome...a mora se desit nedje peh![]()
deuscroix
Evo ipak kazna za Alonsa...nije mi milo ali pravila su tu da se poštuju...
deuscroix
Evo reče ovaj naš komentator da će MSC morat kroz pit zbog kazne...vjerujem da bi ga Fabija udavio zbog ovog epic fail![]()
deuscroix
ideeeeeemo vettel)))))))) stici ce do 4 pozicije
a sada je shumi na redu
))
Nema odje leba kad ih RB pretiče ko od šale...zbog toga je Kubica bio 2 u MonteCarlo dje brzina nije presudna nego znanje...
deuscroix
e jbg, istrosene su mu gume maksimalno, ne smije da rizikuje da ne sleti dje. ali sam ubjedjen da ce ga proci svakako... nije ni 7 loshe posle svega...
Last edited by Prekidi_stvarnosti; 11-07-10 at 14:27.
Ako ne po čemu drugom trka će ostat upamćena po tome što su na podijum sve drugi vožači svojih timova a to se desilo u trenutku kad će do kraja najvjerovatnije biti prvi![]()
deuscroix
A ko ono bjese Zalosni?
TAKUMI
Cini mi se da je Alonso bio vise od pola bolida prije krivine od Kubice, i daje mogao proci krivinu bez problema iako je prvi usao i brze od Kubice.
Ali se izgleda Kubica malo napravio blesav i nastavio malo vise pravo da bi iscenirao presjecanje sikane, ali je ispusio jer mu je Reno crka.![]()
Tu je Zalosni 100% kriv.
TAKUMI
Rosberg jos jednom pokazao zasto je NAJVECI.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks