First Practice:
ps:nadjoh samo suve rezultate ali napravih tabelu![]()
Ma McLaren i Red Bull.
Ovi drugi mogu samo da im popuse...
TAKUMI
First Practice:
ps:nadjoh samo suve rezultate ali napravih tabelu![]()
deuscroix
Second Practice:
![]()
deuscroix
red bull i ferrari 1-2-3-4.Meclaren odustao od novih djelova. Vozice sa istim bolidom kao u SPANIJI
Kakav je osjećaj kad se sa Rai Due (zbog zamračenja) prebači na RTCG2 dušmanu ne bih poželio...
deuscroix
Ipak Kubica u Q3![]()
deuscroix
Kako opra Kubica Massu u zadnji krugi 6 mjesto sasvim solidno...
deuscroix
Ne mogu da vjerujem da su opet zajebali DEDU!
Pustaju ga 3,40 min prije kraja.
TAKUMI
On i Kubica su zajedno izašli ali je očigledno bilo da gledaju vremena i razmišljaju koji set guma da odaberu i MSC je uzeo tvrde za razliku od Kubice što će biti dobra strategija ako ne bude SC ili kiše što je u Engleskoj najveće kockanje...tako mi je izgledalo...a možda ovo nema veze nego je Kubica ludački odvozio taj jedan krug kad je trebalo...ili je gorivo...
deuscroix
Prva 2 reda obecavaju.
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference
Fabia, pomiri se s tim da on nema pojma![]()
She is only here to annoy herself!
Daj broj tablica...ima da ti ga ogrebem negdje.
TAKUMI
Bice frke sjutra sa Ferrarijem.
MAHER nema sto. treba vratit sire gume sledece sezone, ne znam sto je trip bio sa tim sirim gumama da se smanjuju, bolje imat veci grip nego manji, jel tako?
kakva sramota za sekundu redbul brzi od alonsa i hamiltona. da hamilton i alonso voze redbul vrijeme bi vjerovatno bilo 1.25... minimum
?
alonso ce sjutra da opegla webbera u start odmah
Oce on, my assss.
TAKUMI
vettel. kraj price))))
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Od DEDE ocekujem da bude sesti posle trece krivine.
TAKUMI
deda gubi poziciju odmah u start od SUTILA a onda ga napada KOBAYASHI od kojeg se sigurno mece moc odbranit
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks