View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 257 of 942 FirstFirst ... 157207247253254255256257258259260261267307357757 ... LastLast
Results 6,401 to 6,425 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    2. Da li je svjestan da je dio vaterpolo javnosti postao ravnodusan prema rezultatima reprezentacije iako tako nije bilo nakon dobijanja drzave?
    koji dio

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Tote a.k.a Qler View Post
    koji dio
    Jesi ti Peuro?
    Posto ocekujem da i on da isti ''odgovor'...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    da, tadic je juce rekao '...bla bla bla, finansijski problemi jadrana...bla bla bla... mozda postoje srpske firme koje bi mogle da uloze u njega... bla bla'
    no, vise se uchinilo kao neka prica uz kafu, nego kao bilo sta ozbiljno.

elem, mozda uskoro napravim razgovor sa perom, za sajt. kazem mozda, ne znam da li ce se i ostvariti, ocu li imati vremena prije njihovog odlaska u nis [ako ne, bice nesto posle svjetske lige skoro sigurno]. ako imate kakve ideje za pitanja, slobodno napisite [dok god je u granicama vaspitanog, jelte].
    1. Do kada ce forsirat jedne te iste igrace bez obzira na formu (M.Janovic, Ticic, pa i Jokic)
    2. Sto je bio motiv pozivanja Sefika u reprezentaciju i misli li da je to posteno prema Scepanovicu i Radicu s obzirom da je Sefik malo stariji od obojice i da mu disciplina nije bas jaca strana ?

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Dan :

Iskoristio sam priliku i da pitam za vaterpolo klub Jadran i gradonačelnik mi je objasnio da stoje dobro i da traže sponzora - kazao je uz šeretski osmjeh predsjednik Tadić.
    Dodao je da se sada u ovom kontekstu postavlja pitanje da li i Srbija treba da uđe u to sponzorstvo, tim prije što mu je stalo da ovaj klub bude uspješan, između ostalog i zbog toga što veliki broj dobrih igrača iz Jadrana uspješno igra u vaterpolo reprezentaciji Srbije.

Lud jebe zbunjenog...
    Sto se ostalog (recenog) tice, iskomentarisah u jednom od prethodnih postova.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jesi ti Peuro?
    Posto ocekujem da i on da isti ''odgovor'...
    mozes li odgovorit koji dio?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    1. Do kada ce forsirat jedne te iste igrace bez obzira na formu (M.Janovic, Ticic, pa i Jokic)
    2. Sto je bio motiv pozivanja Sefika u reprezentaciju i misli li da je to posteno prema Scepanovicu i Radicu s obzirom da je Sefik malo stariji od obojice i da mu disciplina nije bas jaca strana ?
    intervjuirali smo đuha, jedan prijatelj je razgovaro s njime pa još ne znam detaljno, ali ako sam dobro zapamtio ima jedan dio o tome kako je šefik treniro dok je đuho bio trener budve, kroz iduću sedmicu bi treba natipkat intervju pa će onda i na stranici bit objavljen.

meni je ovo nevjerojatno da izbornik potpisuje ugovo sa sponzorom. ako porobić odgovori da nije predsjednik ili bar direktor u savezu predlažem potpitanje misli li da je normalno da ugovor sa sponzor potpiše netko osim te dvije pozicije te da li je čuo sa sličan primjer u iti jednom sportu u iti jednoj državi
    vaterpolski portal - www.dance.hr

big giant head Guest

spisak za nis:
    Damjan Danilović, Aleksandar Ivović, Vjekoslav Pasković, Nikola Vukčević, Milan Tičić, Miloš Šćepanović, Zdravko Radić, Nikola Janović, Draško Brguljan, Predrag Jokić, Darko Brguljan, Boris Zloković, Antonio Petrović, Vladimir Gojković, Mlađan Janović

bez ikakvih iznenadjenja..

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

mozes li odgovorit koji dio?
    Kotorani koji nisu od juce na bazenu...
    I cudi me da me to pitas kad znas da su kotorski navijaci propustili zadnjih nekoliko utakmica reprezentacije, da se ne namjerava organizovano ic' na naredna takmicenja, itd.

spisak za nis:
    Damjan Danilović, Aleksandar Ivović, Vjekoslav Pasković, Nikola Vukčević, Milan Tičić, Miloš Šćepanović, Zdravko Radić, Nikola Janović, Draško Brguljan, Predrag Jokić, Darko Brguljan, Boris Zloković, Antonio Petrović, Vladimir Gojković, Mlađan Janović

bez ikakvih iznenadjenja..
    Peuro je prije 2-3 dana na Atlasu rekao da ima informaciju da ce u Nishu smjet da bude registrovano 13 igraca, bez prava na promjene tokom takmicenja! Sobzirom da ih vodi 15 vjerovatno se to ispostavilo netacnim...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kotorani koji nisu od juce na bazenu...
    I cudi me da me to pitas kad znas da su kotorski navijaci propustili zadnjih nekoliko utakmica reprezentacije, da se ne namjerava organizovano ic' na naredna takmicenja, itd.

mislim da je to smijesno........ne moze bit klub ispred reprezentacije pa da ne znam o cemu se radi.....i mene nerviraju skoro svi igraci jadrana i mislim da nisu sportisti al to neam veze s reprezentacijom...ne smije da bude!!!!!!!!!!!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mislim da je to smijesno........ne moze bit klub ispred reprezentacije pa da ne znam o cemu se radi.....i mene nerviraju skoro svi igraci jadrana i mislim da nisu sportisti al to neam veze s reprezentacijom...ne smije da bude!!!!!!!!!!!!!
    Nisu samo igraci Jadrana problem.Niko nije lud,pa da trazi da,ne znam,niko iz Jadrana ne smije biti pozvan za reprezentaciju.Problem je smecarski odnos saveza prema Primorcu i Kotoru.
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A ja mislim da smo ovu pricu ispricali vec 10 puta.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Jbg, pred svaku tekmu reprezentacije ili neko takmicenje javi se neko da postavi slicno pitanje ili odrzi lekciju iz patriotizma.
    Ono sto bih se ja volio nadovezat na prethodne postove je to da ja svakako NE spadam u te kome je svejedno kako ce reprezentacija proc' ovog ljeta, a pogotovo nisam medju one koji navijaju protiv nje. Pa makar umjesto 2 za nju igralo 13 majmuna. Ali, na utakmice reprezentacije do daljnjeg svakako necu ic'...

Vezano za moj prethodni post, dje sam pomenuo Peurovu najavu kako ce se u Nishu moci igrati sa 13 (istih) igraca tokom turnira (dakle bez zamjena sastava za svaku narednu tekmu), evo potvrde, a clanak je interesantan i zbog drugog razloga:

http://www.b92.net/sport/vaterpolo/v...&nav_id=444748
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zamisli, nema termina za prvaka svijeta, qq gori su od nas

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Da, za nepovjerovat!
    Sa druge strane, kod nas se podgoricki bazeni otvaraju malte ne samo zbog reprezentacije (NEMAMO U CG NIJEDAN OTVORENI BAZEN SA ''SLATKOM'' VODOM!!!). I prosle i ove godine.
    I to je za pohvalu. Ne smrdljivom Savezu, vec Podgorici.

Ova nasa menadzerka od gradonacelnice nije iskoristila momenat da se ljetnji bazen sagradi (vec je pocela sa projektom gradnje dvorane i to na mjestu dje joj mjesto nije), vec ga lickaju (ciste, farbaju se tribine...mislim i to je za pohvalu, ali nije to - to)...ali morska voda u njemu je morska voda i kao takav je nefunkcionalan za svako medjunarodno takmicenje.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Talentovani vaterpolista kotorskog Primorca Dušan Mandić odbio je poziv Petra Porobića da se priključi reprezentaciji Crne Gore.

Šesnaestogodišnjak iz Kotora najavio je ranije da će iz matičnog kluba u beogradski Partizan a nije se pojavio na početku priprema crnogorske reprezentacije u Igalu.
    "Prema uobičajenoj praksi,iz Vaterpolo saveza dobili smo spisak naših igrača koji treba da se jave na pripreme reprezentacije u Igalu i o tome smo obavijestili porodicu Dušana Mandića, ali kako saznajemo, nije se odazvao pozivu. O drugim razlozima i motivima ne bih mogao ništa da kažem," rekao je za dnevni list 'Arena' direktor Primorca Dragan Samardžić, koji je podsetio da je kotorski klub već registrovao Mandića za narednu sezonu.

Prema informacijama iz kotorskog kluba, umesto da je sa kandidatima za crnogorsku reprezentaciju u Igalu, Mandić je na pripremama sa mladim vaterpolistima Srbije, objavio je podgorički list.

nemojte mi zamjeriti ako kasnim malo,ali sad vidjeh na b92,pa da pitam samo,ko je ovaj momak ?

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Arena:

Vaterpolista Primorca odbio selektora Porobica

KOTOR - Talentovani vaterpolista Primorca Dušan Mandić (16), koji je najavio da će se iz svog matičnog kluba
    preseliti u Partizan, izgleda da želi da promijeni i reprezentaciju. Naime, Mandić jeovihdanabiona širem spisku selektora Petra Porobića, ali nije se
    pojavio na pripremama u Igalu. -Premau običajenoj praksi,iz Vaterpolo saveza dobili smo spisak naših igrača koji treba da se jave na pripreme
    reprezentacije u Igalu i o tome smo obavijestili porodicu Dušana Mandića, ali kako saznajemo,nije se odazvao pozivu. O drugim razlozima i motivima ne bih
    mogao ništa da kažem- rekao jedirektor Primorca Dragan Samardžić, koji je podsjetioda je kotorski klub već registrovao Mandića za narednu sezonu.
    Prema informacijama iz kotorskog kluba, umjesto da je sa kandidatima za crnogorsku reprezentaciju u Igalu, Mandić je na pripremama sa mladim
    vaterpolistima Srbije.
    Da li će najavljeni transfer Mandića iz Primorca u Partizan pogoditi samo kotorski klub ili će, ukoliko namjerava da ubuduće
    brani boje Srbije, to pogoditi i našu reprezentaciju?Po svemusudeći, predstoji dug put do utvrđivanja statusa ovog vaterpoliste kako za klub, tako i za reprezentaciju.

Isti text izasao i na B92:
    http://www.b92.net/sport/vaterpolo/v...&nav_id=444815

Na drzavnoj TV upravo bila polucasovna emisija vezana za reprezentaciju. Uz oprezne izjave gotovo svakog reprezentativca i Porobica vrijedno paznje je jedino ono sto je Porobic rekao vezano za Srbiju - da su po nekim bitnim pitanjima (odbrana, igrac vise) korak ispred ostalih.
    P r i m o r a c

big giant head Guest

steta za mandica, ali sta da se radi. ako on hoce da ide, neka ide.
    nego, mene zanima kakva su tacno pravila, jel ide primorcu neko obestecenje, ili ce biti kao sa prlainovicem?

Thanks Thanks Given 
    9,431
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    2,706 Posts

neka ide dabogda se udavio matrak jedan, napravise od njega igraca i ode sad, ovo ne kazem samo zato sto je otisao da igra za srbiju vec i da je za spaniju ili njemacku mada moram priznat da bi mi to lakse palo.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Nista ne moze da se poredi sa Prlainovicevim slucajem, 100x smo pricali o tome, Partizan je iskoristio momenat razdvajanja i uz njegovu zelju da ide ga oteo jadranu.
    Kao sto Shako rece, Primorac ce ga registrovat, pretpostavljam kao svakog drugog seniora, tako da Partizan ne moze da ga dovede cak ni uz obestecenje (ako Primorac nece da ga pusti). Mali ce, ako bude uporan da ide, morat da pauzira godinu-dvije (tu treba vidjet kakvo je pravilo).

Ako mi je i bilo jasno da smo ovakve slucajeve imali u proslosti onda ovo ne razumijem. Ne samo sto je Primorac na F4 bio ispred Partizana i ne samo da finansijski bolje stojimo, vec mali odje ima sve preduslove da uspije! A koliko je samo bokeshkih igraca otislo u Beograd i propadalo!!?
    P r i m o r a c

big giant head Guest

pa e, pretpostavljao sam da ne moze da ide tek tako, ali sta znam, mislio sam da je mozda kao u fudbalu, ako se chitava porodica preseli onda moze i maloljetni igrac koji josh nije potpisao profesionalni ugovor.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nista ne moze da se poredi sa Prlainovicevim slucajem, 100x smo pricali o tome, Partizan je iskoristio momenat razdvajanja i uz njegovu zelju da ide ga oteo jadranu.
    Kao sto Shako rece, Primorac ce ga registrovat, pretpostavljam kao svakog drugog seniora, tako da Partizan ne moze da ga dovede cak ni uz obestecenje (ako Primorac nece da ga pusti). Mali ce, ako bude uporan da ide, morat da pauzira godinu-dvije (tu treba vidjet kakvo je pravilo).

Ako mi je i bilo jasno da smo ovakve slucajeve imali u proslosti onda ovo ne razumijem. Ne samo sto je Primorac na F4 bio ispred Partizana i ne samo da finansijski bolje stojimo, vec mali odje ima sve preduslove da uspije! A koliko je samo bokeshkih igraca otislo u Beograd i propadalo!!?
    Zaljubljen je u Partizan i Srbiju,i svi argumenti protiv mu ne znace nista.
    Ima pravo na izbor kao i svako drugi.Inace je dobar momak i cisto sumnjam da ce htjet da se inati sa Primorcem.Ali,cim bude mogao otice u Beograd,i to je to...
    A mislim da je vec ove sezone mogao da ima nimalo beznacajnu minutazu,barem u manjim utakmicama,posebno ako ne dovedemo nikog kao zamjenu Kissu.Ali,eto,njegova odluka.
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

pa e, pretpostavljao sam da ne moze da ide tek tako, ali sta znam, mislio sam da je mozda kao u fudbalu, ako se chitava porodica preseli onda moze i maloljetni igrac koji josh nije potpisao profesionalni ugovor.
    Postoji nesto slicno. Npr, igrac odluci da batali sa vaterpolom. Iako ima vazeci ugovor, ako ostavi vaterpolo ugovor mu se raskida. Medjutim, vec poslje godinu dana moze da se vrati vaterpolu i zaigra za koga hoce.
    Sva slicnost sa slucajem Vukic (Primorac) - Vukic (USA)- Vukic (Budva)... je slucajna.
    Zato mi je i nekako logicno da maximalna kazna za igraca moze da bude godinu dana. Objektivno, mali Mandic za tu godinu nece zaigrat u 1. tim Partizana pa mi i nije nerealno da se odluci da pauzira...

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    Zaljubljen je u Partizan i Srbiju,i svi argumenti protiv mu ne znace nista.
    Nikome ne pada na pamet da od njega pravi crnogorskog patriotu. Ali dje je ljubav prema klubu ili makar zahvalnost za dobijenu sansu ove sezone? I to pored kakvih igraca!! Zahvalnost za ulaganje?

Ima pravo na izbor kao i svako drugi.Inace je dobar momak i cisto sumnjam da ce htjet da se inati sa Primorcem.Ali,cim bude mogao otice u Beograd,i to je to...
    Mali nije lud i sigurno sve sto radi - radi onako kako mu iz Partizana kazu. Za njega je mnogo lakse da sada ode, nego recimo za 2 godine...

A mislim da je vec ove sezone mogao da ima nimalo beznacajnu minutazu,barem u manjim utakmicama,posebno ako ne dovedemo nikog kao zamjenu Kissu.Ali,eto,njegova odluka.
    Ponavljam, mali bi za 3 godine igrao u prvih 7 Primorca i crnogorske reprezentacije.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

zna li se oce li biti prenosa utakmica iz nisha ??

a ja ne znam sto se sad digla prasina oko malog mandica, pa znali su svi da ce ovako bit ima godina dana.
    A najbolji je taj poziv pera malom da dodje na okuplljanje.. klasicni alibi potez :P

P.S. Dvije bombe koje sam cuo u neformalnom razgovoru sa clanom jadrana
    Hinic i Muslim u Jadranu.... No comment
    Please alowe me to introduce myself.......

big giant head Guest

za prenose nigdje nista nisam procitao, osim ovoga saopstenja:

Saopštenje TV ARENA SPORT
    Obaveštavamo vas da je strogo zabranjen ulaz na plivalište bilo kojoj televizijskoj ekipi osim Arene Sport, koja ima ekskluzivno pravo snimanja utakmica “FINA vaterpolo Svetske lige Super finala Niš 2010“.

U skladu sa međunarodnim standardima, Arena Sport je otvorena da izađe u susret puštanjem signala za sve zainteresovane medije do 3 minuta snimanja ili preuzimanjem materijala preko FTP servera, u istoj dužini trajanja.

S poštovanjem,

ARENA SPORT
    da li to znaci da ce biti prenosa na areni, ne znam.

uf, hinic i muslim. odakle jadranu pare za njih? tesko, realno.

edit: da nisam lijen, vec bi i prije posta pronasao na sajtu arene ovo: Niš će u periodu od 13. do 18. jula biti domaćin finalnog turnira Svetske lige, a Arena Sport će, na zadovoljstvo svojih gledalaca, svakog dana ekskluzivno prenositi najmanje dve utakmice.
    Last edited by big giant head; 12-07-10 at 10:31.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.tvarenasport.com/channel

jedino protiv kine nece biti prenosa,a protiv spanaca i SAD hoce

Page 257 of 942 FirstFirst ... 157207247253254255256257258259260261267307357757 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)