View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 256 of 942 FirstFirst ... 156206246252253254255256257258259260266306356756 ... LastLast
Results 6,376 to 6,400 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Neka vam je srecno pojacanje novljani. Jedva cekam prvu tekmu protiv vas Evo izgleda da i Premusa dovodite, ipak bez beka, mislim da ne mozete nista znacajno napravit.

big giant head Guest

pa realno, jadran ne moze nesto znacajno napravit ni u kojoj kombinaciji. mogu mozda nekoga uhvatiti na spavanju, napraviti neko iznenadjenje, ali sto se trofeja tice, nema sanse.
    ja bi radio vidjeo tog mladog rijecanina nego premusa, ali dobro. iako ni premus nije losh igrac, pogotovo za ovakav jadran koji nece imati previse ambicija..

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Iz Arene:

Premus blizu Skvera

PODGORICA–
    Jadran je ostao bez devet igrača, ali Novljani polako slažu kockice. Lideri u narednoj sezoni biće tri vaterpolo reprezentativca:Vladimir
    Gojković, Nikola Janović i Miloš Šćepanović, koji neće ostati usamljeni. Uprava Novljana, na čelu sa predsjednikom dr Đurom Marićem,
    zasukala je rukave. Jadran je dogovorio saradnju sa nekadašnjim članom katara Đorđem Filipovićem, Damir Crepulja iz Primorca je novo značajno pojačanje, kao i bek Vojvodine – Uroš Kalinić. Novljani su pri kraju razgovora i sa reprezentativcem Srbije Petrom Filipovićem. Senzacija i značajno pojačanjemogao bi da bude do ove sezone članšampiona Evrope Pro Reka, Danijel Premuš, koji je do odlaska u Italiju bio standardan u ekipi sa Škvera. - Ostali smo bez devet igrača, a shodno mogućnostima i vremenom Jadranće pokušati da unarednoj sezoni bude što konkurentniji rival – rekao je dr Marić. – Ono što možemo da obećamo je kvalitetan rad i to da će šansu dobiti omladinci, koji će biti priključeni prvoj ekipi. – Ponosni smo što smo iznjedrili velike asove, dva najplaćenija igračana svijetu, zadovoljni smo zbog toga što za naše prvotimce interesovanje pokazivali svi veliki evropski klubovi, a mi ćemo se potruditi da i dalje stvaramo asove.

Primorac trazi centra

Kotor - Dok su vaterpolisti Primorca na odmoru direktor kluba Dragan Samardžić ima dosta posla u kompletiranju sastava za narednu takmičarsku sezonu.
    Za sada najvažnije pitanje da li će centar Boris Pavlović nastaviti karijeru u Primorcu ili će na njegovo mjesto uskočiti mladi Miloš Vukićević koji je minule sezone igrao za Vojvodinu, a nalazi se na širem spisku kandidata za reprezentaciju CrneGore. Ovihdana Vukićević zajedno sa Čučkovićem i Klikovcem vježba u Igalu po posebnom programu. Isto tako odlaskom kiša u Vašaš i Crepulje u Jadran u Primorcu traže rješenje za ljevorukog napadača i u
    tom kontekstu održavaju se kontakti sa potencijalnim kandidatima. Inače, povodom visokog priznanja dodijeljivanja državne nagrade
    “13.jul” koja će biti uručena 12. jula u Primorcu planiraju da tim povodom na renoviranom ljetnjem bazenu prirede veče za prijatelje na kojembi
    uz slavlje za državnu nagradu bila promovisana i ekipa za narednu sezonu.

9 igraca je napustilo jadran? Vjerovatno da onda idu Percinic, Elez i Bebic... Pojacanja koja jadran dovodi su mladi i perspektivni igraci...

Zadnja info koju ja imam je da Milic zavrsava karijeru. Dakle 5-i igrac koji nas napusta...
    Last edited by cattaro; 08-07-10 at 15:59.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

P r i m o r a c

big giant head Guest

pa e, to je klasicni pero. kao i manojlovic ranije, hoce da on bude sve.

sto se tice pojacanja, odlicno za filipovica i kalinica, mada sam se nadao da ce uzeti vapenskog. dobro je sto uzimaju mlade igrace, samo sto su to mogli raditi i ranije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    Neka vam je srecno pojacanje novljani. Jedva cekam prvu tekmu protiv vas Evo izgleda da i Premusa dovodite, ipak bez beka, mislim da ne mozete nista znacajno napravit.
    možda će igrat mrtvu zonu cijelu utakmicu

vrlić ne spominje jadrana nego rusiju u SN-u, a baraču isteko ugovor u primorju i htjeli ga se odreć, a sad je neka zavrzlama oće li ili neće produžit s primorjem. navodno, kako sam sebe promovira, ima 2 ponude, jednu iz italije 1 iz hrvatske.

jug dogovorio suradnju s mornarom, tamo odlaze 3 jugaša bijač, benić i bautović na posudbu 2 godine, a navodno će u juga doć jedan igrač mornara, sad se ne mogu sjetit koji. izgleda da jug neće nikoga dovodit umjesto boškovića, tj. bilo bi dobro da barem sutić dođe...
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bomba dana koju upravo cuh da Damir Crepulja jos nije potpisao pravi ugovor sa Jadranom, nego predugovor i da je ustvari na dvomjesecnoj probi, hahahahahaha, na sta je covjek spao, da sa 30 godina i 10 godina vaterpolo staza mora da ide na probu. Jedno veliko ohrabrenje, BORIS PAVLOVIC produzuje ugovor sa nama, valjda dolazi sledece sedmice da potpise, a i Milic jos jednu sezonu kapiten ))))

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Crepulja ima 26 godina... Stvarno je to dno, shush predugovor!?
    Ostanak Pavlovica i Milica vec mijenja cijelu sliku. Nisam odusevljen, ali bolje i to nego nista.
    P r i m o r a c

big giant head Guest

nisam siguran za to za crepulju, ja sam chuo da su potpisali jednogodisnji ugovor. mada, ko zna. sumnjam da bi pristao na tako nesto, 2 mjeseca probe..

big giant head Guest

kunac potpisao za ferencvaros.
    nadao sam se da ce mozda u jadran, ali realno, vjerovatno jadran i nema para za njega

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ono sto sinoc cusmo je da je Crepulja potpisao ugovor, ali tako da u slucaju nediscipline moze bit' raskinut na njegovu stetu u bilo kom momentu. Odlican potez jadranove Uprave...
    Waterpolodevelopment pise da je Premus otisao u Primorje, sto mi nema logike sobzirom da su vec Paskvalina doveli.
    Kunac je kvalitetan igrac i veliki borac, cudi me da nije u jadran otisao...
    I dalje je najinteresantnije pitanje dje ce Franjo Udovicic
    Xavier Garcia je navodno dobio ponudu od Recca (Primorja) koju Primorac nije mogao ispratit... Steta, to je rijedak primjer extra ljevaka kog bismo mogli dovest ovog prelaznog roka. Mada treba malo procesljat Madjarsku, mozda tamo ima stogod kvalitetno...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Ono sto sinoc cusmo je da je Crepulja potpisao ugovor, ali tako da u slucaju nediscipline moze bit' raskinut na njegovu stetu u bilo kom momentu. Odlican potez jadranove Uprave...
    Waterpolodevelopment pise da je Premus otisao u Primorje, sto mi nema logike sobzirom da su vec Paskvalina doveli.
    Kunac je kvalitetan igrac i veliki borac, cudi me da nije u jadran otisao...
    I dalje je najinteresantnije pitanje dje ce Franjo Udovicic
    Xavier Garcia je navodno dobio ponudu od Recca (Primorja) koju Primorac nije mogao ispratit... Steta, to je rijedak primjer extra ljevaka kog bismo mogli dovest ovog prelaznog roka. Mada treba malo procesljat Madjarsku, mozda tamo ima stogod kvalitetno...
    ja sam se nadao da ce novcem od prodaje ivovica dovesti njega, ali eto, izgleda nista, a nista ni od djurove ostavke kako mi se cini, ipak je to bila medijska sprdnja.

izjava crepulje za Vijesti:
    Prezadovoljan sam što sam postao član Jadrana. Ljudi iz kluba su me sjajno primili, veoma sam zadovoljan i finansijama, i vjerujem da ćemo imati dobar tim u narednoj sezoni - rekao je Crepulja
    Last edited by Fidimose; 09-07-10 at 10:39.
    <--- leuk

big giant head Guest

ja i dalje mislim da ce vanja, ako partizan stvarno nema para za njega, otici u barcelonetu. mada, kako su madjari krenuli, ne bi me chudilo da i on ode u neki vasas/ferencvaros.
    i slazem se, chudi me da nasi klubovi nisu malo vise paznje posvetili madjarskoj. tako se uvijek moze iskopati odlican igrac, vjerovatno za manje pare nego sto bi neki nasi trazili

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

BGH, bolje da si napisao da je Boris dogovorio sve sa Primorcem, ekskluzivnije je, ovako ti je tekst bajat

big giant head Guest

jao, vjeruj mi da zadnjih dana jedva stizem ista. ne toliko pisat vijesti na sajt, nego ispratit sve to [ne samo u vezi vaterpola, naravno, nego i neke druge obaveze]. pa mi se desava da objavim stvari sa 3 dana zakasnjenja.
    to za pavlovica sam htjeo jutros stavit, ali prvo mi nesto iskrslo, pa posle zaboravio :smajli_koji_se_stidi:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    jao, vjeruj mi da zadnjih dana jedva stizem ista. ne toliko pisat vijesti na sajt, nego ispratit sve to [ne samo u vezi vaterpola, naravno, nego i neke druge obaveze]. pa mi se desava da objavim stvari sa 3 dana zakasnjenja.
    to za pavlovica sam htjeo jutros stavit, ali prvo mi nesto iskrslo, pa posle zaboravio :smajli_koji_se_stidi:
    To, sad imas i ekskluzivu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja mislim da si malo pozurio za Setku, jer mu je ponudjen ugovor, ali jos vaga

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Meni se svidja nacin na koji BGH objavljuje vijesti na svom sajtu.
    A za Setku su pozurile danasnje Vijesti i Arena...
    PERPER, ako je tacna ona suma koju su ponudili Setki mislim da je to cifra koju on mora prihvatit...tesko da ce idje drugo vise dobit'.

Lickaju ljetnji bazen, spremaju se govornici...drago mi je sto ce manifestacija povodom dodjele 13-ojulske nagrade protec' bez mene.
    Nek se jebu poltroni kotorski, nadam se da ce Maju izvizdat kao i zadnji put!!
    Trebali bi medju govornike stavit' i bracu Adzice, Avramovica i Peura Porobica, da ugodjaj bude kompletan. FUJ!!!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

http://www.waterpolodevelopmentworld...io.php?id=5423

Xavi Garcia, mancino del Barceloneta, ci ha rilasciato alcune dichiarazioni: "Sono stato contattato da moltissimi club per la prossima stagione. Non voglio ancora fare nomi, ma posso dire che mi cercano in tre paesi differenti, e tra questi c'č anche l'Italia. Quali sono i club italiani che mi cercano? Ripeto, preferisco non fare nomi; perň dico che sono club di primissimo livello. Il mio futuro potrebbe anche non essere in Italia- ha continuato lo spagnolo - visto che ci sono anche altri club europei che vorrebbero portarmi nelle loro societŕ; quindi, vedremo quale sarŕ l'offerta piů interessante

Po ovome, najbolja ponuda odlucuje...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    http://www.waterpolodevelopmentworld...io.php?id=5423

Xavi Garcia, mancino del Barceloneta, ci ha rilasciato alcune dichiarazioni: "Sono stato contattato da moltissimi club per la prossima stagione. Non voglio ancora fare nomi, ma posso dire che mi cercano in tre paesi differenti, e tra questi c'č anche l'Italia. Quali sono i club italiani che mi cercano? Ripeto, preferisco non fare nomi; perň dico che sono club di primissimo livello. Il mio futuro potrebbe anche non essere in Italia- ha continuato lo spagnolo - visto che ci sono anche altri club europei che vorrebbero portarmi nelle loro societŕ; quindi, vedremo quale sarŕ l'offerta piů interessante

Po ovome, najbolja ponuda odlucuje...
    Sto se nas tice odluceno je da je preskup

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Par crtica koje je grijeh ne pomenuti:
    - Peuro Porobic prisustvovao koktelu u srpskoj ambasadi povodom posjete Borisa Tadica. Da li su u pitanju privatni razlozi (teeeesko) ili je Peuro (opet!!) predstavljao Savez...Peurov show se nastavlja. No trajace do prvog debakla, onda ce otic' ce u Rusiju na par mjeseci...
    - Peuro Porobic (ovo je kotorska cakula i izvinjavam se ako je izmisljotina) je iz reprezentacija sklonio 2 trenera - Macica i Vica. Ne znam kome je dato '95/'96 godiste...
    - Prilikom posjete Herceg Novom Tadic sa domacinima pricao i o jadranu. Da nece novljani od naredne sezone bit' srpski drzavni projekat? :blah: Mozda im to vrati publiku... Sto mu novljani ne pomenuse otimanje Prlainovica od strane njegovog (Tadicevog) voljenog kluba
    - mladje kategorije Cattara pocele sa treninzima na LJETNJEM bazenu u Kotor. Sobzirom da lani nisu mogli (ljetnjem bazenu gazduje Primorac), ovo je dokaz normalizacije odnosa sa Primorcem. Na zalost svih onih pljuvaca kotorskih koji u Cattaru vide nekakvo zlo... Dok nase klince trenira diskutabilan (u najmanju ruku) trenerski kadar, Cattarove treninge vode S. Vicevic i Uskokovic...
    P r i m o r a c

big giant head Guest

da, tadic je juce rekao '...bla bla bla, finansijski problemi jadrana...bla bla bla... mozda postoje srpske firme koje bi mogle da uloze u njega... bla bla'
    no, vise se uchinilo kao neka prica uz kafu, nego kao bilo sta ozbiljno.

elem, mozda uskoro napravim razgovor sa perom, za sajt. kazem mozda, ne znam da li ce se i ostvariti, ocu li imati vremena prije njihovog odlaska u nis [ako ne, bice nesto posle svjetske lige skoro sigurno]. ako imate kakve ideje za pitanja, slobodno napisite [dok god je u granicama vaspitanog, jelte].

Thanks Thanks Given 
    44
    Thanks Thanks Received 
    96
    Thanked in
    57 Posts

podrzavam tu inicijativu za pitanja

onda mozes Peru da postavis pitanje:

G. Porobic, crnogorsku javnost interesuje da li ...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    elem, mozda uskoro napravim razgovor sa perom, za sajt. kazem mozda, ne znam da li ce se i ostvariti, ocu li imati vremena prije njihovog odlaska u nis [ako ne, bice nesto posle svjetske lige skoro sigurno]. ako imate kakve ideje za pitanja, slobodno napisite [dok god je u granicama vaspitanog, jelte].

E jbg onda...

Salu na stranu, imam nekih pitanja, nisu bezobrazna, ali sam siguran da ti nece dati precizne odgovore.
    Npr:
    1. Osim selektorske, koja mu je jos funkcija u crnogorskom vaterpolu?
    2. Da li je svjestan da je dio vaterpolo javnosti postao ravnodusan prema rezultatima reprezentacije iako tako nije bilo nakon dobijanja drzave?
    3. Kada ce preuzeti Budvu i kome smeta (neka imenuje) njegov povratak u neki crnogorski klub?
    4. Ko u VPSCG odlucuje o selektorima mladjih reprezentativnih kategorija?
    5. Misli li da u losim odnosima medju (crnogorskim) klubovima ima i njegove krivice?
    6. Da li prati rad mladjih kategorija?
    7. Da li i dalje misli isto o strancima, sobzirom na cinjenicu da su iz jadrana u inostranstvo otisla 4 igraca (na njihovo mjesto dolaze vjarovatno stranci) i da Cattaro vjerovatno nece imat seniorsku ekipu bas zato sto nema igrace iz svoje skole?

Evo...iz glave.
    Puno mi ga pozdravi , idem na brod tacno pred burno vaterpolo ljeto (12-og), pa za dodatne kritike necu imat vremena.

P.S.
    Namjerno ti ispisah ovo odje (a ne na PM), pa ako neko ima nesto da dopuni...
    P r i m o r a c

big giant head Guest

hvala, sve cu to pitat. da li ce mi i kako odgovorit, vidjecemo.
    inace, bice definitivno posle svjetske lige, jer sutra ujutro putuju

Page 256 of 942 FirstFirst ... 156206246252253254255256257258259260266306356756 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)