Page 288 of 321 FirstFirst ... 188238278284285286287288289290291292298 ... LastLast
Results 7,176 to 7,200 of 8018

Thread: Iz raznih novina

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

hhahahahha e greote Ako ti neko rece "ova ti je ta ka Njegoseva" nemoj poceti da se predstavljas Petar Petrović, ili da igras lopte "kao Maradona" ti se odma predstavljas kao Dijego
    Zbilja treba biti narocito dovitljiv i informisan pa znati da je Dusko Marković sef DB, a posto je istina to sto pises daj nam neku tako ociglednu referencu kao za Duska ili da ocekujemo da znas da je i Milo Djukanovic premijer.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    a posto je istina to sto pises
    Chek,sad ispade da je istina ovo shto pishem?Pa chemu sva pricha onda?
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Ja ne tvrdim da sam u pravu,na kraju krajeva,i ja mogu da dobijem pogreshnu informaciju.Ipak,dok mi neko to na ubjedljiv nacin ne demantuje,ja vjerujem izvoru koji mi je dao.Nemam nikakvog razloga da u taj izvor sumnjam.
    Zar Vi mislite da ozbiljni ljudi trce da 'demantuju' svakakvu serviranu nebulozu dokonih?
    Postoje gluposti, insinuacije, i besmislene konstrukcije na svakoj strani..i treba sve to demantovati inace je tako?
    Nemojte..

Medjutim,moderator ni ne pokushava da tu informaciju ubjedljivo demantuje,vec se sluzhi insinuacijama o mom licnom zhivotu i akademskim dostignucima da bi mene kao forumasha pokushao diskreditovati.
    Izvinjavam seg. Hariju, ali kako sam i ja svedok...

Znas li ti uopste ko je Kusovac i dje je radio ili kao svi beogradski djaci samo znaju ponavljati price "ovaj je stari sluzbenik DB"
    Ovo nije direktno Vamma upuceno nego poredjenje sa bg djacima.
    Sad optuzujete g. Harija da spominje vash "lichni" zivot sa ovim i chak Vase akademsko dostignuce..
    Pretjerujete bash..

Shto se tiche Kusovca,to je svakako tacno,ja samo kazhem,po treci put,da ga po mom mishljenju,aspekt karijere koji sam pomenuo ne kvalifikuje pozitivno da bude urednik najvazhnijeg drzhavnog shtampanog medija.A u njegovu novinarsku strucnost i kvalitet ja nemam nikakvog razloga da sumnjam.Niti aspekt njegove karijere koji sam pomenuo smatram negativnim u cjelini,vec samo negativnim za njegov sadasnji angazhman.

Molim lijepo.
    Vi ste projektovali aspekt karijere g. Kusovca na tome sto ga poznajete lichno, zato sto nije demantovao gluposti o njemu, i te gluposti su definitivan aspekt diskvalifikacije? A ostatak mi nije jasan, jes kvalitetan, nije ni aspekt karijere u cjelini negativan ali...
    Pokusavam shvatiti ali mi ne ide...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Thumbs down

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Treba od malena djecu uciti da jaci kaci.
    :hammer: :hammer:
    Ova Podjeba je rupa bez dna. Zalosnija je nego RTS s kraja devedesetih.
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Chek,sad ispade da je istina ovo shto pishem?Pa chemu sva pricha onda?
    hahahhahaa zamoli nekoga da ti prevede pisanje ipak
    Medjutim,moderator ni ne pokushava da tu informaciju ubjedljivo demantuje,vec se sluzhi insinuacijama o mom licnom zhivotu i akademskim dostignucima da bi mene kao forumasha i davaoca informacije pokushao diskreditovati.
    hahhahah Ne laskaj sebi jer me tvoj privatni zivot i akademska dostignuca interesuju taman kao i lanjski snijeg. Valjda kad nesto napises treba da stojis iza toga i dokazes istinu, a ne sad da te neko dokazuje da si ti to onako "iz malog prsta"
    Reci nam znas li ti sve sluzbenike DB ili samo one koji po novina rade

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by Viscount View Post
    Ova Podjeba je rupa bez dna. Zalosnija je nego RTS s kraja devedesetih.

Tu su negdje...a mislio sam da su ta vremena odavno za nama.
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Zar Vi mislite da ozbiljni ljudi trce da 'demantuju' svakakvu serviranu nebulozu dokonih?
    A zashto je to svakakva servirana nebuloza dokonih?

Quote Originally Posted by maja
    Postoje gluposti, insinuacije, i besmislene konstrukcije na svakoj strani..i treba sve to demantovati inace je tako?
    Nemojte..
    A zashto je to besmislena konstrukcija i insinuacija?Inache,insinuacija obicno podrazumijeva neshto negativno,ovdje to nije slucaj.Posao u DB je posao kao i svaki drugi.

Ovo nije direktno Vamma upuceno nego poredjenje sa bg djacima.
    Ako je bilo samo u funkciji poredjenja,onda prihvatam objasnjenje i izvinjavam se Hariju.

Vi ste projektovali aspekt karijere g. Kusovca na tome sto ga poznajete lichno, zato sto nije demantovao gluposti o njemu, i te gluposti su definitivan aspekt diskvalifikacije? A ostatak mi nije jasan, jes kvalitetan, nije ni aspekt karijere u cjelini negativan ali...
    Pohusavam shvatiti ali mi ne ide...
    Ja samo kazhem da,ukoliko je ova informacija tacna(a ja smatram da jeste,jer je dobijena iz izvora kojeg smatram kredibilnim i niko je nije demantovao,plus shto subjekta informacije poznajem),ona predstavlja negativnu preporuku za posao koji pomenuti gospodin trenutno obavlja.I iskljucivo za to,ni za shta drugo.Da bih to naglasio,napisao sam i ovaj dodatak koji niste razumjeli.Nadam se da je sada sve objasnjeno.

Molim lepo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hahahhahaa zamoli nekoga da ti prevede pisanje ipak
    Samo postavih pitanje na osnovu tvoje izjave,nishta drugo.A poshto je ostatak teksta bio o Maradoni,ako hocesh o njemu raspravu,imamo forum Svjetsko prvenstvo za to.

Quote Originally Posted by hari krisna
    hahhahah Ne laskaj sebi jer me tvoj privatni zivot i akademska dostignuca interesuju taman kao i lanjski snijeg.
    Super,onda ih vishe nemoj pominjati.

Quote Originally Posted by hari krisna
    Reci nam znas li ti sve sluzbenike DB ili samo one koji po novina rade
    Vidim ja da ti nekako sluzhbenike DB mnogo negativno dozhivljavash.I to je posao kao i svaki drugi,shtavishe,neophodan je u svakoj drzhavi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

6 Votes

Izvor: Vijesti
    Ako već nije, vrijeme je da premijer počne da izučava fenomen iz poznih godina vladavine kralja Nikole I Petrovića. Mogao bi tu pronaći odgovor na pitanje zašto je mlada kraljevina, a sa njom i crnogorska država, izbrisana sa mape, a ako bi otišao korak dalje vjerovatno bi našao i objašnjenje zašto veliki dio ondašnje Crne Gore ne samo da nije žalio za njom, nego je poletno učestvovao u njenom slomu. Neće biti samo zato što su ih beogradski agenti potkupljivali novcem i položajima, a srpska vojska odmah uvela strahovladu. Moglo bi se tu pronaći još nešto – revolt! Revolt iznikao iz kraljevog apsolutizma i bolesnog ambijenta u kojem su jedino kralj i njemu lojalni dvorjani, serdari i vojvode mogli da tu državu doživljavaju svojom, bez rezerve. Jer, samo su oni, zajedno sa svojim najbližim, imali pravo na rad i zaradu. Ostali su imali “pravo” na rad i nadu da će uspjeti da vrate zelenaške kamate vojvodama. I da ponizno saginju glavu ukoliko nijesu htjeli rizikovati svoj i živote svoje familije, progonstvo ili, u najboljem slučaju, glad i životarenje.
    Danas je pitanje ko, osim gospodara, ovovremenih lojalnih dvorjana, vojvoda, zelenaša, poslušnih ubojitih perjanika i beskičmenjaka sa akademskim titulama, ovakvu Crnu Goru doživljava kao svoju, bez rezerve? Da li se u “modernoj” Crnoj Gori ljepše osjećaju narkobosovi ili profesori? Je li ona obećana zemlja za vrhunske studente, ljekare i naučnike, ili za uličare, siledžije i batinaše? Je li Crna Gora meka za preduzetnike koje ne maltretira državni aparat ako neće da pomažu gospodaru, ili za beskrupulozne špekulante i nezasite parazite koji isisavaju i upropaštavaju sve što je vrijedjelo? Kome je udobno u krilu otadžbine – njenim građanima koji neće da ćute, ili udvoricama poniznim pred gospodarom i oholim prema slabijima od sebe?
    Makar na zadnje pitanje je poznat odgovor. Ne samo što ih ubijaju, prebijaju i maltretiraju, nego su počeli da ih gađaju gdje su najosjetljiviji – u djecu! Poruka mahnitih udaraca po licu djeteta poslata je svim roditeljima u Crnoj Gori koji misle da znaju kako njihova domovina može postati zemlja zakona i prosperiteta. Ako je neko zaista poslao siledžije da “igraju basket”, htio je samo jedno – da posije strah i pokoleba “nepodobne”. Čak i da ih niko nije poslao, posljedica je ista, a njen izvor je na vrhu piramide.
    Da nije tako, država ne bi štitila i puštala iz zatvora kriminalce i narkodilere prije nego što odsluže i jednu trećinu kazne, ne bi ostala skrštenih ruku kada “nepoznata lica” ucjenjuju aktiviste civilnog društva, ne bi dozvolila da ostanu “nepoznati” naručioci ubistva ili pokušaja ubistava novinara, pisaca i policijskih inspektora, ne bi izmišljala batinaše direktora “Vijesti” skrivajući one koji su te noći vitlali šipkama i one koji su ih poslali, ne bi sa nekoliko stotina eura osudila šamaranje poslanika u crnogorskoj Skupštini… Na kraju, da nije tako, gospodar ne bi sebi dozvolio da sve to suštinski otćuti. A da više voli da ćuti dok sređuje kuću, do sada bi makar nekoliko puta smijenio policijske šefove. Ništa od toga nije uradio, a nije ni ćutao, nego je slao poruke koje dresirani razumiju kao juriš na “neprijatelje”.
    Zbog toga je izvor zamućene crnogorske rijeke kod gospodara. Ako je naučila lekciju s početka 20. vijeka, ona više neće presušiti, vratiće sebi smaragdnu boju koliko god neko na izvoru pokušavao da je uguši blatom, a gospodaru ostaje možda još neka šansa da u udžbenike istorije uđe kao obnovitelj, ili kao još jedan u nizu rušitelja.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Pa niste bash pojasnili puno... Evo ja bih na Vasem mjestu lichno pitala g. Kusovca da li je to tacno ili nije i to bi sve pojasnilo. Ne bih pisala o tome na forumu ako vec imam priliku da chujem demant za tako nesto direktno od "poznanika" o kojem je rijech. Ovako i nije bash fer.. tj bash djeluje onako...znate vec.

Hvala Lepo

p.s. Evo g. Djukanovic treba da bude i otac tudjoj djeci i da ih seta po zabavnom parku, da igra basket s njima itd..jer to Kralj Nikola nije radio i zbog toga je CG kao drzava izgubljena. Dodati i foto radi upechatljivijeg izlaganja...i sve super.
    Zlatna li je EU...
    Last edited by Maja; 30-06-10 at 15:15.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa niste bash pojasnili puno... Evo ja bih na Vasem mjestu lichno pitala g. Kusovca da li je to tacno ili nije i to bi sve pojasnilo. Ne bih pisala o tome na forumu ako vec imam priliku da chujem demant za tako nesto direktno od "poznanika" o kojem je rijech. Ovako i nije bash fer.. tj bash djeluje onako...znate vec.

Hvala Lepo
    Ja ne smatram to njegovom licnom osobinom,vec dijelom njegove karijere.Kad su u pitanju licne osobine,i postupci na nivou licnih odnosa,u potpunosti se slazhem sa Vama.Medjutim,ovdje je u pitanju chisto karijerni aspekt.

I kao shto vec pomenuh,takve vrste poslovnih angazhmana smatram jednakim sa svim drugim.Prema tome,ovo nije ogovaranje(licni plan),vec rasprava o potezima u karijeri(poslovni plan).Jel sada josh malo jasnije?

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ja ne smatram to njegovom licnom osobinom,vec dijelom njegove karijere.Kad su u pitanju licne osobine,i postupci na nivou licnih odnosa,u potpunosti se slazhem sa Vama.Medjutim,ovdje je u pitanju chisto karijerni aspekt.

I kao shto vec pomenuh,takve vrste poslovnih angazhmana smatram jednakim sa svim drugim.Prema tome,ovo nije ogovaranje(licni plan),vec rasprava o potezima u karijeri(poslovni plan).Jel sada josh malo jasnije?
    Ni sad niste jasni...
    Sta Vama konkretno smeta?
    Niste sigurni u taj dio karijere g. Kusovca, ali sa sigurnoscu smatrate da je dovoljna sumnja i s tim je sve procijenjeno?
    Chudno...

Hvala Lepo

p.s. Moja sekretarica je pukovnik DB i radi kao sekretarca - savrseno. Meni ne smeta.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Super,onda ih vishe nemoj pominjati.
    Sad se vec pitam da li ti tako pises zbog vrućine ili neceg drugog kao na primjer da malo obrnes sto si neodmjereno upao u koliziju sa istinom Od izjave "stari SDB" ispade "ukoliko je ova informacija tacna.." Dakle nesto susnulo.
    Daj citiraj dje ja to pominjem tvoju privatnost jer to ponavljas i poslije toga sto ti se sve nacrtano. Ne samo tebi vec nikom zivom ne pominjem privatni zivot i ovdje se diskutuje iskljucivo o onom sto neko napise pa cak i kad neko slaze.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ja mislim da je samo vrucina u pitanju.
    Da se malo osvezimo pa...
    hahahaha

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ni sad niste jasni...
    Sta Vama konkretno smeta?
    Niste sigurni u taj dio karijere g. Kusovca, ali sa sigurnoscu smatrate da je dovoljna sumnja i s tim je sve procijenjeno?
    Chudno...
    Karijera u obavjeshtajnoj agenciji,po mom mishljenju,nije kompatibilna sa karijerom u drzhavnom mediju u drzhavi koja sebe smatra demokratskom i slobodnom.Ovo iz razloga,shto posao u obavjeshtajnim agencijama dovodi do posjedovanja informacija osjetljive prirode koje se kasnije mogu iskoristiti za diskreditaciju/blacenje,istinito ili lazhno,pojedinaca i institucija a za racun drzhave,ili izvrshne vlasti te drzhave.

Da pojasnim do kraja,ja ne kazhem da to Kusovac radi,ja kazhem da mozhe.Medjutim,sama mogucnost je,po mom mishljenju dovoljna da ga preporuci da ne obavlja posao glavnog urednika.

Quote Originally Posted by Maja
    p.s. Moja sekretarica je pukovnik DB i radi kao sekretarca - savrseno. Meni ne smeta.
    Svaka joj chast.Kao shto vec rekoh-ne vidim nishta negativno u radu za obavjeshtajnu sluzhbu,dok god ne postoji mogucnost zloupotrebe tog(ili bilo kog drugog) rada.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sad se vec pitam da li ti tako pises zbog vrućine ili neceg drugog kao na primjer da malo obrnes sto si neodmjereno upao u koliziju sa istinom Od izjave "stari SDB" ispade "ukoliko je ova informacija tacna.." Dakle nesto susnulo.
    Daj citiraj dje ja to pominjem tvoju privatnost jer to ponavljas i poslije toga sto ti se sve nacrtano. Ne samo tebi vec nikom zivom ne pominjem privatni zivot i ovdje se diskutuje iskljucivo o onom sto neko napise pa cak i kad neko slaze.
    Imash izvinjenje u postu upucenom Maji shto se tiche drugog dijela teksta.

Pa,rijetke su stvari u koje smo 100% sigurni.Ja sam vishe puta dao izjavu(ne na ovom forumu) da cu da idem na more u nedelju,jer to i namjeravam,ali to ne znaci da cu se u nedelju naci na plazhi ako me sjutra,od vrucine ili neceg drugog,udari infarkt.Sve se mora uzeti sa razlicitim nivoima rezerve,shto nas ipak ne sprecava da o istom slobodno komuniciramo.Pogotovo shto je,opet ponavljam,u pitanju poslovni,a ne licni aspekt.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Karijera u obavjeshtajnoj agenciji,po mom mishljenju,nije kompatibilna sa karijerom u drzhavnom mediju u drzhavi koja sebe smatra demokratskom i slobodnom.Ovo iz razloga,shto posao u obavjeshtajnim agencijama dovodi do posjedovanja informacija osjetljive prirode koje se kasnije mogu iskoristiti za diskreditaciju/blacenje,istinito ili lazhno,pojedinaca i institucija a za racun drzhave,ili izvrshne vlasti te drzhave.
    Zar Vi mislite da je DB bilo koje drzave potreban jedan list za tako nesto? To su prevazidjene metode i mediji su nesto mnogo kompleksnije od toga sto Vi smatrate da moze uraditi jedan tekst u novinama. Takodje, kao sto i sami znate, reaguju samo ako imaju dokaze za diskreditaciju i to ne moze biti blacenje namjestanjem, vec blacenjem blatom od onog ko se "valjao" u tom svom blatu. Taj ko se "valjao" u svom blatu - nije trebao da to radi i ne bi imao niko mogucnosti da mu ga servira nazad. Tako nekako...

Da pojasnim do kraja,ja ne kazhem da to Kusovac radi,ja kazhem da mozhe.Medjutim,sama mogucnost je,po mom mishljenju dovoljna da ga preporuci da ne obavlja posao glavnog urednika.
    Mozete i Vi da radite za bilo koju sluzbu na svijetu, i to vas chini nesposobnim u startu za bilo koji posao? Ako ste sposobni, mozete, onda Vi to i jeste?

Svaka joj chast.Kao shto vec rekoh-ne vidim nishta negativno u radu za obavjeshtajnu sluzhbu,dok god ne postoji mogucnost zloupotrebe tog(ili bilo kog drugog) rada.
    Za takvu paralelnu karijeru treba imati specifichan profil i meni se ne dopada, ali kao sto rekoh ne smeta mi. To sto mozda scaniira svaki papiric i slichno, ja to vidim kao prof. deformaciju, ali ako je sve u redu, radi dobro ovaj dio posla za koji se kandidovala sa referencama... Meni ne smeta, chak mi je i simpatichno ponekad.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ja sam vishe puta dao izjavu(ne na ovom forumu) da cu da idem na more u nedelju,jer to i namjeravam,ali to ne znaci da cu se u nedelju naci na plazhi ako me sjutra,od vrucine ili neceg drugog,udari infarkt.
    Da Vi ipak ne krecete na more u nedelju, i da ne bi doshlo do ifarkt-a... da se svi sklanjamo s foruma danas.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zar Vi mislite da je DB bilo koje drzave potreban jedan list za tako nesto? To su prevazidjene metode i mediji su nesto mnogo kompleksnije od toga sto Vi smatrate da moze uraditi jedan tekst u novinama. Takodje, kao sto i sami znate, reaguju samo ako imaju dokaze za diskreditaciju i to ne moze biti blacenje namjestanjem, vec blacenjem blatom od onog ko se "valjao" u tom svom blatu. Taj ko se "valjao" u svom blatu - nije trebao da to radi i ne bi imao niko mogucnosti da mu ga servira nazad. Tako nekako...
    Svakako su mediji mnogo kompleksniji,shto ne znaci da se ne mogu upotrijebiti i za tu svrhu.

O kakvom blatu pricamo sad?Sad Vi meni niste jasni

Mozete i Vi da radite za bilo koju sluzbu na svijetu, i to vas chini nesposobnim u startu za bilo koji posao? Ako ste sposobni, mozete, onda Vi to i jeste?
    Ko pomenu bilo koji posao?

Za takvu paralelnu karijeru treba imati specifichan profil i meni se ne dopada, ali kao sto rekoh ne smeta mi. To sto mozda scaniira svaki papiric i slichno, ja to vidim kao prof. deformaciju, ali ako je sve u redu, radi dobro ovaj dio posla za koji se kandidovala sa referencama... Meni ne smeta, chak mi je i simpatichno ponekad.

Hvala Lepo
    Poshto je u pitanju vash licni stav,ja to ne mogu komentarisati.Molim lepo.

Da Vi ipak ne krecete na more u nedelju, i da ne bi doshlo do ifarkt-a... da se svi sklanjamo s foruma danas.
    Izgleda da bi bolje bilo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Imash izvinjenje u postu upucenom Maji shto se tiche drugog dijela teksta.

Pa,rijetke su stvari u koje smo 100% sigurni.Ja sam vishe puta dao izjavu(ne na ovom forumu) da cu da idem na more u nedelju,jer to i namjeravam,ali to ne znaci da cu se u nedelju naci na plazhi ako me sjutra,od vrucine ili neceg drugog,udari infarkt.Sve se mora uzeti sa razlicitim nivoima rezerve,shto nas ipak ne sprecava da o istom slobodno komuniciramo.Pogotovo shto je,opet ponavljam,u pitanju poslovni,a ne licni aspekt.
    Izvinis se pa poslije par minuta opet ponovis, ali nije bitno Tvoj odlazak na more nije bas sto kao tvrdnja poznanika

A Kusovac je stari sluzhbenik SDB-a,ispratio je on to stanje po terenima i oko njih,operativno je on to izanalizirao,ne brinite se nishta
    koje se izmijeni u
    Sad već ne znam sta kazes, a sta ne kazes, sta je istina, a sta nagadjanje samo mi se cini da je nekorektno onako usput izbacivati tvrdnje od kojih ispadne da je sve ka put na mora ako ne bude kise ili infarkta, ali....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Izvinis se pa poslije par minuta opet ponovis, ali nije bitno Tvoj odlazak na more nije bas sto kao tvrdnja poznanika

koje se izmijeni u

Sad već ne znam sta kazes, a sta ne kazes, sta je istina, a sta nagadjanje samo mi se cini da je nekorektno onako usput izbacivati tvrdnje od kojih ispadne da je sve ka put na mora ako ne bude kise ili infarkta, ali....
    E,sad si izbacio iz konteksta i jedan i drugi quote.

Stari sluzhbenik SDB znaci:radio je u obavjeshtajnoj sluzhbi.

Ne znaci da to radi nego da moze znaci upravo to-moguce su zloupotrebe i treba ih sprijeciti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

hahhaha cu izbacio iz konteksta cijelo citirano ali nema veze. Ja na primjer znam da je NSX ustinuo onu Andjeliju Dzoli za... a ti mi dokazi da nije

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Vi ste Berlinski student i Vas treba sprijechiti da radiite u drzavnoj sluzbi jer postoji mogucnost da cete zloupotrijebiti interese CG drzave? Po tome ni 90% Vlade CG sve sa Predsjednikom CG ne bi smjeli da se bave drzavnim poslovima u CG.
    Hahahaha ...vrucina je zaista...
    Definitivno...
    Odoh..Lijep dan svima

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hahhaha cu izbacio iz konteksta cijelo citirano ali nema veze. Ja na primjer znam da je NSX ustinuo onu Andjeliju Dzoli za... a ti mi dokazi da nije
    Bogomi,tu se nema shto dokazivati,svaka njemu chast

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vi ste Berlinski student i Vas treba sprijechiti da radiite u drzavnoj sluzbi jer postoji mogucnost da cete zloupotrijebiti interese CG drzave? Po tome ni 90% Vlade CG sve sa Predsjednikom CG ne bi smjeli da se bave drzavnim poslovima u CG.
    Hahahaha ...vrucina je zaista...
    Definitivno...
    Odoh..Lijep dan svima

Hvala Lepo
    Lose Ste ispratili shto sam napisao,kad se vrucina smanji pogledajte to malo bolje

Page 288 of 321 FirstFirst ... 188238278284285286287288289290291292298 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)