Originally Posted by
Ibn Sinan
Neodarvinisti supokušali ustanoviti jedan primjer za poogodnu mutaciju izvodeći hiljade eksperimenata sa mutacijama. Svi njihovi pokušaji završili su potpunim neuspjehom.Oni su tako pokušali dokazati da su prvi živi organizmi mogli postati slučajno, pod primitivnim zemaljskim uslovima koje je teorija postavila, ali isti neuspjeh pratio je ove eksperimente. Svaki eksperiment koji je nastojao dokazati da bi život mogao nastati slučajno - propao je. Vjerovatnoće dokazuju da čak niti jedan jedini protein, gradivni blok života, nije mogao postati slučajno. A o ćelijama da ne pričamo...
Vidim da te mutacije koristis kao neki dokaz...
Imam onda jedno pitanje...
Zasto je bog dozvolio, da od potpuno zdravih roditelja se rodi degenericno dijete? Sto mu je dijete krivo? Ili su roditelji krivi, pa preko djeteta se kaznjavaju? Ako nas je vec napravio ovako savrsene, kao sto tvrdis, zasto je previdio tu cinjenicu? Zasto postoje mutacije cak i od potpuno dva zdrava roditelja? Bozja greska u stvaranju genetskog koda?
I nemoj mi govorit o radijaciji, o spoljasnjim uslovima, kad toga nije bilo prije nekoliko hiljada godina, dok su uslovi okoline bili zdravi, bez sadasnjih materija koje je donijela industrijska revolucija
Kako gledas na to?
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Bookmarks