Dajte i meni malo toga sto koristite ili mi recite dje nabavljate, da mi zivot bude veseo kao vama pa da vjerujem u ova cuda
sto kaze ona nasa: Blago onom ko rano poludi...zivot mu u veselju prodje!
Weakness of attitude becomes weakness of character.
Ne bih rekao da su bili toliko primitivni. Radili su operacije na otvorenom mozgu prije 7000. godina, poznavali anatomiju dovoljno da bi mumificirali mrtve prije barem 8 000. S' druge strane,nisu koristili točak.![]()
Nego,čitah nešto o Kolijeru.
Nakon što sam pročitao ovaj rad koji si ti postavio i prošarao kroz još par linkova tražeći detaljnije informacije o samom kontaktu Kolijera sa Andromedancima,kako ih on naziva,naišao sam na nešto zanimljivo. Naime,izvjesni Majkl Horn,za kojeg dosad nisam čuo,inače čovjek koji je proučavao priče jednog nešto poznatijeg pojedinca,Billyja Meiera (http://en.wikipedia.org/wiki/Billy_Meier) i stupao sa njim u kontakt,tvrdi da je rad Alexa Colliera (koji se inače zove Ralph Amagran) plagijat i fiktivna razrada Meierovih kontakata sa vanzemaljskom rasom za koju Meier tvrdi da se zovu Pleidianci (Pleiadeans,možda nisam dobro preveo),do čega je došao kroz istraživanje Kolijerovih priča.
http://www.theyfly.com/newsflash5/TH...ER_%20HOAX.htm
Na linku imaš sve o tome. S' druge strane,reklo bi se da je ova Meierova priča nešto potpunija. Izgleda da je on i fotografisao humanoidna bića sa kojima tvrdi da je došao u kontakt. Kao i njihove brodove. I izgleda da je neko i ispitivao te njegove fotografije i došao do zanimljivih zaključaka. Imaš više o tome na ovom sajtu (theyfly.com). Na onoj tvojoj listi ne bi Meiera.
Nastaviću da tražim tačne informacije o prirodi i načinu kontakta između njega i Andromedanaca sjutra,sad idem u krevetac.
P.S. Javio mi se jedan kuriozitet dok sam čitao ovo Kolijerovo predavanje. U momentu kad govori o tome kako su delfini i kitovi poete i pripovjedači,poziva se na Star Trek ; Citat -> If the humans of earth make extinct these species, they will have no standing in the galaxy. (Star Trek).
Što misliš o tome?
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Drago mi je za ovaj link sto si postavio. To cu sjutra da procitam.
Da mnogi od njih koriste lazna imena za istupanje u javnost mi je poznato, donekle razumijem i razloge.
Sto se tice delfina, ne znam koliko to ima smisla. Ali bih volio da im se broj uveca, ne zbog nas koliko zbog njih.
Kad kazem da su bili primitivni to je ironija. A da su koristili mikroskope prije 6000 godina mislim da nisu. Nađi kad se pojavio prvi mikroskop na trziste.
Maje su znali za vanzemaljce, I ove sa Plejada su zvali "oni koji dolaze". Tako datim ljudima nije bilo to strano, ali danasljem covjeku je nezamislivo.
Mi u nasoj galaksiji nismo otkrili koliko sve i kakvih planeta ima, a postoji preko milion galaksija po Plejadama. I ni jedan pametni covjek ti nece reci da je planete zemlja ili Terra kako je zovu, jedina sa uslovima "Inteligentnog" zivota. Sumnjati da tamo neđe na nekoj planeti nema uslova za zivot humanoida ili nekih drugih svjesnih vrsta je cista glupost.
"There's no point in acting all surprised about it. All the planning charts and demolition orders have been on display in your local planning department on Alpha Centauri for fifty of your Earth years, so you've had plenty of time to lodge any formal complaint and it's far too late to start making a fuss about it now."
Nisam mogao da odolim![]()
"autostoperski vodic kroz galaksiju", jedna od boljih knjiga sto sam citao do sada
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Osim što se pominje Galaksija u nazivu knjige nema baš mnogo dodirnih tačaka sa istom.
Mene je samo zanimljivo zašto je učestalost NLO -a od 1947. godine? Nešto mi je uskopovezano sa krajem 2. Svjestskog rata i sa napretkom koji su imali Njemci na polju aerodinamike kao i na motorskom pogonu.
I ja mislim da ima još planeta na kojima je moguć život. Ali misliti da je taj život humanoidan, inteligentan, i da je posjećivao našu planetu prije 6000 godina, to je čista glupost.
Uporedi koliko ima na Zemlji humanoidnih vrsta a koliko je vrsta ikad postojalo. Slično, uporedi koliko je inteligentnih (jedna). Naša inteligencija je posljedica vrlo specifičnih okolnosti. Za putovanje Univerzumom potrebna je tehnologija ali i motivacija. A da su dolazili na Zemlju, i da su se na njoj umjetnički izražavali.. to je već toliko blizu nemogućeg da je smiješno.
Nije ti palo na pamet da je taj spermatozoid zapravo punoglavac? Ili da ne predstavlja ništa? (Taj oblik je toliko jednostavan da ga i dijete od 2 godine može smisliti.) Da izgled Nazca pauka nema veze sa razmnožavanjem neke konkretne vrste? Da "oni koji dolaze" označava neki religijski pojam? Tebi je inteligentni život udaljen ~kvadrilion kilometara od Zemlje logičnije objašnjenje?
★
1 pitanje ?/ sta preciznije govori taj podatak/trend porasta NLO- prijava?? ako je to neki manji procenat, 10-20 onda to i nije bas znacajno..
2 pitanje ?/ mislis li na tehnoloski napredak Njemacke koji je bio pokrenut sa razvijanjem Hitlerove ratne masinerije?? Onda ne bi 47- godina bila zanimljiva vec 43,4,5? , Njemacka je 47-e vjerovatno bila u nezavidnom stanju![]()
.. Nemam podatke, jer nisam previse istrazivao ovu materiju ( layman speaking here ), ali recimo da je za mene potpuno logicno da broj NLO-slucajeva (pri tom mislim na svjedocenja o zanimljivim pojavama na nebu) raste iz dana u dan, uporedo sa razvijanjem tehnologije, i komunikacije (pogotovo uticaj Interneta je ocigledan) .. Lakoca kojom se prenose informacije (bez obzira na njihovu tacnost) u modernom vremenu, sa sobom vuce i lakocu manipulacije, tu je i autosugestija..
Odgovor na br.1
Treba čitati između redova da bi se shvailo. Nadam se da će ti odgovor br.2 objasniti malo bolje...
Odgovor br.2
Mislim na razvitak Njemačke. Ako ga posmatraš laički kao ti, onda je sve tačno. Međutim ako se gleda kroz malo dublju analizu dolazi se do nekih drugačiji stvari. Elem ukratko, Njemačka je krajem 44 (a tada se već znalo da je izgubila rat) imala već bolje avione, bolje rakete i neke planove za novije vazdušne letjelice. Napomenućemo samo čuveno Meseršmit kao i rakete Fau 2 N iejdna od ovih stvari nije poznata saveznicima do kraja rata. Neki od njemačkih planova su se počeli koristiti tek poslije 20 godina. U prilog tome ide priča, šta misliš šta se desilo sa svim njemačkim naučnicima? Nijesu strijeljani, nijesu osuđivani, mali procenat je pobjegao, a veći pristao da radi za pobjedničku stranu. Na kraju dobijamo ultra brzi razvoj idućih 15-20 godina (odlazak u svemir, kao i sletanje na Mjesec).
Opet sada ide pitanje, misliš li da je slučajno da sve počinje da se dešava poslije 2. Svjestkog rata, odnsono da je slučajno da je razvoj 20 godina poslije 2. Svjestko rata bio makar 4x brži nego 20 gdoina prije njega. Ako opet gledamo tvojom logikom sa početka onda bi trebalo da je suprotno, jer je drugi svjestki rat odnio mnogo žrtava i sve privrede su bile razorene. Znači napredak je trebao da stagnira.. Međutim...
Evo i malo zanimljivih njemačkij planova. Naravno ona bolja većina se ne pripisuje Njemcima nego nekom drugom.
http://www.personalmag.rs/blog/inzen...svetskog-rata/
Ovo sto si napisao je ograniceno shvatanje.
Obajsni mi koje su to specificne okolnosti? Ti mislis da je covjek nastao od majmuna?Uporedi koliko ima na Zemlji humanoidnih vrsta a koliko je vrsta ikad postojalo. Slično, uporedi koliko je inteligentnih (jedna). Naša inteligencija je posljedica vrlo specifičnih okolnosti. Za putovanje Univerzumom potrebna je tehnologija ali i motivacija. A da su dolazili na Zemlju, i da su se na njoj umjetnički izražavali.. to je već toliko blizu nemogućeg da je smiješno.
Nekako si mi nedorecen u shvatanju, meni je nekako smijesno komentarisati te.
Vidim da nijesi gledao ni video ni slike. Evo :https://forum.cdm.me/showpost.php?p=...&postcount=169Nije ti palo na pamet da je taj spermatozoid zapravo punoglavac? Ili da ne predstavlja ništa? (Taj oblik je toliko jednostavan da ga i dijete od 2 godine može smisliti.) Da izgled Nazca pauka nema veze sa razmnožavanjem neke konkretne vrste? Da "oni koji dolaze" označava neki religijski pojam? Tebi je inteligentni život udaljen ~kvadrilion kilometara od Zemlje logičnije objašnjenje?
Ima veze jer je savrseno propocionalno urađen i treca noga mu je takođe savrseno proprcionalno urađena koja sluzi za razmnozavanje. I nema takvih pauka 100 nego jedna jedina takva vrsta. A vec sam rekao da se razmnozava pomocu te trece noge i da se to jedino vidi pod miktroskopom.
Ima latinski naziv tog pauka sa dvije rijeci, kad nađem postavicu.
Nema veze sa religijom, jer to je receno u okviru humanoida sa Nibirua. Njihovo sazvježđe Orion i planeta Nibiru za Maje nije bila nepoznanica.
Izgleda da je danasnjem "savremenom, modernom" covjeku mnogo teze spoznati neke stvari negao bilo kojoj drevnoj civilizaciji, đe je svaka baba znala ono sto danas neki akademskim rjecnikom odbacuju i pominju svakojake gluposti da ih je degutantno i pominjat.
Ako misliš da nešto nijesam shvatio, ispravi me.
Nije mi baš najjasnija ova rečenica. Niko te ne ćera da komentarišeš. Ako misliš da sam bio neprecizan možeš me zamoliti da preciznije objasnim, nema potrebe za vrijeđanjem.
Od svih oblika života koje smo ikad viđeli humanoidni čini zanemarljiv udio. Što će reći da je vjerovatnoća pojave humanoidnog života vrlo mala. Slično za inteligenciju. Slično za motivaciju da se istraži prostor van planete. Slično za razvoj tehnologije koja omogućava da se pređu milioni svjetlosnih godina. Slično za pronalaženje baš naše planete. Slično za pronalaženje naše planete baš sada kada smo mi na njoj. Vjerovatnoća je zanemarljivo mala. To je činjenica. Na osnovu toga odbacujem to kao glupost, a ti slobodno reci da imam “ograničeno shvatanje”.
Ne, nego da čovjek i ostali majmuni imaju zajedničke pretke.
U kojem naučnom časopisu je ovo objavljeno? Možeš li da edituješ sliku i zaokružiš đe je spermatozoid? Pošto ga ja ne vidim.
Pauk ima osam nogu. Nije mi jasno koja je treća. Nego dobro.. Postuj slike i jednog i drugog i ukaži na tu vezu jer nemam pojma o čemu govoriš.
U kojem naučnom časopisu je ovo objavljeno? Koji je izvor ove tvoje tvrdnje da se “oni koji dolaze” odnosi na “humanoide sa Nibirua”?
Pa vidiš, nečija riječ nije dovoljna, jer se ispostavilo da ljudi dosta lažu i izmišljaju. Danas tražimo DOKAZ.
★
Izvinjavam ako si se nasao uvrijeđenim.
http://www.exopoliticseurope.com/en/...ics-summit.htm
http://www.examiner.com/x-2383-Honol...-UFOs--ET-life
Ni jedna vlada razvijenih drzava nece reci da posjeduje Zero Point Energy.. To je stvar ekonomije, politike, javnog mjenja..
Nego da ne nastavljam, jer i ovo je izgleda previse.
Last edited by McS; 13-06-10 at 03:24.
U univerzumu u kome su planete sa uslovima za zivot izuzetno rijetke dosli su vanzemaljci i umjesto da nas uniste iz zajebancije su nacrtali par krugova? Kako da ne![]()
She is only here to annoy herself!
Ako ides ljudskom logikom onda si u pravu. A ako shvatas, da u univerzumu vlada drugacija logika od ove na zemlji, i da smo za neke vanzemaljce primitivni oblik zivota i ako znas da nekoliko vrsta odavno ima svoje baze ođe na zemlji, onda totalno grijesis. Da ne ulazim dublje u temu, ali takav pristup te ne vodi niđe.
Neki od vas idu u idiotsku krajnost sa negiranjem, a neki kao McS sa 'potvrdjivanjem'.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Kejs,ja mislim da se uopšte ne radi o negiranju i potvrđivanju,samo razmatranju mogućnosti.
Dokaza ni za jedno ni za drugo očigledno nema dovoljno da bismo stavili stvar izvan razumne sumnje na jednu ili na drugu stranu.
Postoji zaista minorna mogućnost da su se stvari desile ovako i da nas vanzemaljci posjećuju,ali da veliki dio čovječanstva to negira radi različitih interesa. Vjerovatnoća da je ovo istinito jako je,jako mala.
Ovo što ljudi 'negiraju' je iz čistog logičkog otpora histeriji 'vanzemaljskih' ideja. U nauci,obično se jednostavnija rješenja ispostave kao najviše tačna,pa se ljudi vode tom logikom.![]()
"And if they didn't believe me, they believe me now."
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks